Coğrafya Biz Forum
24 Mayıs 2012, 14:54:52 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Image and video hosting by TinyPic

Duyurular: Sitede yasaklandığınıza dair bir hata mesajı alıyorsanız, bilgisayarınızın önbelleğini temizleyerek, modemi kapatıp açmak suretiyle sorunu çözebilirsiniz.

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Son Konular Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Sadece Bir Teşekkür İçin Butonu Kullanalım  (Okunma Sayısı 6128 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
M.Sami KÖROĞLU

Admin
Site Yöneticisi

Performans: 2983
Çevrimdışı Çevrimdışı

Adıyaman İl MEM, AR-GE

« Yanıtla #15 : 10 Aralık 2007, 22:16:09 »

Hocam birkaç gündür sadece yazılan teşekkürleri silmekten gına geldi

Arkadaşlar bize ikinci bir iş çıkarttıkalrının farkında değiller.  Tüm uyarılarımıza rağmen bu konuda duyarlılığını gösteremeyen arkadaşlarımız var.

Arkadaşlar lütfen. Tek bir teşekkür ise eğer butona basmak çok daha kolay.

Hem sizin için, hem de bizim için....

Linkleri görebilmek için,
Kayıt Ol veya Giriş Yap
Kayıt Ol veya Giriş Yap

Bildiğini bilenin arkasından gidiniz, Bildiğini bilmeyeni uyandırınız, Bilmediğini bilene öğretiniz, Bilmediğini bilmeyenden kaçınız.   Konfüçyüs
Lütfen özel mesaj veya e-posta yoluyla döküman istemeyiniz. Bunun için forumu kullanınız.
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #15 : 10 Aralık 2007, 22:16:09 »

yusufili

Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : 10 Aralık 2007, 22:34:37 »

Sayın Sami hocam bu konu defalarca gündeme gelmiş olmasına rağmen sorun hala devam ediyor.
Belki bende farkında olmadan bu hususu gözden kaçırıyorum. Wink Wink
Bence bu konuda yapılacak en etkili yöntem yaptırım uygulanması.
Belki bu önerim bazı arkadaşlara yanlış gelecek ama. Angry Angry
Ben inanıyorumki yaptırım işi uygulanmaya başlansın bir ay içinde sorunun büyük bir kısmı halledilecektir.
Denemesi bedava. Grin Grin
Belki bu şekilde bu sorun bir nebze de halledilir. Wink Wink
Keşke yaptırım olmadan bu iş çözülse. Wink Wink
Hani atalarımızın dediği gibi:
''Can Çıkar Huy Çıkmaz''.
Bizimkide aynı hesap olsa gerek. Wink Wink

Belkide arkadaşlarımızın  bu konuda benim önerimden daha güzel önerileri olabilir.
Bence bu konuda önerisi olanlar yazsın,onlarıda dinleyelim.
sabahgüneşi

Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : 10 Aralık 2007, 22:41:32 »

sami hocam şöyle bir uygulama yapılabilir aslında cevap karakterlerinde belli sayıda karakter ayarlanabilir mesela en az 100karakter(bu rakam bir örnek tabi) üyeler cevabı yazdıktan sonra gönder butonuna tıkladıklarında bir uyarı ile karsılasabilirler örnegin mesajıınız cok kısa diye.o zamn bu sorunun ortadan bir nebze olsa kalkacagı kanaatindeyim!!!
albedo

Genel Moderator

Performans: 1557
Çevrimdışı Çevrimdışı

Kemal Akalın

« Yanıtla #18 : 11 Aralık 2007, 00:54:40 »

sami hocam şöyle bir uygulama yapılabilir aslında cevap karakterlerinde belli sayıda karakter ayarlanabilir mesela en az 100karakter(bu rakam bir örnek tabi) üyeler cevabı yazdıktan sonra gönder butonuna tıkladıklarında bir uyarı ile karsılasabilirler örnegin mesajıınız cok kısa diye.o zamn bu sorunun ortadan bir nebze olsa kalkacagı kanaatindeyim!!!
Böyle bir yöntemin çözüm olabileceğini düşünüyorum. Çünkü sildiğim bazı mesajların sürekli ve bu konuda duyarlı olduğunu düşündüğüm üyelerimize ait olduğunu görüyorum. Bu da bazı şeylerin alışkanlıkla ilgili olduğunu gösteriyor..

Beşiktaş Anadolu Lisesi Coğrafya Öğretmeni                             Lodos, herşeyi titretiyor...
M.Sami KÖROĞLU

Admin
Site Yöneticisi

Performans: 2983
Çevrimdışı Çevrimdışı

Adıyaman İl MEM, AR-GE

« Yanıtla #19 : 11 Aralık 2007, 22:20:40 »

Arkadaşlar sanırım belli yaptırımlar içeren bir uygulamaya geçmek zorundayız.

Minimum karakter içren mesajlala ilgili çalışıyorum. İnş. en kısa zamanda hallederim.

Sanırım bundan sonra bu şekilde hareket eden üyeleri kısa süreli de olsa siteye girişleri engellencektir. 24, 48 veya 72 saat gibi kısa süreli engellemeler şeklinde olabilir.

Bu şekilde engelleme yapmak hoş değil ama tüm uyarılara rağmen aynı şeylerin tekrar edilerek yönetici arkadaşlarımızın bu şekilde meşgul edilmesi de hiç hoş değil sanırım.

