Karzer
« : 11 Aralık 2010, 19:18:11 »
Aşağıdaki Okulları Sözleşmeli Öğretmenler Özür Grubu atamasında tercih etmeyi düşünüyorum. Bu okullardan birinde çalışan hocalarımız varsa bilgi vermelerini rica ediyorumAVCILAR Mehmet Baydar L.BAHÇELİEVLER Necip Fazıl Kısakürek LisesiZEYTİNBURNU Haluk Ündeğer Lis.-Zühtü Kurtulmuş Lis.BAĞCILAR Yunus Emre Tic. Mesl. L. - Dündar Uçar L. - Yavuz Sultan Selim L.BAŞAKŞEHİR Başakşehir L. - Altınşehir L.BAYRAMPAŞA Tuna Lisesi - Bayrampaşa Tic. Mes. L. - İnönü Teknik ve End. Mesl. L. - Sabit Büyükbayrak L.ESENLER İbrahim Turhan L. - Esenler Çok Prog. L.EYÜP Alibeyköy Tek. Ve End. Meslek L. - Kemerburgaz Halis Kutmangil Çok Prog. L.FATİH Vatan L.KÜÇÜKÇEKMECE Kadriye Moroğlu L. - Nahit Menteş Tek. Ve End. Meslek L. - Mustafa Barut L.
Coğrafya Biz Forum
« : 11 Aralık 2010, 19:18:11 »
albedo
« Yanıtla #1 : 11 Aralık 2010, 19:54:06 »
Nuh hocam, okulları bilmiyorum ama en uygununun vatan lisesi olduğunu düşünüyorum..
Beşiktaş Anadolu Lisesi Coğrafya Öğretmeni Lodos, herşeyi titretiyor...
arsimela
« Yanıtla #2 : 11 Aralık 2010, 20:04:32 »
kemal hocam haklı en iyisi vatan lisesi ancak başakşehir lisesideçalışan tarih öğretmeni arkadaşımız okulundan çok mennun. ben meslek lisesinde çalışıyorum ve hiç bir meslektaşıma meslek lisesini önermem..ancak tercih sizin tabiki istanbulda oturduğunuz yerde önemli trafik başa bela... iyi şanslar umarım mutlu olursunuz...nesli
Karzer
« Yanıtla #3 : 11 Aralık 2010, 21:41:20 »
Kemal Hocam , Vatan Lisesi tavsiyesi konumdan dolayımıdır ? Arsimela Hocam Tarih Öğretmeni arkadaşla irtibat kurabilme konusunda yardımcı olabilirmisiniz ?
albedo
« Yanıtla #4 : 11 Aralık 2010, 23:07:09 »
Nuh hocam konumundan dolayı tabi ki.. ayrıca eski bir okul olması önemli diye düşünüyorum...
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #4 : 11 Aralık 2010, 23:07:09 »
Karzer
« Yanıtla #5 : 12 Aralık 2010, 09:42:01 »
Başka Başka
Başka Hocamız yok mudur !
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #5 : 12 Aralık 2010, 09:42:01 »
Yesevi
« Yanıtla #6 : 12 Aralık 2010, 13:44:38 »
Hocam; Haluk Ündeger Lisesi yeni bir okul veyeri çok iyi , ulaşımı çok kolay tranvay önünden geçiyor...Tavsiye ederim... Bağcılar Yunus Emre Tic. ilk atamamın olduğu okul .Ben 3 ay sabredebildim...:-) Konumu ve çevresi, öğrenci profili iyi değil(Oradaki müdür yardımcısı arkadaşım bu satırları okusa bana darılabilir ama tavsiye etmem...) Dündar Uçar Lisesi Evren mahallesinde idare eder...(Karışık bir bölgede) Yavuz Selim lisesi Bağcılar-Çiftlik semtinde ulaşımı kolay ama sınıfların çok kalabalık olduğunu biliyorum..Tavsiye etmem. Benim çalıştığım ilçe olan Esenlerde ise İbrahim Turhan lisesinde 1.sınıfların 55-65 kişi olduğunu biliyorum...Ama metro ile ulaşım konusunda çok avantajlı...Esenler metro durağınının dibinde...Anadolu lisesi olacağı söyleniyor... Esenler ÇPL nin ise isim değişikliği ile Esenler Kız Meslek Lisesine dönüştürüldüğünü duydum( Müdürleri söylemişti) Yerini bilmiyorum ama Kız meslekte çalışmış biri olarak emekliliğe yakın birinin en rahat edeceği okullardır.. Benden bu kadar..Allah gönlünüze göre versin...
