Coğrafya Biz Forum
24 Mayıs 2012, 16:50:33 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Image and video hosting by TinyPic

Duyurular: Sitede yasaklandığınıza dair bir hata mesajı alıyorsanız, bilgisayarınızın önbelleğini temizleyerek, modemi kapatıp açmak suretiyle sorunu çözebilirsiniz.

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Son Konular Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Tanıtılan Kitaplar  (Okunma Sayısı 2907 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
zere

Uzman Üye

Performans: 43
Çevrimdışı Çevrimdışı

Güzel Günler Göreceğiz Çocuklar

« : 13 Ocak 2008, 20:38:26 »

bir çok kitap tanıtımı sitemizde var ancak bunları edinemiyoruz. Örnek gönderen yokmu buradan iyi tanıyamıyoruz kitapları.( biraz fazlamı agladım acaba)))))))))))
Coğrafya Biz Forum
« : 13 Ocak 2008, 20:38:26 »

M.Sami KÖROĞLU

Admin
Site Yöneticisi

Performans: 2983
Çevrimdışı Çevrimdışı

Adıyaman İl MEM, AR-GE

« Yanıtla #1 : 13 Ocak 2008, 20:48:23 »

Hocam kitapların örneklerinin göndrilmesi sözkonusu değil. En azından si,temiz tarafından.

Burada yeni çıkan kitaplarla iligli genel bazı bilgiler veriliyor.

Kitap almayı düşünen kullanıcılarımız burada hem yeni çıkanlardan haberdar oluyorlar, hem de kıyaslama imkanına sahip oluyorlar.

Linkleri görebilmek için,
Kayıt Ol veya Giriş Yap
Linkleri görebilmek için,
Kayıt Ol veya Giriş Yap

Bildiğini bilenin arkasından gidiniz, Bildiğini bilmeyeni uyandırınız, Bilmediğini bilene öğretiniz, Bilmediğini bilmeyenden kaçınız.   Konfüçyüs
Lütfen özel mesaj veya e-posta yoluyla döküman istemeyiniz. Bunun için forumu kullanınız.
cografya_1

Sürekli Üye

Performans: 9
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : 01 Şubat 2009, 21:05:35 »

PEKİ KİTAP ELİMİZE GEÇİP İNCELEDİKTEN SONRA KİTAP HAKKINDA YORUM YAPSAK İYİ  DEGİL Mİ ÖRNEK ELİMİZE GEÇERSE EYER SİZCE DOĞRU MU

1. Bir çok öğretmen ya da yayınevi, yeni çıkardığı kitaptan örnek kitap gönderdiğini hatırlıyorum
2. Bu sitenin 100.000'in üzerinde üyesi var ve tahmin ediyorum ki yarıdan fazlası öğretmendir,
3. En fazla 3000-5000 adet basılan kitapların bütün öğretmenlere örnek olarak gönderilmesi mümkün değildir,
4. Neden incelemek istediğimiz kitabı bi zahmet gidip te satın almayız da bir de örnek kitap gönderilmiyor diye eleştiririz?

Lütfen arkadaşlar, lütfen..
kkk82

Yeni üye
*

Performans: 1
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #3 : 18 Eylül 2009, 16:30:05 »

hocam aynen.... katılıyorum size... beleş birşeyler beklemektense emeğe saygı duyulmalı bir zahmet gidip satın alınmalı... siz ne kadar paranıza kıyarda yeni çıkan kitapları alır değerlendirseniz... çıkacak olan her kitap daha iyi daha güzel olacak...
DOGU-ATES

VIP Üye

Performans: 30
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : 18 Eylül 2009, 22:23:39 »

Önceki yıllarda çokm zor şartlar altında çalışmakta olmama rağmen binlerce örnek gönderdiğim. Komik olabilir ama gönderilen örnekleri çıkaracak kadar getirim hiç bir zaman olmadı. Buna da hiç bozulmadım. Elimden geldiğince istisnasız her yere gönderdim. Çoğu yayıncı düz ve endüstri meslek liselerine hel de çpl lere göndermemesine rağmen ben ısrarlar buralara gönderdim. Hala bana küsen kırılan göndermedin diyen arkadaşlar çıkabiliyor. Mail gitmiş spam kutusuna, olabilir. Ya da iş yoğunluğundan ulaşamamış ve en çok da kitap gitmiş iade gelmiş (Kargocular bunu bizlerden iki katı para almak için bilinçli olarak yapıyor). Sonuç olarak şahsen şunu söyleyebilirim istisnasız herkese ve her yere göndermeye çalışıyorum. Ve bu çabama da devaöm edeceğim. Zere arkadaşımız bana özel mesaj atarsa onada ilk göndereceğim grupta yer vereceğime söz verebilirim.

