salp
« : 16 Mart 2007, 01:42:25 »
arkadaşlar busiteden çanakkale şehitlerimizin köylerine illerine varıncaya kadar öğrene bileceğiniz bir site...........
Linkleri görebilmek için,
Kayıt Ol veya
Giriş Yap www.canakkalesehitleri.org
Coğrafya Biz Forum
« : 16 Mart 2007, 01:42:25 »
Zeki GÜRBÜZ
« Yanıtla #1 : 16 Mart 2007, 01:51:21 »
Teşekkürler yalnız sadece bugünkü illerimiz kayıtlı.Eski Osmanlı vilayetleri yok.
Kayıt Ol veya
Giriş Yap YURDUM
Ağladığım senin içindir
Güldüğüm senin için
Öpüp başıma koyduğum
Ekmek gibisin...
baksu
« Yanıtla #2 : 16 Mart 2007, 07:15:05 »
bu topraklar için şehit vermeyen aile var mı ki? teşekkürler
Suskunluğum asaletimdendir... Her lafa verecek bi cevabım var. Lakin bi lafa bakarım, laf mı diye... Bi de söyleyene bakarım, adam mı diye... Mevlana
mnur
« Yanıtla #3 : 16 Mart 2007, 12:04:14 »
teşekkürler.
engins
« Yanıtla #4 : 16 Mart 2007, 14:00:23 »
teşekkürler
Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir.
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #4 : 16 Mart 2007, 14:00:23 »
DeDe
« Yanıtla #5 : 16 Mart 2007, 17:46:30 »
Aynı konuda Çevre ve Orman Bakanlığının bir hizmeti."Çanakkale Şehitleri Arama Sistemi"
Kayıt Ol veya
Giriş Yap
Yunuskent Lisesi Öğretmeni KARAMAN
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #5 : 16 Mart 2007, 17:46:30 »
selahattin
« Yanıtla #6 : 16 Mart 2007, 20:39:33 »
serkan umut
Yeni Üye
Performans: 0
« Yanıtla #7 : 24 Mayıs 2007, 18:30:06 »
Hocam sağolun sayenızde dedemın babasının Çanakkalede Şehit oldugunu kesin olarak öğrendim
Bursa Anadolu Erkek Lisesinde okumak ayrıcalıktır
karakurum
Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 24 Mayıs 2007, 18:43:44 »
teşekkürler sağolun
ali_2641
« Yanıtla #9 : 04 Nisan 2008, 01:18:23 »
Çanakkale ile ilgili değil ama burada bu üzücü haberi vermek durumunda kaldım.İstiklal savaşımızın son gazisi olan 110 yaşındaki Yakup Satar ı kaybetmiş bulunuyoruz.Kendisine tanrıdan rahmet diliyorum.Hepimizin başı saolsun
« Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.»M.Kemal ATATÜRK
başöğretmen
Yeni Üye
Performans: 0
HİÇBİR MİRAS DÜRÜSTLÜK KADAR ZENGİN DEĞİLDİR...
« Yanıtla #10 : 16 Haziran 2009, 12:45:24 »
BABANIN ŞEHİDE SESLENİŞİ Tezkerene bir ay kalmıştı Bize telefon açtın oğul Dedin ki,ölümüm yaklaştı İçine mi doğmuştu oğul... Haber yürekleri dağladı Göz yaşı sel oldu çağladı Uçan kuşlar bile ağladı Gözde yaş kalmadı oğul... Cenazen gelince inanki Yer yerinden oynadı sanki Bir öldük bin dirildik belki Şehitler ölmezlerki oğul Kanatlanıp semaya uçtun Orda meleklerle buluştun Şehitlerle tek tek konuştun Cennetine kavuştun oğul... Mezarında güller açacak Allah yardımcın olacak Herkesten dua kucak kucak Gelip seni bulacak oğul... Sana kına yaktık bilesin Deden gibi harbe giresin Vatan, millet için ölesin Şehit oğlu şehitsin oğul... Vatan,Türk'ün ekmeği,aşı Ölür vermez ufak bir taşı Dinmedi bir türlü savaşı Yeter sabrımız taştı oğul... Sayende ayakta bu vatan Gel der yerin altında yatan Sahip çıkıyor sana atan Zaferin kutlu olsun oğul... Yerine askere gideyim Bir aylık borcunu ödeyim Haklarımı helal edeyim Vatan sağolsun deyim oğul... Ömürlü'nün son bir sözü var Ülkemde herkesin gözü var Küllenmiş davanın közü var Bu davanın tezi var oğul... Sevr'i var, Lozan' var oğul... Ömürlü Aksoy Kayseri-Eylül, iki 1000 sekiz Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor. Tüm şehit ailelerinin ellerinden öpüyorum...
İmza atamıyorum ama gerektiği yerde parmak basarım...