|
|
 |
« : 28 Şubat 2008, 14:27:55 » |
|
Arkadaşlar muhakkak bir çok arkadaşımız sunularına film, flash ve gif eklemeyi biliyordur.Benim gibi bilmeyen (ben de öğrendim artık) arkadaşlar aşağıdaki bağlantı adresinde yer alan videolu ve sesli konu anlatımı olan sunuya ulaşabilirler.Hazırlayanın emeğine sağlık.Faydalı olması dileklerimle...( Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş Yapwww.slaytube.com dan alınmıştır.) Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
BİLİMLERİN KRALİÇESİ COĞRAFYA...
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« : 28 Şubat 2008, 14:27:55 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 28 Şubat 2008, 14:42:41 » |
|
Uğur kardeşim bu çok faydalı paylaşım için çok teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK TÜRKİYE'NİN GEÇMİŞİ DEĞİL, GELECEĞİDİR....
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 28 Şubat 2008, 14:46:56 » |
|
Uğur hocam, benim bu konuda eksikliğim vardı. Fakat bu sunumu hazırlayan üstad o kadar güzel açıklamış ki bir çok yeni şey öğrendim. Sunu hazırlayacaklara öneririm. Ellerinize sağlık. +
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 28 Şubat 2008, 16:15:57 » |
|
Yakında aramızda sinema sektörüne el atan olursa şaşırmamak gerekecek.  Teşekkürler hocam paylaşımınız için.
|
|
|
|
|
|
En uzak mesafe ne Afrika\'dır Ne Çin, Ne Hindistan, Ne gezegenler Ne de yıldızlar , geceleri ışıldayan En uzak mesafe, iki kafa arasındaki mesafedir... Birbirini anlamayan...
Özdemir Asaf
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 28 Şubat 2008, 17:10:48 » |
|
Sevgili Uğur ELMACI öğretmenim, görselliğin ön planda olduğu Coğrafya biliminde sunu hazırlarken bir çok arkadaşımız sizin bu videolu anlatımınızdan faydalanacak ve size teşekkür edecektir eminim. Bu harika paylaşımınız için şahsım ve bütün Coğrafya sevenler adına teşekkürler... +
|
|
|
|
|
|
Coğrafya, bütün bilimlerin bileşkesidir.
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« Yanıtla #4 : 28 Şubat 2008, 17:10:48 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 28 Şubat 2008, 23:33:47 » |
|
Öğretici paylaşımlarınızdan dolayı sizi kutlar ve teşekkür ederim.Bu sunuma ihtiyacım vardı,elinize sağlık.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« Yanıtla #5 : 28 Şubat 2008, 23:33:47 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 29 Şubat 2008, 13:27:26 » |
|
Uğur hocam teşekkürler.Bu konudaki eksiklerimi giderecek bir sunum.Paylaşım için teşekkürler.+
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 17 Mayıs 2008, 11:11:51 » |
|
Böyle faydalı paylaşımlar için teşekkürler. bizde birgün bu paylaşımlardan ögrendiklerimizle vaktimiz oldukça güzel sunular hazırlayıp herkesle paylaşacağız inşallah.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |