Coğrafya Biz Forum
24 Mayıs 2012, 21:35:53 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Image and video hosting by TinyPic

Duyurular: Bozuk linkleri forum yetkilisine bildirmek için 'Moderatöre Bildir' linkini tıklayarak konuyla ilgili sorunu rapor edebilirsiniz.

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Son Konular Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Yalova semineri  (Okunma Sayısı 3168 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
erdem45

Uzman Üye

Performans: 1
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #15 : 06 Eylül 2010, 21:20:24 »

seminer içeriği neredeyse zor yetişti üstelik öğleden sonra bile katılım yapıldı.Armutlu yarımadası gezildi.Karaca botanik bahçesi güzeldi ama en güzeli Türkiyenin dört bir yanından gelen öğretmenlerin sorularının muhataplarının olması ve bilgilerini,deneyimlerini paylaşmalarıydı.Seminer de en çok kazanımların önemi üzerinde duruldu
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #15 : 06 Eylül 2010, 21:20:24 »

serkandemir

Uzman Üye

Performans: 44
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #16 : 07 Eylül 2010, 06:02:07 »

Genelde seminer denildiği zaman içimizden eyvahhh deriz Smiley aslında bende bu düşüncelerle gitmiştim Yalova seminerine ancak öyle olmadı. Katılan tüm arkadaşlar için faydalı bir seminer olduğunu düşünüyorum. Ha, mutlaka ben 150 yıllık öğretmenim haha ben bunları zaten biliyorum boşuna geldim ben diyen arkadaşlarda olmuştur Smiley ama dediğim gibi ucundan kıyısından herkese katkı sağladığını düşünüyorum bu seminerin, en azından ülkenin dört bir yanından gelen coğrafyacılar birbiriyle kaynaştı. Bu arada seminer veren hocalarımızdan Salih hocamıza ayrı bir parantez açmak gerek, bir akademisyen bu kadar sempatik ve içten olabilir Smiley Hem Salih hocamıza hem Servet hocamıza teşekkürler. Kısacası seminer varsa katılmak gerek zararı olmaz Smiley

Söyle yaşadığın şehir güzelse kıymetini bilsin,yaşadığın şehir güzelse sebebi sensin..
Badem303

VIP Üye

Performans: 16
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #17 : 08 Eylül 2010, 10:20:58 »

iki beşeri hoca nasıl oldu butun programı hazırladı. Diye sordunuz mu? İzmir coğrafya kongresi gibi buyuk bir kongre olsun program değişissin varım.. Sempatikle bu işler yurumuyor.. Ayrıca mufredatta anlaşılayan yerler çözüm yerleri kitabıda bir o kadar sıkıcı. Bir şey öğrenemedim. Gördüm ki biz kitap yazmadık diye hayflanan bu ekipte pek elle ttutulur bir şeye imza atmamışş..
   Birde sırrı erinçin programını ornek aldım filan diye sırrı beyin ismini kullanıyorlar..
özlem1

Uzman Üye

Performans: 7
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #18 : 11 Eylül 2010, 13:56:04 »

Öğrenmek için gidiliyor,GEZMEK için değil:))) Ama bunun yanında çevre tanıtılırsa güzel olur,onun dışında insan PEYNİR EKMEK TE yemeli gerekirse!!!!Herkese iyi çalışmalar...
ardanuç

VIP Üye

Performans: 77
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #19 : 11 Eylül 2010, 14:31:41 »

23 -27 ağustosta yapılması gereken bu seminer yapılıp bitmiş anlaşılan..
Bilgi, belge, düşünce paylaşacak birileri yok mu?
Katılan hacaları ve konu başlıklarını bile bilsek çıkarımlarda bulunabiliriz.. (Servet Bey, ile Salih Bey'in olduğu anlaşılıyor serkandemir öğretmenimizin yazdıklarından) Başka?
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #19 : 11 Eylül 2010, 14:31:41 »

serkandemir

Uzman Üye

Performans: 44
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #20 : 12 Eylül 2010, 16:22:06 »

Bilgi, belge, düşünce paylaşacak birileri yok mu?
Katılan hacaları ve konu başlıklarını bile bilsek çıkarımlarda bulunabiliriz..

Seminer raporunu ekledim hocam incelerseniz sorularınıza cevap bulabilirsiniz.

Söyle yaşadığın şehir güzelse kıymetini bilsin,yaşadığın şehir güzelse sebebi sensin..
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #20 : 12 Eylül 2010, 16:22:06 »

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Coğrafya Biz 2003-2012 © | Sadece Coğrafya | Sitemap | Forum Haritası

Sitemizde bulunan tüm içerikler tamamen tanıtım amaçlı olup, Hak sahipleri tarafından site yönetimine bildirilen dosyalar, paylaşımdan kaldırılacaktır.
Uzmanweb Net coğrafya
Bu Sayfa 0.097 Saniyede 28 Sorgu ile Oluşturuldu