Merhaba. Planlarda değerlendirme ( Hedef ve Davranışlara Ulaşma Düzeyi) kısımları bilinçli olarak mı boş bırakıldı?
Evet 2551 Sayılı T.D şablonu esas alındığından boş olması gerekiyor. Ben arkadaşlara kolaylık olması balımından önceki yıllarda doldurmuştum
Hocam ilgili tebliğler dergisini inceledim ama; Hedef ve Davranışlara Ulaşma Düzeyi boş bırakılarak yıllık plan teslim edilir denmiyor
Ben yanlış hatırlamıyorsam;
Hocam dersi işlemeden öğrencinin davranışa ulaşma düzeyi belirlenemeyeceği için boş bırakılıyor.
Mantıkl ıolan budur kafadan sallyamazsınız öğrenci şu düzeye ulaşmıştır şunu başarmıştır gibi ama yanılıyor olabilirim.
hocam iyice inceledim değerlendirme kısmınında doldurulması gerekiyor. Ünitelendirilmiş yıllık plânın yapılışı
Madde 11 - Ünitelendirilmiş yıllık plân aşağıdaki şekilde yapılır:
a) Zümre öğretmenler kurulu ve şube öğretmenler kurulunda gezi, gözlem,
inceleme, deney, ödev ve değerlendirme çalışmalarının belli hafta veya günler de
toplanıp toplanmadığını araştırılır, bu konuda ortak önlemler alınmasını sağlanır.
b) Öğretmenler geçmiş yıllardaki uygulamaları da gözden geçirerek okulun
durumuna göre plânlarını, kendileri veya zümre öğretmenler kurulu ya da şube
öğretmeler kurulundaki diğer öğretmenlerle beraber yaparlar.
c) Hazırlanan plân okul müdürüne öğretim yılının başlamasından itibaren 15 gün i-
çinde onaylattırılır.
d) Öğretmen, ünitelendirilmiş yıllık plânın onaylanmış bir örneğini yararlanmak üzere yanında bulundurur. Yıl içinde meydana gelebilecek aksaklıkları nedenleri ile birlikte
not eder.
e) Öğretmenler, özel eğitim gerektiren çocukların ihtiyaçları ve öğrenme hızları
doğrultusunda BEP geliştirme birimi ile iş birliğine giderek plânlarını gücleştirirler.