Coğrafya Biz Forum
24 Mayıs 2012, 21:50:51 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Image and video hosting by TinyPic

Duyurular: Bozuk linkleri forum yetkilisine bildirmek için 'Moderatöre Bildir' linkini tıklayarak konuyla ilgili sorunu rapor edebilirsiniz.

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Son Konular Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: yeni atanmış bir öğretmenin ilk dersi  (Okunma Sayısı 3986 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ringside

Uzman Üye

Performans: 7
Çevrimdışı Çevrimdışı

İmamoğlu Lisesi İmamoğlu / ADANA

« Yanıtla #30 : 28 Ağustos 2011, 15:08:29 »

Vallahi hocam mebin işi belli olmuyor. işleri güçleri abidik gubidik kararlarla insanların canını sıkmak. sizin gözünüz kulağınız dört açarak gelişmeleri yakından takip edin derim. siyasi görüşü ne olursa olsun bir sendikayla irtibatta kalın. en yakından bu işleri onlar takip ediyorlar çünkü. herkes için hayırlısı olsun inşallah.

Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür Ve bir orman gibi kardeşcesine!..
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #30 : 28 Ağustos 2011, 15:08:29 »

seyit_

Yeni Üye
*

Performans: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #31 : 28 Ağustos 2011, 22:07:27 »

selçuk coğ. öğrt. kazandım burs bulmama yardm edeblir msiniz
adnankocabuga

Uzman Üye

Performans: 26
Çevrimdışı Çevrimdışı

Sungurbey Anadolu Lisesi-ADANA

« Yanıtla #32 : 28 Ağustos 2011, 22:27:39 »

hocam,öncelikle başarılar diliyorum.24 yıldır her sene ilk derste ben de heyecanlanırım.rahat olun yeter.
9. sınıflara ilk ders ekteki mini anket şeklindeki etkinliği dağıtır,kağıtların alına küçük notlar yazarak öğrencilere geri veririm.siz ilk sene olduğu için tüm sınıflarda uygulayabilirsiniz.selamlar.

Coğrafya;yeryüzünün kullanım kılavuzudur.
aaydın

Uzman Üye

Performans: 34
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #33 : 29 Ağustos 2011, 02:10:30 »

Tat alma duyunuz ne kadar iyi olursa olsun yemek lezzetli değilse lezzet alamazsınız. Yemek ne kadar lezzetli olursa olsun tat alma duyunuz iyi değilse lezzet alamazsınız. Hem yemek hem de tat alma duyusu iyi ise lezzetli bir yemek yersiniz. Öğretmenlik de böyledir. Öğretmen ne kadar iyi olursa olsun sınıf berbat ise tam bir eğitim ortamı oluşmaz. Sınıf ne kadar iyi olursa olsun öğretmen yetersiz ise iyi bir öğrenme ortamı oluşmaz. Hem sınıf iyi hem öğretmen iyi ise mükemmel bir öğrenme ortamı oluşur.
Ancak malzeme kötü de olsa usta iyi olduğu zaman güzel eserler meydana getirebiliyor. Çöplükten gül çıkarabiliyor. Aynı sınıfa iki adım ileri bir adım geri giden öğretmenler de olabiliyor koşa koşa giden öğretmenler de olabiliyor. Her tenefüs aynı sınıf hakkında çok olumlu konuşan öğretmenler de olabiliyor çok olumsuz konuşanlar da. Yani uzun sözün kısası yere zamana kişiye kişilere göre değişen bir olgudur öğretmenlik ve eğitim. Bir sevda mesleğidir. Aşk işidir. İyiyi daha iyi etmek olduğu kadar vasatı alayül ala yapma sanatıdır asıl. Çok ahkam kestim özür dilerim çok bişeymişim gibi. Smiley
perihell

Üye
**

Performans: 1
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #34 : 29 Ağustos 2011, 22:52:54 »

çok şanslıyım,çok tecrübeli ve yardımsever öğretmenler var burada.teşekkür ederim tekrardan tüm yazanlara.buarada adnan hocam hazırlamış olduğunuz etkinlik harika olucak kullanıcam bende,hem verimli hemde zamanı güzel geçirmiş olurum ilk ders için
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #34 : 29 Ağustos 2011, 22:52:54 »

subutay78

Sürekli Üye

Performans: 6
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #35 : 31 Ağustos 2011, 10:41:07 »

Tasdelenİ. hocama diğer hocalarıma katılıyorum.......İlk gün hiç unutulmuyor.....Kolay gelsin....Alçak gönüüllü olmanız dersin işlenişini anlatmanız ve  güzel anılardan bahsetmeniz benimde tavsiyerlerim arasında olcak....
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #35 : 31 Ağustos 2011, 10:41:07 »

perihell

Üye
**

Performans: 1
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #36 : 07 Eylül 2011, 21:15:29 »

size de teşekkür ederim hocam.hepimize hayırlı uğurlu olsun bu eğitim öğretim dönemi.
gurbet34

Yeni üye
*

Performans: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #37 : 22 Ekim 2011, 11:27:47 »

samimiyet ve içtenlik her zaman işe yaramıştır olduğunuz gibi davranın yeter
deryaa

Deneyimli Üye

Performans: 4
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #38 : 28 Ekim 2011, 17:56:40 »

Tasdelenİ. hocama diğer hocalarıma katılıyorum.......İlk gün hiç unutulmuyor.....Kolay gelsin....Alçak gönüüllü olmanız dersin işlenişini anlatmanız ve  güzel anılardan bahsetmeniz benimde tavsiyerlerim arasında olcak....
ben gerçekten unuttum ilk dersimi,gerçi daha 3 yıl bitti ama:)
inanılmaz heyecanlıydım onu hatırlıyorum
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Coğrafya Biz 2003-2012 © | Sadece Coğrafya | Sitemap | Forum Haritası

Sitemizde bulunan tüm içerikler tamamen tanıtım amaçlı olup, Hak sahipleri tarafından site yönetimine bildirilen dosyalar, paylaşımdan kaldırılacaktır.
Uzmanweb Net coğrafya
Bu Sayfa 0.669 Saniyede 27 Sorgu ile Oluşturuldu