Coğrafya Biz Forum
24 Mayıs 2012, 17:19:10 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Image and video hosting by TinyPic

Duyurular: Forum cevaplarının sol tarafında yer alan Performans, üyenin faaliyetlerinin diğer üyeler tarafından değerlendirilmesidir. Üyenin olumlu faaliyetlerini  + ile değerlendirebilirsiniz. (Mesaj sayınız 10'un üzerine çıkınca)

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Son Konular Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Tubitak Araştırma Yarışmaları  (Okunma Sayısı 1056 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
alperenkenan

Üye
**

Performans: 16
Çevrimdışı Çevrimdışı

kenan

« : 23 Mart 2010, 20:55:24 »

Arkadaşlar Tübitak proje yarışmasına katılan var mı? Varsa süreç nasıl gidiyor, aksaklıklar var mı? Gözlemlerimizi ve tercübelerimizi paylaşalım.

KENAN TÜRKEZ
ERZURUM HACI SAMİ BOYDAK ANADOLU LİSESİ
Coğrafya Biz Forum
« : 23 Mart 2010, 20:55:24 »

alperenkenan

Üye
**

Performans: 16
Çevrimdışı Çevrimdışı

kenan

« Yanıtla #1 : 23 Mart 2010, 20:57:25 »

Ben bu yıl iki öğrencimle “ERZURUM OVASINDA ALTERNATİF TURİZM KAYNAKLARI:
TERMAL KAYNAKLAR” isimli konuda katıldım.

KENAN TÜRKEZ
ERZURUM HACI SAMİ BOYDAK ANADOLU LİSESİ
elifim

Sürekli Üye

Performans: 12
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : 23 Mart 2010, 22:04:19 »

bugün kayseride yarışma ve sergi açılışı vardı ben katılmadım ama katılan okulların konularını verebiirim.seyfe gölü ile ilgili bir proje,tuz gölü neden kuruyor?,aydınlanma çemberi ve özel tarihleri gösteren bir proje....güzeldi çalışmalar,sizede başarılar hocam

Taş yeşermez gelmiş de olsa nevbahar,                 Toprak ol da bak ne güller açar...                         Taş gibiydin,çok gönül yıktın yeter,                      Toprak ol da üstünde hoş güller biter.                   MEVLANA
gunesbalik

Deneyimli Üye

Performans: 2
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 21 Eylül 2011, 20:48:36 »

İyi akşamlar hocalarım..yarışmaya katılayı planlıyoruz ne tür konular ilgi çekiyor ve zorlu bir süreç mi fikir verirseniz sevinirim..
gürsel

VIP Üye

Performans: 17
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : 21 Eylül 2011, 23:00:48 »

2010-2011 döneminde Enerji Verimliliği konusunda katıldım.İlk kez olmanın acemiliğiyle  bazı verileri atlamışız ama final grubuna kalıp projemizi savunduk.Sonuç 216 proje içinde 4.olarak Mansiyon ödülüne layık görüldük.Ocak 2012 de 3Enerji Forumunda ödüllerimizi almak üzere Ankara'ya davet edildik.

Şimdi yeni bir proje hazırlığına başladım.Bu sefer sosyal içerikli bir proje düşünüyorum.

EĞİTİMDİR Kİ BİR ULUSU YA ÖZGÜR,BAĞIMSIZ ONURLU YÜKSEK BİR TOPLULUK BİÇİMİNDE YAŞATIR YA DA BİR ULUSU TUTSAKLIK VE YOKSULLUĞA GÖTÜRÜR.
ÇÜNKÜ ; "KAYNAŞMIŞ BİR MİLLETHALİNE GELMENİN ,ÇAĞDAŞLAŞMANIN,KALKINMANIN ,HÜR VE DEMOKRATİK BİR TOPLUM OLABİLMENİN EN ETKİLİ ARACI EĞİTİMDİR " 16 TEMMUZ 1921 ANKARA
M.KEMAL ATATÜRK

BURSA OSMANGAZİ LİSESİ COĞRAFYA ÖĞRETMENİ
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #4 : 21 Eylül 2011, 23:00:48 »

cooper

Uzman Üye

Performans: 3
Çevrimdışı Çevrimdışı

''VATAN,LAFLA DEĞİL,EYLEMLE SEVİLİR''NASUH MAHRUKİ

« Yanıtla #5 : 24 Eylül 2011, 00:58:11 »

2010-2011 döneminde Enerji Verimliliği konusunda katıldım.İlk kez olmanın acemiliğiyle  bazı verileri atlamışız ama final grubuna kalıp projemizi savunduk.Sonuç 216 proje içinde 4.olarak Mansiyon ödülüne layık görüldük.Ocak 2012 de 3Enerji Forumunda ödüllerimizi almak üzere Ankara'ya davet edildik.

Şimdi yeni bir proje hazırlığına başladım.Bu sefer sosyal içerikli bir proje düşünüyorum.

TEBRİK EDİYOR VE BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM HOCAM...

‎*”Cahil bir toplum, özgür bırakılıp kendine seçim hakkı verilse dahi,hiçbir zaman özgür bir seçim yapamaz. Sadece seçim yaptığını zanneder.Cahil toplumla seçim yapmak, okuma yazma bilmeyen adama hangi kitabı okuyacağını sormak kadar ahmaklıktır! Böyle bir seçimle iktidara gelenler,düzenledikleri tiyatro ile halkın egemenliğini çalan zalim ve madrabaz hainlerdir!”*

*Friedrich Wilhelm Nietzsche*
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #5 : 24 Eylül 2011, 00:58:11 »

gunesbalik

Deneyimli Üye

Performans: 2
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : 26 Eylül 2011, 21:16:31 »

Tebrik ederim hocam.Coğrafya,yer bilimleri kapsamında yer almış ve çok uç projeler var.Umarım bunları gerçekten öğrnciler yapıyordur.kimseyi suçlamak için demiyorum ama bana biraz ilginç geldi.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Coğrafya Biz 2003-2012 © | Sadece Coğrafya | Sitemap | Forum Haritası

Sitemizde bulunan tüm içerikler tamamen tanıtım amaçlı olup, Hak sahipleri tarafından site yönetimine bildirilen dosyalar, paylaşımdan kaldırılacaktır.
Uzmanweb Net coğrafya
Bu Sayfa 0.26 Saniyede 28 Sorgu ile Oluşturuldu