Coğrafya Biz Forum
24 Mayıs 2012, 23:18:37 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Image and video hosting by TinyPic

Duyurular: Forum cevaplarının sol tarafında yer alan Performans, üyenin faaliyetlerinin diğer üyeler tarafından değerlendirilmesidir. Üyenin olumlu faaliyetlerini  + ile değerlendirebilirsiniz. (Mesaj sayınız 10'un üzerine çıkınca)

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Son Konular Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Teröristlerce Kaçırılan Bir Öğretmen Ek Ders Alabilir mi?  (Okunma Sayısı 1322 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ferhatca80

Uzman Üye

Performans: 184
Çevrimdışı Çevrimdışı

Balıkesir

« Yanıtla #15 : 28 Eylül 2011, 19:34:08 »

Kaçırılan öğretmen sayısı bugün itibariyle 8 oldu. öğretmenini koruyamayan bir devlet, başka neyi korumakla yükümlüdür ki..?
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #15 : 28 Eylül 2011, 19:34:08 »

deryaa

Deneyimli Üye

Performans: 4
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #16 : 28 Eylül 2011, 20:13:53 »

Ben hiç haberlerde duymadım.Bakanın açıklamalarına da denk gelmedim.Zaten yazdıklarınıza göre iyi ki de gelmemişim.
Tez zamanda ailelerine kavuşsunlar sağ salim.Ama birileri bir şeyler yapmalı
fuzuli

Genel Moderator

Performans: 1266
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #17 : 28 Eylül 2011, 20:15:37 »

Kaçırılan öğretmenlerimiz inşallah kurtulurlar. Terör örgütü ve onun destekçileri, oradaki insanların eğitim görüp, bakış açılarının değişmesinden ölesiye korkmaktadırlar. Çünkü en kolay kandırılacak insan, cahil insandır. Bu nedenle devletimizin bu yörelerdeki öğretmenlerimizin güvenlik durumunu daha da artırması ve koruma tedbirlerini yükseltmesi oldukça önemlidir.

Bazıları dünya sadece kendi etrafında dönüyor zanneder...
alperhagi08

Yeni üye
*

Performans: 2
Çevrimdışı Çevrimdışı

Akıllı olun :P

« Yanıtla #18 : 28 Eylül 2011, 20:16:07 »

ölürse adına bilmem şehit ne okulu açılır ama ek ders verilmez. öğretmen sadece pkk tarafından öldürülünce kıymetlidir bu memlekette.
Hocam bu bakan göçük altında kalarak can veren madenciler için "Ne güzel öldüler" diyebilen bi bakan...O yüzden kaç "adet" öğretmen kaçırıldıysa "işini yapan" bi terör örgütü tarafından kaçırıldığı için bence kaçırılsada,öldürülsede,sağ dönsede hiçbirinin umrunda değiliz hiçbirimiz..Asıl üzücü olan öğretmen olarak bizlerin o arkadaşlarımıza sahip çıkamamamız.Sayım dönemi etrafımızda dört dönen sendikalarımızdan ses soluk çıkmıyor..Nasıl bir iştir bu böyle..
Bence de ek ders verilmez o öğretmene..Devletin o kadar harcaması var,daha aponun koğuşunun duvarlarına avrupadan getirtilen nem emici duvar kağıtlarını yenileyecekler..

GALATASARAYLI olmanın verdiği gurur kalbimin en derin yerinde durur...
nazmi21

VIP Üye

Performans: 54
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #19 : 17 Kasım 2011, 22:31:44 »

17/11/2011 tarihli haber beklenen oldu
PKK'nın kaçırdığı öğretmenlerin maaşları kesildi

Linkleri görebilmek için,
Kayıt Ol veya Giriş Yap
http://www.ensonhaber.com/pkknin-kacirdigi-ogretmenlerin-maaslari-kesildi-2011-11-17.html

PKK'nın Diyarbakır ve Elazığ'da Eylül ayında kaçırdığı, ancak daha sonra serbest bıraktığı 12 öğretmenin, görev yapmadıkları süre zarfınca ek ders ücretleri ve primleri kesildi.

