Coğrafya Biz Forum
24 Mayıs 2012, 21:51:37 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Image and video hosting by TinyPic

Duyurular: Sitede yasaklandığınıza dair bir hata mesajı alıyorsanız, bilgisayarınızın önbelleğini temizleyerek, modemi kapatıp açmak suretiyle sorunu çözebilirsiniz.

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Son Konular Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: 1 ... 8 9 [10]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Yeni Coğrafya Müfredatı Uygulamaları - Tüm Tartışmalar  (Okunma Sayısı 32717 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
conceptwm

Yeni Üye
*

Performans: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #135 : 06 Temmuz 2011, 16:32:53 »

sonuna kadar haklısınız hocam.
Linkleri görebilmek için,
Kayıt Ol veya Giriş Yap
pepper time

Kayıt Ol veya Giriş Yap
v-pills

Kayıt Ol veya Giriş Yap
biber hapı

Kayıt Ol veya Giriş Yap
maurers

Kayıt Ol veya Giriş Yap
biber hapı

Kayıt Ol veya Giriş Yap
sex hikaye
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #135 : 06 Temmuz 2011, 16:32:53 »

ismet4507

Yeni üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #136 : 08 Temmuz 2011, 14:23:01 »

Uygulanan müfradatta konu bütünlügü yok .LYS soruları cografya dersinden cok tükce dersinin kazanımlarını ölçer oldu .yeni müfradadın ucu cok acık hangi konudan ne kadar sorumlular belli degil kitaplardaki bilgilerin güncel olması iyide  ygs ve lys sınavlarındaki sorular kitapla ne kadar uyumlu bence kitabı yazan arkadaşların okul deneyimleri yok veya az  2011lys sonuçlarını iyi incelesiler uygulanan müfradadın  ne kadarının ögretildigini görürler .bence  lys sorularıda daha cok sınavda verilen süreyi  doldurmaya yönelik sorulardı
irem9292

VIP Üye

Performans: 26
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #137 : 09 Temmuz 2011, 17:09:23 »

Arkadaşlar duyumlarıma göre bu sene 9 ve 10.sınıf öğretmen kitabı çıkartıyorlarmiş. Biraz geç oldu ama
cheri

VIP Üye

Performans: 323
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #138 : 10 Temmuz 2011, 18:09:56 »

Arkadaşlar duyumlarıma göre bu sene 9 ve 10.sınıf öğretmen kitabı çıkartıyorlarmiş. Biraz geç oldu ama
Bu öğretmen kitabı da her sene çıkıyor.Ortada bir şey yok!!
cheri

VIP Üye

Performans: 323
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #139 : 10 Temmuz 2011, 18:17:16 »

Uygulanan müfradatta konu bütünlügü yok .LYS soruları cografya dersinden cok tükce dersinin kazanımlarını ölçer oldu .yeni müfradadın ucu cok acık hangi konudan ne kadar sorumlular belli degil kitaplardaki bilgilerin güncel olması iyide  ygs ve lys sınavlarındaki sorular kitapla ne kadar uyumlu bence kitabı yazan arkadaşların okul deneyimleri yok veya az  2011lys sonuçlarını iyi incelesiler uygulanan müfradadın  ne kadarının ögretildigini görürler .bence  lys sorularıda daha cok sınavda verilen süreyi  doldurmaya yönelik sorulardı
Genelde sorular programla uyumlu;fakat hala ben OSYM'nin programı tam anlamıyla kavradığını düşünmüyorum..Hala bölgelerden soru geliyor!
Evet hocam haklısınız bazı sorular coğrfaya bilgisini ölçmekten ziyade Türkçe soruları gibi okuduğunu anlamaya yönelik sorular..
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #139 : 10 Temmuz 2011, 18:17:16 »

degas

Yeni üye
*

Performans: 4
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #140 : 19 Eylül 2011, 01:50:22 »