Kayıt Ol veya Giriş Yap
Kayıt Ol veya Giriş Yap

Bildiğini bilenin arkasından gidiniz, Bildiğini bilmeyeni uyandırınız, Bilmediğini bilene öğretiniz, Bilmediğini bilmeyenden kaçınız.   Konfüçyüs
Lütfen özel mesaj veya e-posta yoluyla döküman istemeyiniz. Bunun için forumu kullanınız.
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #19 : 11 Aralık 2007, 22:20:40 »

yusufili

Ziyaretçi
« Yanıtla #20 : 11 Aralık 2007, 23:03:33 »

Arkadaşlar sanırım belli yaptırımlar içeren bir uygulamaya geçmek zorundayız.

Minimum karakter içren mesajlala ilgili çalışıyorum. İnş. en kısa zamanda hallederim.

Sanırım bundan sonra bu şekilde hareket eden üyeleri kısa süreli de olsa siteye girişleri engellencektir. 24, 48 veya 72 saat gibi kısa süreli engellemeler şeklinde olabilir.

Bu şekilde engelleme yapmak hoş değil ama tüm uyarılara rağmen aynı şeylerin tekrar edilerek yönetici arkadaşlarımızın bu şekilde meşgul edilmesi de hiç hoş değil sanırım.

Bence yerinde bir uygulama.
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #20 : 11 Aralık 2007, 23:03:33 »

baksu

Moderator

Performans: 2632
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #21 : 11 Aralık 2007, 23:08:04 »

güzel bir fikir. inşallah uygulanabilir.

Suskunluğum asaletimdendir...
Her lafa verecek bi cevabım var.
Lakin bi lafa bakarım, laf mı diye...
Bi de söyleyene bakarım, adam mı diye...

Mevlana
Serkan ALTUNER

VIP Üye

Performans: 141
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #22 : 12 Aralık 2007, 01:06:22 »

Çok güzel bir fikir gerçekten de. Sami Hocam'da zannediyorum fikrinizden esinlenerek çalışmalara başlamış...
baksu

Moderator

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #23 : 13 Şubat 2009, 18:48:26 »

Değerli meslektaşlarım;

Sitemizde zaman zaman bazı üyelerimizin son gönderdikleri mesajlarına baktığım zaman kopyala yapıştırlarla sadece tek tip mesajların  olduğunu görüyorum. Neredeyse bütün mesajlara sadece "teşekkür." gibi bir mesaj yazmış . Bu durum bazen anasayfada bir kşiye ait 15-20 mesajın birden toplanmasıana sebep oluyor.

Veya bir konuda sayfalarca sadece tek kelimelik cevapların oluşmasına asıl verielen yorum veya bilgilerin de bunalrın arasında erimesine yol açıyor.

Forum alanımızın mesaj sayısındaki fazlalıkla ilgili herhangi bir sıkıntımız olmadığı için üyelerimizden ricam tek tip bir veya iki kelimelik cevaplar yazacakalrına "Bu konuya teşekkür et" butonunu kullanarak konuya teşekkür edtmeleri.

Verilecek olan cevapların bilgi, yorum veya eleştri şeklinde olması konunun dağılmamasına sebep olacaktır.

Bu konuda tüm üyelerimizin gereken hassasiyeti göstereceğini umuyor, teşekkürlerimi sunuyorum.

"Bu konuya teşekkür et"  butonu gerçekten çok pratik bir çözüm.

Mevlana
fd61

Uzman Üye

Performans: 31
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #24 : 13 Şubat 2009, 18:57:08 »

cidden haklısınız ben de onu çok ediyorum buradan hepinizden özür diliyorum kusura bakmayın
baksu

Moderator

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #25 : 11 Nisan 2009, 15:12:51 »

Değerli meslektaşlarım;

Sitemizde zaman zaman bazı üyelerimizin son gönderdikleri mesajlarına baktığım zaman kopyala yapıştırlarla sadece tek tip mesajların  olduğunu görüyorum. Neredeyse bütün mesajlara sadece "teşekkür." gibi bir mesaj yazmış . Bu durum bazen anasayfada bir kşiye ait 15-20 mesajın birden toplanmasıana sebep oluyor.

Veya bir konuda sayfalarca sadece tek kelimelik cevapların oluşmasına asıl verielen yorum veya bilgilerin de bunalrın arasında erimesine yol açıyor.

Forum alanımızın mesaj sayısındaki fazlalıkla ilgili herhangi bir sıkıntımız olmadığı için üyelerimizden ricam tek tip bir veya iki kelimelik cevaplar yazacakalrına "Bu konuya teşekkür et" butonunu kullanarak konuya teşekkür edtmeleri.

Verilecek olan cevapların bilgi, yorum veya eleştri şeklinde olması konunun dağılmamasına sebep olacaktır.

Bu konuda tüm üyelerimizin gereken hassasiyeti göstereceğini umuyor, teşekkürlerimi sunuyorum.

Güncel.

Mevlana
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Coğrafya Biz 2003-2012 © | Sadece Coğrafya | Sitemap | Forum Haritası

Sitemizde bulunan tüm içerikler tamamen tanıtım amaçlı olup, Hak sahipleri tarafından site yönetimine bildirilen dosyalar, paylaşımdan kaldırılacaktır.
Uzmanweb Net coğrafya
Bu Sayfa 0.221 Saniyede 30 Sorgu ile Oluşturuldu