MAAŞLARINDA KESİNTİ YAPILDI
Diyarbakır'ın Hazro ilçesine bağlı Çiftlibahçe köyünde öğretmenlik yapan Ahmet Ürün, Lice ilçesine bağlı Baharlar Köyü İlköğretim Okulu'nda asker öğretmen olarak görev yapan Mehmet Gözbaşı, Lice Dolunay köyü öğretmenleri Tekin Çakır, Talip Maçin, Remzi Savaş, Lice Birlik köyünde öğretmenlik yapan Ümit Eşer, Tubay Yalçın ve Merdal Aksoy ile Elazığ'ın Arıcak ilçesine bağlı Yoğunbilek köyü öğretmenleri Gökhan Yıldız, Abdullah Karan, İrfan Sarıkaya ve İsmail Yücel adlı 12 öğretmen, farklı zamanlarda terör örgütü PKK'nın köy baskınlarında kaçırıldı. Öğretmenler bir süre sonra serbest bırakıldı.

İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri, derse girmeyen ücretli öğretmenlerin durumu ile rapor alan kadrolu öğretmenleri izinlerini belirleyip Maliye Bakanlığı'na gönderdi. Bakanlık, ücretli öğretmenlerin girmedikleri ders saatleri ve çalışmadıkları günleri hesaplayarak maaşlarından 150-240 TL kesinti uygulayıp, örgütün elinde oldukları için çalışmadıkları günler için SGK primlerini kesti. Kadrolu öğretmenlerin ise serbest bırakıldıktan sonra aldıkları rapora göre 50 ile 120 TL arasında kesinti yapıldı.

Öğretmenlerin benzer bir durumla karşılaşmaması için Milli Eğitim Bakanlığı görev yerlerini değiştirdi. Ücretli öğretmen Ahmet Maçin ise göreve başlamadı. Ücretli öğretmen Remzi Savaş'ın maaşında 240 TL, tayini Yozgat'a çıkan asker öğretmen Mehmet Gözbaşı'nın aldığı rapor nedeniyle 100 TL, Abdullah Karan'ın aldığı rapor nedeniyle 60 TL, ücretli öğretmen Ahmet Ürün'ün 240 TL maaşından kesildiği öğrenildi.

Ataol Behramoğlu'nun Dediği gibi,Zulmün Önünde dimdik tut onurunu
Emeğin önünde eğil kızım,
Bende sizin emeğinizin önünde eğiliyorum dostum saygılar...
----------------------------
Ay ve güneş herkesin lambasıdır, hava herkesin havasıdır, su herkesin suyudur da,
Ekmek neden herkesin ekmeği değildir?
Acı niye herkesin acısı değildir?
Şeyh Bedreddîn/“Hayvan olmak istiyorsan olabilirsin elbette. Bunun için insanlığın acılarına sırt çevirmen ve yalnız kendi postuna özen göstermen yeterlidi
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #19 : 17 Kasım 2011, 22:31:44 »

serdargurcum

Uzman Üye

Performans: 6
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #20 : 17 Kasım 2011, 23:17:58 »

benzer durum van depreminden etkilenen öğretmenlerin de başına gelir.
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #20 : 17 Kasım 2011, 23:17:58 »

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Coğrafya Biz 2003-2012 © | Sadece Coğrafya | Sitemap | Forum Haritası

Sitemizde bulunan tüm içerikler tamamen tanıtım amaçlı olup, Hak sahipleri tarafından site yönetimine bildirilen dosyalar, paylaşımdan kaldırılacaktır.
Uzmanweb Net coğrafya
Bu Sayfa 0.134 Saniyede 30 Sorgu ile Oluşturuldu