Coğrafya Biz Forum
24 Mayıs 2012, 21:22:55 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Image and video hosting by TinyPic

Duyurular: "Bu konuya teşekkür et" butonunu tıklayarak döküman gönderen veya siteya katkı sağlayan üyelere teşekkür ederebilirsiniz.Bir teşekkür mesaj sayınıza +1 olarak yansıyacaktır

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Son Konular Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Uluslararası İlişkiler Dersi neden sadece Tarihçilerin okutacağı bir ders?  (Okunma Sayısı 779 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tasdelenİ.

Uzman Üye

Performans: 6
Çevrimdışı Çevrimdışı

Özel İdare Anadolu Lisesi Şahinbey/GAZİANTEP

« : 21 Eylül 2011, 21:19:21 »

Selam arkadaşlar ben okulda uluslararası ilişkiler dersine giriyordum ama tarihçi arkadaş o ders bizim alanımıza girmekte ve biz girmeliyiz diye idare veryansın etmiş? 2009 ttk raporuna göre sadece tarih alanın okutabileceği bir ders olması doğru mu? Yoksa bizim COĞRAFYACILAR UYUYOR MU? Bu gidişle inan elimizde gireceğimiz ders kalmayacak ya!Felsefe ile Tarihçiler Demokrasi ve İnsan Hakları dersine girebiliyorsa,biz de Uluslararası ilişkiler dersine tarihçiler ve Coğrafyacılar ortak girebilmeliyiz.Bu konuda Talim Terbiye Kurulunu uyarabilecek miyiz ve ya ne yapabiliriz?
Coğrafya Biz Forum
« : 21 Eylül 2011, 21:19:21 »

deryaa

Deneyimli Üye

Performans: 4
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #1 : 21 Eylül 2011, 22:01:51 »

Selam arkadaşlar ben okulda uluslararası ilişkiler dersine giriyordum ama tarihçi arkadaş o ders bizim alanımıza girmekte ve biz girmeliyiz diye idare veryansın etmiş? 2009 ttk raporuna göre sadece tarih alanın okutabileceği bir ders olması doğru mu? Yoksa bizim COĞRAFYACILAR UYUYOR MU? Bu gidişle inan elimizde gireceğimiz ders kalmayacak ya!Felsefe ile Tarihçiler Demokrasi ve İnsan Hakları dersine girebiliyorsa,biz de Uluslararası ilişkiler dersine tarihçiler ve Coğrafyacılar ortak girebilmeliyiz.Bu konuda Talim Terbiye Kurulunu uyarabilecek miyiz ve ya ne yapabiliriz?
haklısınız hocam.Ama ben bu sene 3 saat Demokrasi  ve İnsan Hakları  dersine giriyorum
Tasdelenİ.

Uzman Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : 21 Eylül 2011, 22:12:47 »

Hocam ihtiyaç olduğunda girilebilir ama özellikle uluslararası ilişkiler dersi Coğrafya alanı ile de çok yakından ilgili.yani buna göre bizim Coğrafya Öğretmenlerinin de okutabileceği dersler arasına alınmalı...
deryaa

Deneyimli Üye

Performans: 4
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #3 : 21 Eylül 2011, 22:16:55 »

Hocam ihtiyaç olduğunda girilebilir ama özellikle uluslararası ilişkiler dersi Coğrafya alanı ile de çok yakından ilgili.yani buna göre bizim Coğrafya Öğretmenlerinin de okutabileceği dersler arasına alınmalı...
Kesinlikle katılıyorum.Coğrafya dağ taş ova adı ezberlemek değil bunu anlamalılar artık
muallimerkan

Yeni Üye
*

Performans: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #4 : 21 Eylül 2011, 23:16:01 »

Arkadaşlar lütfen Talim ve Terbiye Kurulununun sitesini takip edelim. 80 sayılı kurul kararına bakarsanız coğrafyanın karşısında aylık karşılığı okutabileceği dersler bölümünde uluslararası ilişkiler dersini görürsünüz. Linkleri görebilmek için,
Kayıt Ol veya Giriş Yap
http://ttkb.meb.gov.tr/dosyalar/80sayili/80_cizelge.pdf
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #4 : 21 Eylül 2011, 23:16:01 »

Tasdelenİ.

Uzman Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : 21 Eylül 2011, 23:19:54 »

Hocam çok teşekkür ederim ya.ben 2009 da yapılan değişikliğe bakmıştım şimdi ise sizin gönderdiğiniz açıklamayı görünce öğrendim.Zaten coğrafyacılaar da verebiliyormuş.Çok sağol hocam.yeni değişmiş heralde...
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #5 : 21 Eylül 2011, 23:19:54 »

nesrinmaki

Uzman Üye

Performans: 14
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #6 : 22 Eylül 2011, 11:06:52 »

bu yıl banada bu dersi seçmeli olarak verdiler.ilk kez gireceğim.Yıllık planını bulamıyorum.Elinde planı ve zümresi n teşekkürler
olan arkadaş yayınlarsa çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Coğrafya Biz 2003-2012 © | Sadece Coğrafya | Sitemap | Forum Haritası

Sitemizde bulunan tüm içerikler tamamen tanıtım amaçlı olup, Hak sahipleri tarafından site yönetimine bildirilen dosyalar, paylaşımdan kaldırılacaktır.
Uzmanweb Net coğrafya
Bu Sayfa 0.154 Saniyede 28 Sorgu ile Oluşturuldu