Coğrafya Biz Forum
24 Mayıs 2012, 16:08:27 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Image and video hosting by TinyPic

Duyurular: Sitede yasaklandığınıza dair bir hata mesajı alıyorsanız, bilgisayarınızın önbelleğini temizleyerek, modemi kapatıp açmak suretiyle sorunu çözebilirsiniz.

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Son Konular Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Sivrihisar Tanıtım Çalışması  (Okunma Sayısı 9105 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eyüp VURANEL

VIP Üye

Performans: 1113
Çevrimdışı Çevrimdışı

Ali Güral Lisesi-Kütahya

« : 26 Şubat 2009, 22:03:16 »

Öğrencimin tamamen kendi çektiği resimlerle yaptığı sivrihisar tanıtımı proje çalışması
Linkleri görebilmek için,
Kayıt Ol veya Giriş Yap
http://www.4shared.com/file/89260702/3e4eff11/Sivpr.html?dirPwdVerified=f6126ead

Çalışma daha kapsamlı olup ekinde videolar, yazılar mevcuttu. Bu linkteki çalışmanın en can alıcı resimlerinden oluşan küçük bir bölümüdür.

Ali Güral Lisesi-Kütahya
Coğrafya Biz Forum
« : 26 Şubat 2009, 22:03:16 »

ali_2641

VIP Üye

Performans: 716
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 26 Şubat 2009, 22:33:01 »

hocam bir Sivrihisarlı olarak öğrencinizi canı gönülden tebrik ediyorum.Bende ülkemizin kökü derinlere inen bir çınarı olan Sivrihisar hakkında yerleşim coğrafyası çerçevesinde bir çalışma düşünüyordum.ancak öğrenciniz benden hızlı çıkmış Cheesy.tekrar sizi ve öğrencinizi tebrik ediyorum...

« Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.»M.Kemal ATATÜRK
cografya26

Yeni üye
*

Performans: 7

« Yanıtla #2 : 26 Şubat 2009, 23:46:35 »

her halde bütün cografya.biz içinde sadece 3 sivrihisarlıyız,çalışmanız için teşekkürler
Eyüp VURANEL

VIP Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

Ali Güral Lisesi-Kütahya

« Yanıtla #3 : 27 Şubat 2009, 22:52:26 »

her halde bütün cografya.biz içinde sadece 3 sivrihisarlıyız,çalışmanız için teşekkürler
Ben sivrihisarlı değilim.Çalışmayı yapan öğrencim sivrihisarlı.

Ali Güral Lisesi-Kütahya
yaşar yurtdaş

Yeni Üye
*

Performans: 1
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #4 : 09 Mart 2009, 16:20:50 »

sayın hocam öğrenciniz Eda ÇEKİÇ'in hazırlamış olduğu Sivrihisar Belgeseli harika olmuş. Böyle güzel çalışmalara fırsat verdiğiniz için size şükranlarımı sunar, Eda kızımızı tebrik ederim.
    Saygılarımla Yaşar YURTDAŞ Sivrihisar Belediye Başkanı
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #4 : 09 Mart 2009, 16:20:50 »

Eyüp VURANEL

VIP Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

Ali Güral Lisesi-Kütahya

« Yanıtla #5 : 09 Mart 2009, 21:29:09 »

sayın hocam öğrenciniz Eda ÇEKİÇ'in hazırlamış olduğu Sivrihisar Belgeseli harika olmuş. Böyle güzel çalışmalara fırsat verdiğiniz için size şükranlarımı sunar, Eda kızımızı tebrik ederim.
İlgi ve alakanız için  asıl bizler sizlere teşekkür ederiz. Çalışma aslında daha ayrıntılı video bölümleride olan bir çalışmaydı. En sade haliyle burada tanıtıma açıldı.

Ali Güral Lisesi-Kütahya
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #5 : 09 Mart 2009, 21:29:09 »

M.Sami KÖROĞLU

Admin
Site Yöneticisi

Performans: 2983
Çevrimdışı Çevrimdışı

Adıyaman İl MEM, AR-GE

« Yanıtla #6 : 09 Mart 2009, 21:53:10 »

Öğrencimizi bu çalışmasından dolayı kutlar, sayın başkanımıza da duyarlılığı ve desteğinden dolayı teşekkür ederiz.

