11.sınıf MPS coğrafya kitabımı kullanan sayın öğretmen arkadaşlarım.Bu kitaptaki kazanımların işlenişini ve ders saatlerine uygun olup olmadığını nasıl değerlendiriyorsunuz.Güncellenen ve etkinliklerle zenginleştirilmiş bu kitabı kullanırken umarım çok keyif alıyorsunuzdur.
hocam forumu hiç boş bırakmıyorsunuz, maşallahınız var.
Ben örnek kitap talep etmeyi düşünürken karekök yayınlarından okulumuzun yaptığı başka bir alışveriş sonucu hediye olarak 9-10-11 ve Temel Bilgiler kitabı, son 25 yılın öss coğrafya soruları kitabı geldi, bu şekilde inceleme imkanına kavuştum, olumsuz herhangi birşey söylemem mümkün değil .
Üstte örnek soru sonra konu anlatımı, sonra sorunun çözümü , sonra boşluk doldurma, doğru-yanlış ve çoktan seçmeli sorular, ünite sonunda da çoktan seçmeli sorular ve üniversite sınavlarında çıkmış sorular,güzel olmuş, fakat tanıtım için burada belli konuları örnek olarak yayınlayın, mutlaka örnek kitapların öğretmenlere ulaşması lazım, bu da ek maliyet demek ama görmeden öğretmenlerimiz nasıl tavsiyede bulunsun yada bu anketlere nasıl katılsın, bulunduğum ilçede 15 tane coğrafya öğretmeni varsa karekök yayınlarının coğrafya kitabını inceleme fırsatı bulan ya 1 kişi ya 2 kişi diğer kişisel yayınlar içinde geçerli, tabii ki zambak, çözüm, coşku gibi pazarlama ve reklam sistemi gelişmiş firmaların yayınları öğretmenlerde ve öğrencilerde daha yaygın bulunuyor.
Kitaplarınız güzel hazırlanmış, elinize ve emeğinize sağlık, inşallah karşılığını en iyi şekilde alırsınız...