Arkadaşlar Özel bir okulda Coğrafya Öğretmeniyim bende.  12. Sınıflarda Seçmeli coğrafya dersi 3 saat olarak verildi bana.Nasıl yıllık plan hazırlayacağımı bilemedim kafam çok karıştı kaç tane sınav yapıcaz bir dönemde 2 mi 3 mü? Elimde yıllık plan olan varsa paylaşırsa sevinirim lütfen çok acil. 10. ve 11. sınıflarda da 2 saat seçmeli coğ. dersine giricem. Bütün sınıflarda ders saati farklı olsa bile sadece bir tane seçmeli coğ. yıllık planı hazırlıycaz nasıl olacak?
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #140 : 19 Eylül 2011, 01:50:22 »

kobrax

Yeni üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #141 : 25 Eylül 2011, 00:08:43 »

2023'te inşallah... O zamana kadar sabredin.
kobrax

Yeni üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #142 : 25 Eylül 2011, 00:14:26 »

Malesef kitaplarda yurdumuzla ilgili bilgiler yetersiz.Bence de düzeltme değil sil baştan yenilenmeli
Bence de yeni sistemde özellikle Türkiye fiziki coğrafyası bayağı ihmal edilmiş Bazen eski sistemdeki Türkiye fiziki coğrafyası dersini arıyoruz ve eski sistemi savunmuyorum ancak bazı konularda da yeni sistemin bayağı bir eksikliği var inşallah bu yıl daha iyi bir müfredatla okullara başlarız

Konular saçma sapan, müfredat perişan, her şey dökülüyor... Ama sen "eski sistemi savunma"!.. Devam, durma kimse tutmasın bizi!!..
coğrafyacı53

Yeni üye
*

Performans: 1
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #143 : 14 Kasım 2011, 19:53:59 »

Hocalarım

2010 yılında Yalova da düzenlenen  -Coğrafya Öğretiminde Yeni Yaklaşımlar - seminerine katılmıştım.Sanırım buradan da birçok hocamız o seminere katıldı.

İl  milli eğitim müdürlüğü  seminerin küçük bir versiyonunu buradaki coğrafya öğretmenlerimize benim tarafımdan verilmesini istiyor.Açıkçası elim ayağıma dolandı.

Burada yapılacak seminerin verimli geçmesi açısından ne yapabilirim ? Elimde coğrafya programının pdf formatı dışında hiç birşey yok maalesef.Yalovadaki seminer sonunda bize cd hazırlanmıştı,cd de seminerde kullandığınız bazı slaytlar vardı fakat ben cd yi bir türlü açamıyorum.Seminere katılmış olan arkadaşlardan eğer bu materyaller hala sizde varsa benimle paylaşmanızı rica edeceğim.

Saygılar
Badem303

VIP Üye

Performans: 16
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #144 : 15 Kasım 2011, 11:22:39 »

herkes bildigini yapsın bu butun saçmalıklardan iyidir. yazın seminerler milli kayıp başka bir şey degil. birilerinin cebi doluyor.. yerinde de verebilirler egitimi.
omayra

Yeni üye
*

Performans: 2
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #145 : 15 Kasım 2011, 18:38:10 »

Necip Boztoğan öğretmenime katılıyorum.Konu içerikleri yetersiz ve öğrenci sadece ders kitabı ile mümkün değil konuyu anlayamıyor..Ders kitabına şöyle bir bakıyoruz.Ana başlıklara bağlı kalmak üzere içeriği kendimiz genişletiyoruz.Birde her bölgede varmı bilemiyorum,Hazır coğrafya ders işleme defterleri oluşturulmuş .9.ve 10. sınıflarda bu defterlerin çok faydasını gördüm.Klasik defter yerie bunları kullanıyoruz.Öğrencilerimde çok memnun.
Sayfa: 1 ... 8 9 [10]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Coğrafya Biz 2003-2012 © | Sadece Coğrafya | Sitemap | Forum Haritası

Sitemizde bulunan tüm içerikler tamamen tanıtım amaçlı olup, Hak sahipleri tarafından site yönetimine bildirilen dosyalar, paylaşımdan kaldırılacaktır.
Uzmanweb Net coğrafya
Bu Sayfa 0.277 Saniyede 27 Sorgu ile Oluşturuldu