Kayıt Ol veya Giriş Yap
Kayıt Ol veya Giriş Yap

Bildiğini bilenin arkasından gidiniz, Bildiğini bilmeyeni uyandırınız, Bilmediğini bilene öğretiniz, Bilmediğini bilmeyenden kaçınız.   Konfüçyüs
Lütfen özel mesaj veya e-posta yoluyla döküman istemeyiniz. Bunun için forumu kullanınız.
bili

Yeni üye
*

Performans: 3
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #7 : 09 Mart 2009, 22:32:45 »

bende 1995-1997 yıllarında sivrihisar endüstri meslek  lisesinde görev yapmıştım.çalışmadaki fotoğrafları bilgisayarıma indirdim.tabiki anılar tazelendi...
ugur19

Site Yöneticisi

Performans: 986
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #8 : 09 Mart 2009, 22:45:23 »

Eyüp Hocam çok güzel bir çalışma olmuş.Teşekkür eder, sizi ve öğrencinizi kutlarım.

Ayrıca arabaşının sadece Yozgatta yapılmadığını da öğrenmiş oldum.

BİLİMLERİN KRALİÇESİ COĞRAFYA...
vuslat

VIP Üye

Performans: 30
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #9 : 09 Mart 2009, 23:15:01 »

Eda öğrencimize ve Eyüp Hocama teşekkürler. Memleketimi görünce anılarım tazelendi. Sivrihisar, tarihi çok eskilere dayanan bir yerleşim merkezi.
Arabaşıyı bizler çok severiz. Uğur Hocam arabaşını Konya ve Afyonluların bir kısmı da bilirler ve çok severler.   
tasinçekiç

Yeni Üye
*

Performans: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #10 : 13 Mart 2009, 21:44:16 »

beğendiğinize sevindim Smiley hepinize teşekkür ederim güzel yorumlarınız için. memleketimi tanıtma fırsatı verdiği için Eyüp hocama da çok teşekkür ediyorum.
azem70

VIP Üye

Performans: 40
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #11 : 14 Mart 2009, 17:05:25 »

Bu güzel çalışmalarınızdan dolayı teprik ederim. İlk mesajınızın ödev konusu isteme olmayıp bir çalışmanın paylaşılması ayrı bir değerdir. Başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim.
Pinus

VIP Üye

Performans: 169
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #12 : 25 Nisan 2009, 16:37:46 »

Eyüp bey, sizi ve öğrencinizi kutlarım. kapsamlı bir çalışma olmuş. Fotoğraflar çok güzel. proje konusu ve uygulanan  yöntem de çok güzel. bu tür çalışmalar öğrencilerin dikkatini çekiyor- daha hevesli yapıyorlar- ayrıca çok daha fazla kazanımları olan çalışmalar. tebrik eder çalışmalarınızın devamını dilerim hocam.
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #12 : 25 Nisan 2009, 16:37:46 »

necmigunay

Yeni Üye
*

Performans: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #13 : 21 Ağustos 2009, 17:28:19 »

çok değerli kardeşlerim ;

Sivrihisar adına yapılan her hizmet ve her çalışmayı canı gönülden destekliyorum.bu konuda şahsım da doğduğum topraklar adına nacizane sitemi takdirlerinize sunuyorum .mutlaka ziyaretlerinizi,yorumlarla katkılarınızı bekliyor saygılar sunuyorum. Necmi GÜNAY web:www.sivrihisarliyiz.biz
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #13 : 21 Ağustos 2009, 17:28:19 »

sırmalı

Uzman Üye

Performans: 3
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #14 : 21 Ağustos 2009, 22:03:41 »

Eda öğrencimize ve Eyüp Hocama teşekkürler. Memleketimi görünce anılarım tazelendi. Sivrihisar, tarihi çok eskilere dayanan bir yerleşim merkezi.
Arabaşıyı bizler çok severiz. Uğur Hocam arabaşını Konya ve Afyonluların bir kısmı da bilirler ve çok severler.   
    Arabaşı  Karaman' da da çok bilinen ve içilen bir çorbadır.Hatta kış gecelerinin sosyal  ve kültürel bir etkinliğidir diyebiliriz.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Coğrafya Biz 2003-2012 © | Sadece Coğrafya | Sitemap | Forum Haritası

Sitemizde bulunan tüm içerikler tamamen tanıtım amaçlı olup, Hak sahipleri tarafından site yönetimine bildirilen dosyalar, paylaşımdan kaldırılacaktır.
Uzmanweb Net coğrafya
Bu Sayfa 0.137 Saniyede 30 Sorgu ile Oluşturuldu