Coğrafya Biz Forum
24 Mayıs 2012, 23:04:55 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Image and video hosting by TinyPic

Duyurular: Forum cevaplarının sol tarafında yer alan Performans, üyenin faaliyetlerinin diğer üyeler tarafından değerlendirilmesidir. Üyenin olumlu faaliyetlerini  + ile değerlendirebilirsiniz. (Mesaj sayınız 10'un üzerine çıkınca)

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Son Konular Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Model Küre Ve Dünyanın İç Yapısı Adlı Proje Ödevime Yardım....  (Okunma Sayısı 2246 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eneskaan

Yeni Üye
*

Performans: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« : 18 Aralık 2011, 15:43:24 »

Merhaba Arkadaşlar...
Coğrafya Dersinden Model Küre Ve Dünyanın İç Yapısı Adlı Proje Ödevini Aldım Nasıl Yapacağımı Tam Olarak Bilmiyorum. Bir Model Küre Yapıp Dünyanın İç Katmanlarını Göstermem Lazım.
Model Küre Linkteki Gibi Olucak Ama Benim Yapmam Gerekiyor. Satın Alırsam Hoca Tam Not Vermicekmiş.                       Nasıl Yapacağım Hakkında Bir Bilgisi Olan Yardım Ederse Sevinirim...

" Linkleri görebilmek için,
Kayıt Ol veya Giriş Yap
http://www.cografyaresim.com/site/projegoster.php?id=180
"

Teşekkürler....
Coğrafya Biz Forum
« : 18 Aralık 2011, 15:43:24 »

castle344

Uzman Üye

Performans: 1
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 18 Aralık 2011, 20:21:19 »

işin zor  gibi yapamazsın sen  en iyisi 0 al keyfine bak şakaydı bir tane bal kabağı al içini boşalt ortasına portakal koy dışını pamukla kapla boyalamalırını yap bak keyfine
eneskaan

Yeni Üye
*

Performans: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #2 : 19 Aralık 2011, 16:23:37 »

Aslında dün düşünürken aklımageldi Bir plasstik topa delik açıcam içine köpük tabancasıyla köpük sıkıcam.içi dolucak sonra köşesinden kesicem katmanlarını boyuycam. topun üstünede kıtaları yapıştırcam.sizce iyi olurmu?...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Coğrafya Biz 2003-2012 © | Sadece Coğrafya | Sitemap | Forum Haritası

Sitemizde bulunan tüm içerikler tamamen tanıtım amaçlı olup, Hak sahipleri tarafından site yönetimine bildirilen dosyalar, paylaşımdan kaldırılacaktır.
Uzmanweb Net coğrafya
Bu Sayfa 0.079 Saniyede 26 Sorgu ile Oluşturuldu