Coğrafya Biz Forum
24 Mayıs 2012, 20:13:54 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Image and video hosting by TinyPic

Duyurular: "Bu konuya teşekkür et" butonunu tıklayarak döküman gönderen veya siteya katkı sağlayan üyelere teşekkür ederebilirsiniz.Bir teşekkür mesaj sayınıza +1 olarak yansıyacaktır

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Son Konular Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Türkiye Siyasi haritası-etkinlik  (Okunma Sayısı 1744 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Pinus

VIP Üye

Performans: 169
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 23 Nisan 2009, 14:05:05 »

11. sınıflara ya da diğer sınıflara harita üzerinde çeşitli etkinlikler hazırlanırken kullanılabilir. Türkiye Dilsiz haritasını Doğu Ateş' ten alıntı yaptım.

Linkleri görebilmek için,
Kayıt Ol veya Giriş Yap
http://www.cografya.biz/forum/turkiye-haritalari-herkes-icin-kesinlikle-tavsiye-edilir-dogu-ates-t9336.0.html;msg87650#msg87650

Boş harita üzerine ppt de illeri yerleştirdim. örneğin  11'lerde bazı illerin öne çıkan doğal kaynaklarını sormak istediğinizde bu illerin isimlerini silersiniz ve ip ucu veren kutucuklar koyabilirsiniz. ya da rafinerilerin yerlerini harita üzerinde sorabilirsiniz. Veya Yukarı- Murat-Van bölümüne giren illeri sorabilirsiniz....amaca göre bir altlık teşkil ediyor. elime geçen siyasi haritalarda bazı illerin isimleri silik olduğundan ve belli illeri ön plana çıkarmak istediğimde kullanmak amacıyla bu altlığı hazırladım. Ayrıca öğrencilerin Türkiye' nin illeri ve yerleri hakkında yer- yön duygusunu da geliştirebilmesi de hazırlayacağınız etkinliğin kazancı yanında diğer bir amaç.

Linkleri görebilmek için,
Kayıt Ol veya Giriş Yap
http://www.4shared.com/file/101254577/b84dc744/TRKYESSYAS_harita_altlg.html

Coğrafya Biz Forum
« : 23 Nisan 2009, 14:05:05 »

baktırhan

Yeni Üye
*

Performans: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #1 : 08 Aralık 2010, 12:46:07 »

Merhaba,
BDDK SİTESİNDE TÜRKİYE HARİTASI MEVCUT.
BÖYLE BİR HARİTAYI NASI HAZIRLAYA BİLİRİZ.BEN BÖYLE BİR HARİTAYI İLLER ÜZERİNE BAYİ İSİMLERİ
SATIŞ BİLGİLERİ GİRMEK İÇİN KULLANMAK İSTİYORUM.
YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
Saygılarımla
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Coğrafya Biz 2003-2012 © | Sadece Coğrafya | Sitemap | Forum Haritası

Sitemizde bulunan tüm içerikler tamamen tanıtım amaçlı olup, Hak sahipleri tarafından site yönetimine bildirilen dosyalar, paylaşımdan kaldırılacaktır.
Uzmanweb Net coğrafya
Bu Sayfa 0.093 Saniyede 26 Sorgu ile Oluşturuldu