s1nan
Yeni Üye
Performans: 0
« Yanıtla #15 : 23 Şubat 2008, 16:46:56 »
yeni uyeyım ama sıte cok guzel olmus basarılarınızın devamını dılerım
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #15 : 23 Şubat 2008, 16:46:56 »
alikaratas
« Yanıtla #16 : 20 Nisan 2008, 19:32:00 »
siteyi gezerken sigara içmek yasak mı? acaba
\\"Rabbim Allah\\'tır de, sonra doğru ol!\\"
atahan
Üye
Performans: 4
« Yanıtla #17 : 10 Mayıs 2008, 13:24:25 »
çalışmalarınızda başarılar dilerim.imkansızlıklar nedeniyle katkıda bulunamadım.ama elimden geldiği kadar katkıda bulunmayı çok isterim...
eray30
Yeni üye
Performans: 5
« Yanıtla #18 : 06 Haziran 2008, 19:04:24 »
sorumlul ukları mız hatıla ttıgınız ıcı tesek kurler
DOĞRUCU
Yeni Üye
Performans: 1
« Yanıtla #19 : 06 Haziran 2008, 19:19:38 »
Anasayfaya bakarsanız hala sitenin içeriği ve forum kurallarını sindiremeyen üyelerin var olduğunu görürsünüz. hatta bir coğrafya sitesinde Türkiye Cumhuriyeti Başbakanına "Alçak" diye yazabilecek insanların var oluşu içinde bulunduğumuz durumun özeti diye düşünüyorum.
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #19 : 06 Haziran 2008, 19:19:38 »
Mustafa NAZ
« Yanıtla #20 : 06 Haziran 2008, 19:23:55 »
Anasayfaya bakarsanız hala sitenin içeriği ve forum kurallarını sindiremeyen üyelerin var olduğunu görürsünüz. hatta bir coğrafya sitesinde Türkiye Cumhuriyeti Başbakanına "Alçak" diye yazabilecek insanların var oluşu içinde bulunduğumuz durumun özeti diye düşünüyorum.
Arkadaşlar site kurallarının dışına çıkıldığında farkattiğimiz anda elbette gerekeni yaparız bahsettiğiniz konu silinmiştir.
Tarsus Cengiz Topel Lisesi
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #20 : 06 Haziran 2008, 19:23:55 »
adanas
Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : 06 Haziran 2008, 19:52:58 »
Bence bu kullanım içerikleri tekrar gözden geçirilmeli diye düşünüyorum..!
ahmetselim
« Yanıtla #22 : 06 Haziran 2008, 19:56:07 »
bence yönetici arkadaşlar bu konuda ortak bir çalışma yaparak kullanım içeriklerini yeniden belirleyebilirler
"Tereddüt edersen bacakların seni taşımaz. “Yürüyeceğim” de, bas ve yürü!"
adanas
Ziyaretçi
« Yanıtla #23 : 06 Haziran 2008, 19:59:58 »
Aslında kullanım içeriklerinde bir sorun yok sorun ortada o sorunları ortadan kaldırmak için ne yapılabilir o tartışılmalı bence..!
karakurum
Ziyaretçi
« Yanıtla #24 : 06 Haziran 2008, 20:33:52 »
tugay hocama aynen katılıyorum. kullanım içeriği göz önünde bulundurularak konu açılmalı. siyasi içerik, ideolojik kavramlar ve ideolojik isimler sitede yer almamalı bu hangi başlık altında olursa olsun. sadece foruma ve sitenin amacına uygun olmalıdır. artık coğrafyaya uygun konular mı bulunamıyor anlamıyorum. ya birinin ölümü ya farklı kavramlar farklı farklı başlıklar altında açılıp duruyor ve bu şekilde devam etmesi açıkça beni hiçte memmun etmiyor. saygılarımla
MUHARREM BUZ
Muharrem BUZ
Moderator
Performans: 1771
Uzunköprü Muzaffer Atasay Anadolu Lisesi
« Yanıtla #25 : 06 Haziran 2008, 20:42:47 »
Çok uzun süredir burada olmama rağmen işlerimin yoğunluğu sebebi ile siteye çok fazla zaman ayıramadım. Sizin duyduğunuz rahatsızlıkların hepsine sonuna kadar katılıyorum. Buradaki herkesin belli bir siyasi düşüncesi vardır elbette ama sanal bir ortamda ( Coğrafya ile ilgili bilgi paylaşımı için kurulmuş bir site de ) farklı farklı siyasi düşüncelerin ne olduğunu irdelemenin coğrafi mana da bize bir şey kazandırmayacağı düşüncesindeyim. Biliyorsunuz ki Bize has bir davranış olarak maalesef bizde siyasi düşünceleri paylaşabilecek sorunları tartışabilecek insanların sayısı okadar sınırlı ki . Umarım çok daha güzel ortamlarda çok daha seviyeli bu konuları paylaşabiliriz ( Kimseyi kırmak gücendirmek gibi bir niyetim yoktur . Kişesel düşüncelerimdir ) Saygılarımla..