Tarihi yağmaladı üç-beş düzine talihsiz... Değerler alt-üst oldu, mukaddesat sahipsiz!...
albedo
« Yanıtla #7 : 12 Aralık 2010, 14:33:32 »
Esenler ÇPL nin ise isim değişikliği ile Esenler Kız Meslek Lisesine dönüştürüldüğünü duydum( Müdürleri söylemişti) Yerini bilmiyorum ama Kız meslekte çalışmış biri olarak emekliliğe yakın birinin en rahat edeceği okullardır..
Hocam, Nuh hocamız mesleğe yeni başlayan genç ve dinamik bir arkadaşımız..
Yesevi
« Yanıtla #8 : 13 Aralık 2010, 09:48:29 »
[/quote] Hocam, Nuh hocamız mesleğe yeni başlayan genç ve dinamik bir arkadaşımız.. [/quote] O zaman Kemal Hocam şöyle diyeyim "Nuh hocam Kız mesleklerde sorgusuz-sualsiz , başın ağrımadan, etliye-sütlüye dokunmadan, emekli olana kadar çalışabilirisin" :-) Ha birde buralarda genellikle tek cografyacı yeterli olur ekdersinde full olur...Malumunuz ki "Anadolu"lar ekders yönüyle karın doyurmuyorlar... Saygı ve muhabbetle...
Tarihi yağmaladı üç-beş düzine talihsiz... Değerler alt-üst oldu, mukaddesat sahipsiz!...
Karzer
« Yanıtla #9 : 13 Aralık 2010, 09:55:16 »
Teşekkürler Hocam , Zaten aslında iyi kötü demeden her türlü okulu yazmak durumundayım.
Sözleşmeli Öğretmenlerin Özür Grubu ( uygulama nasıl olur bilmem ama ) yer değişiklikleri pek adaletli kriterlere göre olmuyor.
ahmetselim
« Yanıtla #10 : 13 Aralık 2010, 14:15:29 »
hocam evine en yakın okulu ilk sıraya yaz daha sonrda trafik olmayan ama tek vasıta gidilebilen yerleri tercih et o zamna daha mutlu olursun
"Tereddüt edersen bacakların seni taşımaz. “Yürüyeceğim” de, bas ve yürü!"
Badem303
« Yanıtla #11 : 13 Aralık 2010, 15:17:08 »
Vatan düz bölümünü tavsiye etmem. em ögretmen arkadaşım çalıştı hem ögrenci tanıyordum.. haluk ünverdide rahat edersiniz..
Badem303
« Yanıtla #12 : 13 Aralık 2010, 20:02:58 »
Az evvel arkadaşa sordum zühtü kurtulmuş ve diger okul z burnunda gayet iyiler... tavsiye ederim...
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #12 : 13 Aralık 2010, 20:02:58 »
Karzer
« Yanıtla #13 : 13 Aralık 2010, 20:37:47 »
Zühtü Kurtulmuş'u da yazdım hocam , Sevindirici haber !
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #13 : 13 Aralık 2010, 20:37:47 »
dronning
Yeni üye
Performans: 0
« Yanıtla #14 : 12 Ocak 2011, 23:10:03 »
zühtü kurtulmuşta arkadaşım coğrafya öğretmeni . sınıflar biraz kalabalık ama okulda disiplin sorunu yokmus, çok memnun.
Ben de özür grubundan istanbul isteyecem ama coğrafyadan anadolu yakasına isteyecek başka kişi var mı acaba? benim puanım 20