Yukarıda bizi mazur gösterecek açıklamaları değerli arkadaşlarım yapmış. Ekleyecek fazla bişey yok. Ben şahsım adına bu siteye sizlere, kitaplarımızı alan almayan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Umarım ekonomik olanaklar daha iyi olur daha geniş bir dağıtım mekanizması sağlarız...
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #4 : 18 Eylül 2009, 22:23:39 »

husnuaksoy

Sürekli Üye

Performans: 20
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : 18 Eylül 2009, 23:46:42 »

Bu konu da Doğu Hocam ve diğer arkadaşlarıma katılıyorum. Geçen sene bir harita fasikülü gibi bir yayın çıkarmaya çalıştık. Belkı de ben Doğu Hocamdan çok daha şanslıydım (Çünkü 150 civarında gönderdim arkadaşlara ve 300 civarında satıldı, ama yıne de zararda idik, konu olan bu değil) Bizlere hocam yayınevi belli bir miktar veriyor ve bunu dağıtmaya çalışıyoruz ve en kendi bulunduğum illerden de öncelik oldu sitemiz. Ama bbir yerden sonra bizde tıkanıyoruz ve bir gün bağlı olduğumuz yayın kuruluşları bunu bize soruyor bu kadar örnek aldınız ama karşılığı nerde dıye? Biz neyse hocam Doğu Hocam kendi imkanları ile çıkardığı yayından çok fazlasını dağıttı ama maliyetini bile çıkaramadı.Şimdi soruyorum hocam; biz dağıtalım ama bu tarzdaki zararlarımızı nasıl karşılayacağız?
Kırıcı olduysam affaola...
Teşekkürler...
Saygılar...

Ben dostlarımı ne kalbimle ne de aklımla severim...
Olur ya...
Kalp durur...
Akıl unutur...
Ben dostlarımı ruhumla severim...
O ne durur, nede unutur...
                           (Mevlana)
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #5 : 18 Eylül 2009, 23:46:42 »

emre72

VIP Üye

Performans: 71
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #6 : 19 Eylül 2009, 00:33:35 »

Ülkemizde 10.000'e yakın MEB coğrafya öğretmeni olduğu düşünülürse herkese örnek kitap verilmesinin maliyeti ortaya çıkar. Kolay bir iş değil. Yazar arkadaşlara gönül koymamak lazım.
kartoğraf

VIP Üye

Performans: 379
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : 19 Eylül 2009, 00:59:13 »

bu konuda cumhur abay ve doğu ateş hocaya teşekkür ederim. onlardan istediğim tanıtım sayıları kısa sürede elime ulaştı ve faydalı olduğunu düşündüğüm için de öğrencilere tavsiye ettim. Alan öğrencilerimin de son derece yararlandıklarını gördüm.

Her kap dışına, içindekini sızdırır
mektep

VIP Üye

Performans: 513
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #8 : 19 Eylül 2009, 22:50:43 »

kitapları belkide ödemeli olarak belli bi ücret karşılığında göndermek kitap için zaman  emek harcayan değerli hocalarımızın bu emeklerinin küçük bir karşılığı olabilir.ne dersiniz

.                   Yine yazlar gelir,yüreğime oturmuş,saçlarıma vurmuş kışlara inat...
kt

VIP Üye

Performans: 645
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #9 : 19 Eylül 2009, 23:11:17 »

kitapları belkide ödemeli olarak belli bi ücret karşılığında göndermek kitap için zaman  emek harcayan değerli hocalarımızın bu emeklerinin küçük bir karşılığı olabilir.ne dersiniz

İyi derim...

Dünyayı güzellik kurtaracak...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Coğrafya Biz 2003-2012 © | Sadece Coğrafya | Sitemap | Forum Haritası

Sitemizde bulunan tüm içerikler tamamen tanıtım amaçlı olup, Hak sahipleri tarafından site yönetimine bildirilen dosyalar, paylaşımdan kaldırılacaktır.
Uzmanweb Net coğrafya
Bu Sayfa 0.125 Saniyede 28 Sorgu ile Oluşturuldu