Coğrafya Biz Forum
24 Mayıs 2012, 23:06:31 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Image and video hosting by TinyPic

Duyurular: "Bu konuya teşekkür et" butonunu tıklayarak döküman gönderen veya siteya katkı sağlayan üyelere teşekkür ederebilirsiniz.Bir teşekkür mesaj sayınıza +1 olarak yansıyacaktır

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Son Konular Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Nasıl Dayansın Bu Acıya Yürek.  (Okunma Sayısı 3257 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Badem303

VIP Üye

Performans: 16
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #15 : 20 Ekim 2011, 20:00:58 »

evet gene en sakin ülkelerden biri iran çepni hocam
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #15 : 20 Ekim 2011, 20:00:58 »

şahin55

Deneyimli Üye

Performans: 1
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #16 : 21 Ekim 2011, 01:39:11 »

Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. (Nasıl dayanılır, nasıl sabredilirse)ve terörü, terörü destekleyenleri sonuna kadar lanetliyorum LANETLİYORUM................
geography23210

Sürekli Üye

Performans: 7
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #17 : 21 Ekim 2011, 19:35:47 »

İçimiz yanıyor,yüreğimiz kanıyor. Ne kadar çok içimiz yansa da, yüreğimiz dağlansa da ''BEN ONU CANI İNCİNMESİN DİYE BİSİKLETE BİLE BİNDİRMEMİŞTİM'' diyen bir ananın yüreği kadar yanamaz.....20 yaşlarında gencecik, ana kucağından ilk kez ayrılıp şehit olan bıyıkları yeni terlemiş gençlere kıyanlar ve bunların arkasındaki güçler allahından bulsunlar..

Ziya Gökalp lisesi
Yenişehir/diyarbakır
deryaa

Deneyimli Üye

Performans: 4
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #18 : 21 Ekim 2011, 20:30:23 »

Yürek dayanmıyor ,analar babalar Türkiye ağlıyor .Ama yıllardır aynı tablo.Terörü ve onu destekleyenleri lanetliyorum.
Allah sabır versin mekanları cennet olsun.
Ve bizlere haklarını helal etsinler.
laktoz

Üye
**

Performans: 4
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #19 : 22 Ekim 2011, 04:08:05 »

Şehit ailelerine, silahlı kuvvetlere, polis teşkilatına... Başsağlığı ilanı veren bi tane firma yok!
*
Sırf yalakalık olsun diye, kenarları kalın siyah çerçeveli sayfa sayfa ilanlar verip “derin üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz, kederli ailenize, muhterem evladına” diyen arkadaşlar... Nerede?
*
Canını ortaya koyan çocuklarda... Menfaat olmadığı için mi?
“Ölü yatırım” oldukları için mi?
*
Kedisinin vefatı üzerine, kedisine hitaben, gazetelere teşekkür ilanı vermişti biri... Dandik şarkısına klip yapan plakçıya ilanla teşekkür eden şarkıcı var. İşkembeciyi hizmete açan bakana ilanla teşekkür etti işkembeci... Kavşak yaptıran belediye başkanına, mağazasının kurdelesini kesen valiye, ameliyatını yapan doktora, taraftarına ilanla teşekkür eden spor kulübü var.
*
Biz bunaklaşana kadar yaşayalım diye henüz 20’sinde toprağa girenler... Bari tek sütun teşekkür ilanını hak etmiyor mu?
*
Ramazanda, kandil’lerde... Ne kadar da dini bütün olduğunu göstermek için cepten mesajlar atıp “nurlu gecelerde üstünüze ışıklar yağsın, rahmet yağmurlarında ıslanalım, melekler avucunuza gül koysun” filan gibi, maneviyat dolu satırlar fışkırtanlar... Kontörünüz mü bitti?
*
Gâvur askeri midir bunlar kardeşim...
Ona buna mevlit okutanlar nerede?
YILMAZ ÖZDİL
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #19 : 22 Ekim 2011, 04:08:05 »

cepni5265

Üye
**

Performans: 5
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #20 : 22 Ekim 2011, 22:38:33 »

pkknın kolu olan pjak irana ateşkes teklif ediyor,daha doğrusu gücü kalmadığı için geri çekiliyor,neden peki?
doğrudur yanlıştır ama iran devleti teröristleri ve teröristlere yardım ve yataklık yapanları idam ediyor,bu yüzden pjak iranda hiçbir zaman etkili olamadı
peki biz napıyoruz???yakaladığımızı bir süre içerde besliyor,canı gücü yerine gelince salıyoruz ve tekrar yakalamaya çalışıyoruz,bu şekilde devam ederse çok 30 yıllar geçecek terörle mücadele ile 
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #20 : 22 Ekim 2011, 22:38:33 »

Badem303

VIP Üye

Performans: 16
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #21 : 23 Ekim 2011, 10:52:00 »

laktoz hocam elleriniz dert görmesin bunu paylaştıgınız için ne güzel dile getirmiş. annemde en çok ölenler hep fakir çocuklarıydı diyor ben haberleri izleme imkanı bulamadım. kimi sakat kardeşine bakıyor babasız. kimi evinde elektiriği bile yok borcundan kapalı aileler. hiç yatları katları olan ailelerin çocukları ölmüyor mu. ayrım kayrım mı var. merak ediyorum . yoksa fakirin evladını mı sürüyorlar cepheye...
kmrngns

Deneyimli Üye

Performans: 18
Çevrimdışı Çevrimdışı

Türk'çe düşün...

« Yanıtla #22 : 23 Ekim 2011, 12:10:23 »

pkknın kolu olan pjak irana ateşkes teklif ediyor,daha doğrusu gücü kalmadığı için geri çekiliyor,neden peki?
doğrudur yanlıştır ama iran devleti teröristleri ve teröristlere yardım ve yataklık yapanları idam ediyor,bu yüzden pjak iranda hiçbir zaman etkili olamadı
peki biz napıyoruz???yakaladığımızı bir süre içerde besliyor,canı gücü yerine gelince salıyoruz ve tekrar yakalamaya çalışıyoruz,bu şekilde devam ederse çok 30 yıllar geçecek terörle mücadele ile 
idamı uygulamamak, sonra da kaldırmak cumhuriyet tarihinin en büyük hatalarından biridir.

Rabbim teröristleri, yandaşlarını ve terörden rant sağlayanları helak etsin.

Öz yurdunda garipsin, Öz vatanında parya..
kmrngns

Deneyimli Üye

Performans: 18
Çevrimdışı Çevrimdışı

Türk'çe düşün...

« Yanıtla #23 : 23 Ekim 2011, 12:17:13 »

barış barış ve yine barış..........................silahlar sussun....

varoluşu şiddete bağlı olan pkk ağzıyla konuşmanın ne barışa ne de insanlığa faydası yoktur. Eğer kasdelilen TSK ise silahlar ancak katillerin ve katil ruhluların yok olmasıyla susar.

Öz yurdunda garipsin, Öz vatanında parya..
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Coğrafya Biz 2003-2012 © | Sadece Coğrafya | Sitemap | Forum Haritası

Sitemizde bulunan tüm içerikler tamamen tanıtım amaçlı olup, Hak sahipleri tarafından site yönetimine bildirilen dosyalar, paylaşımdan kaldırılacaktır.
Uzmanweb Net coğrafya
Bu Sayfa 0.464 Saniyede 28 Sorgu ile Oluşturuldu