Linkleri görebilmek için,
Kayıt Ol veya
Giriş Yap Yaş otuz sekiz yolun yarısı +3
Dante gibi ortasını geçtik ömrün.
gunban
« Yanıtla #26 : 06 Haziran 2008, 20:49:07 »
İki gündür siteyi daha da fazla sevmeye başladım.Birkaç konunun silinmesi yada kilitlenmesinin dışında oldukça güzel paylaşımlar yapıldı.Ne oldu? Hiç birşey? Arkadaşlar, sanal ortamda da olsa düşünce şişkinliklerini(bizim buralarda ağzı şişmek denir.) indirdiler.Kendimi bundan ayrı tutmuyorum.
Kayıt Ol veya
Giriş Yap Dört nala gelip uzak Asya\'dan
Akdeniz\'e bir kısrak başı gibi uzanan
Bu memleket bizim........
M.Sami KÖROĞLU
Admin
Site Yöneticisi
Performans: 2983
Adıyaman İl MEM, AR-GE
« Yanıtla #27 : 06 Haziran 2008, 20:50:35 »
Belli konuları sık sık dile getirmekten bıktım artık. Ben kurallara uyulması gerektiği konusunda biğeyleri tekrarlamaktan artık utanırken birilerin bunlarinı bunları yapmakta diretmesi malesef bir ard niyet düşüncesi içerisinde olunduğu izlenimini uyandırmaktadır. Yetkili arkadaşlara sesleniyorum. Kuralları bozan ben olsam bile lütfen gerekeni yapın.
Kayıt Ol veya
Giriş Yap Linkleri görebilmek için,
Kayıt Ol veya
Giriş Yap Bildiğini bilenin arkasından gidiniz, Bildiğini bilmeyeni uyandırınız, Bilmediğini bilene öğretiniz, Bilmediğini bilmeyenden kaçınız. Konfüçyüs
Lütfen özel mesaj veya e-posta yoluyla döküman istemeyiniz. Bunun için forumu kullanınız.
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #27 : 06 Haziran 2008, 20:50:35 »
karakurum
Ziyaretçi
« Yanıtla #28 : 06 Haziran 2008, 20:52:12 »
İki gündür siteyi daha da fazla sevmeye başladım.Birkaç konunun silinmesi yada kilitlenmesinin dışında oldukça güzel paylaşımlar yapıldı.Ne oldu? Hiç birşey? Arkadaşlar, sanal ortamda da olsa düşünce şişkinliklerini(bizim buralarda ağzı şişmek denir.) indirdiler.Kendimi bundan ayrı tutmuyorum.
iki gündür sitede coğrafya adına benden bile genç coğrafyacı güngör hocam hiçbir şey yoktu.
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #28 : 06 Haziran 2008, 20:52:12 »
M.Sami KÖROĞLU
Admin
Site Yöneticisi
Performans: 2983
Adıyaman İl MEM, AR-GE
« Yanıtla #29 : 06 Haziran 2008, 20:53:57 »
Coğrafya Biz sitesi tek kalem üzerine faaliyet gösteriyor. Burada her istediğinizi bulamazsınız. Aradıklarınız coğrafi konular olsun. Coğrafya dışı konular için başka adresleri ziyaret ediniz.
Kayıt Ol veya
Giriş Yap Linkleri görebilmek için,
Kayıt Ol veya
Giriş Yap Bildiğini bilenin arkasından gidiniz, Bildiğini bilmeyeni uyandırınız, Bilmediğini bilene öğretiniz, Bilmediğini bilmeyenden kaçınız. Konfüçyüs
Lütfen özel mesaj veya e-posta yoluyla döküman istemeyiniz. Bunun için forumu kullanınız.