|
|
 |
« : 22 Mayıs 2007, 18:13:02 » |
|
Merhaba değerli coğrafya.biz üyeleri ve yönetimi... Benim yine size işim düştü... Bu sitedeki ve internetteki tüm araştırmalarıma rağmen sadece Türkiye'deki ova ve platoların yerini gösteren bir harita bulamadım... Yahu ne iştir anlamıyorum, internette aramadığınız o kadar abuk subuk şey var, ama böyle bir harita vb. yok... İşte buna çok kızıyorum... Değerli üyelerden ve öğretmenlerimden böyle bir harita istiyorum... Bilmiyorum çok şey mi istiyorum, eğer öyleyse affınıza sığınıyorum... Sizden özür diliyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« : 22 Mayıs 2007, 18:13:02 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 22 Mayıs 2007, 18:58:10 » |
|
boş bir türkiye haritası al önüne atlası aç ve yavaş yavaş yazmaya başla.öğretmenininde hoşuna gidecektir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 22 Mayıs 2007, 19:03:26 » |
|
boş bir türkiye haritası al önüne atlası aç ve yavaş yavaş yazmaya başla.öğretmenininde hoşuna gidecektir
bence de iyi olur
|
|
|
|
|
|
Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş Yap YURDUM Ağladığım senin içindir Güldüğüm senin için Öpüp başıma koyduğum Ekmek gibisin...
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 22 Mayıs 2007, 19:06:23 » |
|
yardım etmeyeceksiniz yani, tamam önemli değil... İş başa düştü... O şekilde yapmayı bende biliyorum değerli hocam... Ama şu an o kadar çok sınavım ve sözlüm varki, böyle boş bir şekilde zaman kaybedemem... Nys hepinize iyi akşamlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« Yanıtla #4 : 22 Mayıs 2007, 19:33:03 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« Yanıtla #5 : 22 Mayıs 2007, 19:35:12 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 22 Mayıs 2007, 19:57:11 » |
|
öğretmen yüreği işte, yine de dayanamıyor. teşekkürler devrim-im hocam Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
Suskunluğum asaletimdendir... Her lafa verecek bi cevabım var. Lakin bi lafa bakarım, laf mı diye... Bi de söyleyene bakarım, adam mı diye... Mevlana
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 22 Mayıs 2007, 20:16:37 » |
|
Teşekkürler Devrim-im Hocam.
|
|
|
|
|
|
Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir.
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 22 Mayıs 2007, 20:32:53 » |
|
İşte budur hocam, çok sağolun... süpersiniz devrim-im... Yani bunlar o kadar işime yaradıki, ellerinize sağlık... Eminim ilerde yada şimdi bu konu benim gibi bir sürü arkadaşımın işine yarayacaktır... Çok sağolun...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : 22 Mayıs 2007, 20:46:52 » |
|
devrim-im hocam maşaallah hızır acil servis gibisiniz.Öğrencimiz istedi ama sanırım hepimizin işine yarayacak dökümanlar bunlar çok sağolun...
|
|
|
|
|
|
Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş Yap YURDUM Ağladığım senin içindir Güldüğüm senin için Öpüp başıma koyduğum Ekmek gibisin...
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : 22 Mayıs 2007, 21:05:05 » |
|
teşekkürler devrim-im hocam çok işimize yarayacak bunlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« Yanıtla #12 : 22 Mayıs 2007, 21:05:05 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : 22 Mayıs 2007, 21:17:47 » |
|
devrim-im öğretmenim, çook çoook teşekkür ediyorum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« Yanıtla #13 : 22 Mayıs 2007, 21:17:47 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : 22 Mayıs 2007, 21:33:43 » |
|
Hocam öğrencimiz sayesinde bizde dökümanlardan faydalanacağız.Teşekkür ederim.Doğrusu bu kaynaklar bende de yoktu.
|
|
|
|
|
|
Tarsus Cengiz Topel Lisesi
|
|
|
|