|
|
 |
« : 06 Ocak 2012, 17:17:30 » |
|
Aşağıdaki linki tıklayıp "Okan" nikli arkadaşın sorusunu beğenerek belki Cumhurbaşkanı'nın dikkatini çekebiliriz.sayfa açıldıktan sonra sağda en beğenilenler kısmını seçip 2.sayfada bulabilirsiniz. işe yaramayacağını düşünen arkadaşlar olabilir; ancak hizmetlilerin (onları küçümsediğimden değil) de öğretmenlerden fazla maaş alacağı ortamda kamuoyu oluşturmak faydalı olabilir. Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş Yaphttp://cbsorun.tccb.gov.tr/sorular/2
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« : 06 Ocak 2012, 17:17:30 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 06 Ocak 2012, 18:52:32 » |
|
öğretmenlerin bir çoğu halinden memnun.yetkili sendikanın üye sayısı bunu kanıtlamıyor mu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 06 Ocak 2012, 19:35:05 » |
|
öğretmenlerin bir çoğu halinden memnun.yetkili sendikanın üye sayısı bunu kanıtlamıyor mu?
bu bir paradox olmalı  sayı az olunca yetkili sendika olunamıyor ki.yetkili sendika dediğin sayısı fazla olandır... tabi rahatsızlık başka konuda olunca ifadelerde karışıyor,....... karın ağrınızı anlıyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 06 Ocak 2012, 20:21:19 » |
|
haklısınız hıcam protesto kulturu bi gelişseeeeee korkma kültürü var bizde korkmaa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 06 Ocak 2012, 20:38:14 » |
|
Yetkili sendika üyesi arkadaş madem ki memur camiasının haklarını savunmak görevi sizin o zaman itaat kültüründen uzaklaşın ve temsil ettiğiniz kitlenin sesine kulak verin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« Yanıtla #4 : 06 Ocak 2012, 20:38:14 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 06 Ocak 2012, 23:36:24 » |
|
Yetkili sendika üyesi arkadaş madem ki memur camiasının haklarını savunmak görevi sizin o zaman itaat kültüründen uzaklaşın ve temsil ettiğiniz kitlenin sesine kulak verin
bu duyarlılığı bekliyoruz..!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« Yanıtla #5 : 06 Ocak 2012, 23:36:24 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 07 Ocak 2012, 01:05:06 » |
|
Yetkili sendika olmak yetmez ETKİLİ sendika olmak lazım... Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
Ataol Behramoğlu'nun Dediği gibi,Zulmün Önünde dimdik tut onurunu Emeğin önünde eğil kızım, Bende sizin emeğinizin önünde eğiliyorum dostum saygılar... ---------------------------- Ay ve güneş herkesin lambasıdır, hava herkesin havasıdır, su herkesin suyudur da, Ekmek neden herkesin ekmeği değildir? Acı niye herkesin acısı değildir? Şeyh Bedreddîn/“Hayvan olmak istiyorsan olabilirsin elbette. Bunun için insanlığın acılarına sırt çevirmen ve yalnız kendi postuna özen göstermen yeterlidi
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 07 Ocak 2012, 11:57:38 » |
|
Ben mensubu olduğum öğretmen camiası için değil Cumhurbaşkanı'na yazı yazmak, kılımı bile oynatmam hepsi halinden memnun üye oldukları sendika bunun somut göstergesi çekmeye devam etsinler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 07 Ocak 2012, 21:59:03 » |
|
Arkadaşlar burada sendika mendika olayını karıştırmadan sadece kişisel tecihimizi kullanalım.
Sayfa açıldıktan sonra sağ üstte "Sıralama: En Beğenilenler" kısmını seçip 2.sayfada bulabilirsiniz.
Sayın cumhurbaşkanım. Maaş iyileştirmesi sadece öğretmenleri "es geçti". Bu konuda düşünceleriniz nelerdir? Bizimle paylaşır mısınız? Ayrıca bu haksızlığı düzeltmeleri hususunda hükümete talimatınız olacak mıdır? Teşekkürler.
Okan 01 Ocak 2012 Pazar
Şimdiki Durum:
Beğendim: 5.192 Beğenmedim: 943
|
|
|
|
|
|
Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş Yap Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş Yap Bildiğini bilenin arkasından gidiniz, Bildiğini bilmeyeni uyandırınız, Bilmediğini bilene öğretiniz, Bilmediğini bilmeyenden kaçınız. Konfüçyüs Lütfen özel mesaj veya e-posta yoluyla döküman istemeyiniz. Bunun için forumu kullanınız.
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 12 Ocak 2012, 00:47:07 » |
|
güya öğretmenlerin eşdeğeri bulunamamışmış...
embesil olunca bulunamıyor sanırım...
eşit işe eşit ücret, adalet istiyorum hodri meydan!
ayılığın lüzumu yok!
maltepe askeri lisesindeki coğrafya öğretmeni ne kdar ücret alıyorsa aynısını istiyorum!
vermeyen zalimdir, kördür, sağırdır dilsizdir!
şereflidir! çok şereflidir!
ben yazdım cumhurbaşkanına yakında bilgi edinme dilekçesi vercem ve askeri lisedeki öğretmenin maaşını sorcam sonra mahkeme,eşitlik adalet...eşit işe eşit ücret!
admin,
bilenler,
mahkemeyi tanıyanlar yardım ve rehberlik istiyorum!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 12 Ocak 2012, 15:14:46 » |
|
işiniz gücünüz yok mu be arkadaşlar herkes halinden memnun hem sonra yazı yazacağınız kişiler daha zor durumda geçinemiyoruz............................................... demiyorlar mı ben sitedee yöneticilerimize yardım kampanyası açalım derken sizin yaptığınıza bakın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : 12 Ocak 2012, 18:58:15 » |
|
BEĞENDİM. herhalde görev süresi dolana kadar okur,dikkate alır.
|
|
|
|
|
|
Coğrafya;yeryüzünün kullanım kılavuzudur.
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : 13 Ocak 2012, 14:52:11 » |
|
sendika-mendika olayını karıştırmanın sıkıntısı nedir? "-tabi rahatsızlık başka konuda olunca ifadelerde karışıyor,....... karın ağrınızı anlıyorum..." diyen şahsa görüş beyan etsen daha iyiymiş.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« Yanıtla #12 : 13 Ocak 2012, 14:52:11 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : 12 Nisan 2012, 20:41:33 » |
|
Eşşek semer meselesi arkadaşlar devam .....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« Yanıtla #13 : 12 Nisan 2012, 20:41:33 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : 12 Nisan 2012, 21:33:20 » |
|
Torpil bulmak için sendika üyesi olunduğu sürece, sendikanın toplumsal olaylara karşı tavrı siyasi duruşlarının gölgesinde kaldığı müddetçe biz bunları daha çok konuşuruz.. Hakkımız olan bir konuda bile birleşemeyen bizler devletin üvey evlatları olmaya mahkumuz...Sendika hak arar ya sendikanın siyasi görüşü olur mu, iktidar yanlısı sendika olabilir mi..
|
|
|
|
|
|
GALATASARAYLI olmanın verdiği gurur kalbimin en derin yerinde durur...
|
|
|
|