M.Sami KÖROĞLU
Admin
Site Yöneticisi
Performans: 2983
Adıyaman İl MEM, AR-GE
« : 14 Eylül 2007, 10:59:19 »
Değerli meslektaşlarım; Sitemizde zaman zaman bazı üyelerimizin son gönderdikleri mesajlarına baktığım zaman kopyala yapıştırlarla sadece tek tip mesajların olduğunu görüyorum. Neredeyse bütün mesajlara sadece "teşekkür." gibi bir mesaj yazmış . Bu durum bazen anasayfada bir kşiye ait 15-20 mesajın birden toplanmasıana sebep oluyor. Veya bir konuda sayfalarca sadece tek kelimelik cevapların oluşmasına asıl verielen yorum veya bilgilerin de bunalrın arasında erimesine yol açıyor. Forum alanımızın mesaj sayısındaki fazlalıkla ilgili herhangi bir sıkıntımız olmadığı için üyelerimizden ricam tek tip bir veya iki kelimelik cevaplar yazacakalrına "Bu konuya teşekkür et" butonunu kullanarak konuya teşekkür edtmeleri. Verilecek olan cevapların bilgi, yorum veya eleştri şeklinde olması konunun dağılmamasına sebep olacaktır. Bu konuda tüm üyelerimizin gereken hassasiyeti göstereceğini umuyor, teşekkürlerimi sunuyorum.
Linkleri görebilmek için,
Kayıt Ol veya
Giriş Yap Linkleri görebilmek için,
Kayıt Ol veya
Giriş Yap Bildiğini bilenin arkasından gidiniz, Bildiğini bilmeyeni uyandırınız, Bilmediğini bilene öğretiniz, Bilmediğini bilmeyenden kaçınız. Konfüçyüs
Lütfen özel mesaj veya e-posta yoluyla döküman istemeyiniz. Bunun için forumu kullanınız.
Coğrafya Biz Forum
« : 14 Eylül 2007, 10:59:19 »
sabahgüneşi
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 14 Eylül 2007, 11:03:50 »
agzınıza saglık sami hocam gercekten cok haklısınız,bazen forum sayfasına bakarken basım dönüyor,arkadaslar(bazıları) soru sorulunca bile tesekkür yazıyolar.sanırım konunun icerigini okumadan yapıyolar bunu.tesekkürler sami hocam gündeme getirdiginiz icin tekrardan(daha önce sanırım tartısılmıs bu konu)ama en güzeli butonu kullanmak
M.Sami KÖROĞLU
Admin
Site Yöneticisi
Adıyaman İl MEM, AR-GE
« Yanıtla #2 : 14 Eylül 2007, 11:05:51 »
Evet hocam bazen bir şeyi bir çok kez söylememize rağmen bu tür sıkıntılatıar yaşanabiliyor. Aslında üyelerimiz siteye üye oldukalrı anda site içerik kurallarını okurlarsa veya forum bölümünde sitenin içeriği ve kullanımı ile ilgili bu alanı gösden geçirirlerse ve de ellerinde geldiği akdr bu konualra dikkat ederlerse bir sorun kalmaz.
Kayıt Ol veya
Kayıt Ol veya
Giriş Yap Bildiğini bilenin arkasından gidiniz, Bildiğini bilmeyeni uyandırınız, Bilmediğini bilene öğretiniz, Bilmediğini bilmeyenden kaçınız. Konfüçyüs
Lütfen özel mesaj veya e-posta yoluyla döküman istemeyiniz. Bunun için forumu kullanınız.
baksu
« Yanıtla #3 : 14 Eylül 2007, 11:06:11 »
ve hatta aynı konuya zaman zaman aynı kişinin birden fazla teşekkür ettiği de oluyor.
Suskunluğum asaletimdendir... Her lafa verecek bi cevabım var. Lakin bi lafa bakarım, laf mı diye... Bi de söyleyene bakarım, adam mı diye... Mevlana
M.Sami KÖROĞLU
Admin
Site Yöneticisi
Adıyaman İl MEM, AR-GE
« Yanıtla #4 : 14 Eylül 2007, 11:06:49 »
Hocam ben onları gördüğüm anada siliyorum. yani bir tek mesaj bırakıyorum. Son birkaç günde bu çoğaldı sanırım.
Kayıt Ol veya
Kayıt Ol veya
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #4 : 14 Eylül 2007, 11:06:49 »
Jön_Türk
« Yanıtla #5 : 14 Eylül 2007, 13:17:37 »
Söylediklerinize aynen katıldığım gibi bir ekleme yapmak istiyorum.Anladığım kadarıyla bazı arkadaşlar mesaj sayısını artırmak için teşekkür butonunu kullanma gereği hissetmiyor.Anasayfada bazen sadece bir kişinin mesajları görülüyor.Arkadaşlar sağolsun ya çok ilgililer yada çok ilgi çekmeye çalışıyorlar.Sayın baksunun söylediğinin dışında kendisinin açtığı konuya yeniden mesaj atarak onu anasayfaya taşıma çalışması içinde olan arkadaşlarda mevcut.
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #5 : 14 Eylül 2007, 13:17:37 »
M.Sami KÖROĞLU
Admin
Site Yöneticisi
Adıyaman İl MEM, AR-GE
« Yanıtla #6 : 15 Eylül 2007, 10:25:57 »
Arkadaşlar bu konuyu daha nasıl açıklamaız gerkiyor acaba? Açık ve net bir şekilde ifade etmemize rağmen hala buna uymayanlar var. Lütfen arkadaşlar bu şekilde giderse ilgili üyelerin siteye girişleri engellenecektir. Bunu yapmak istemiyoruz ama maalesef yapılsın isteniyorsa da yapılır. Duyarlılığınızdan ve anlayışınızdan dolayı teşekkür ediyorum..
Kayıt Ol veya
Kayıt Ol veya
orojenez
« Yanıtla #7 : 16 Eylül 2007, 21:37:53 »
sayın sami hocam hala aynı anlayış devam ediyor.sadece teşekkür etmek için teşekkür butonunu kullanalım arkadaşlar lütfen..sitede şişkinliğe neden oluyor.buda sitede aksamalara ve yavaşlamaya neden oluyor.daha öncede bu konu defalarca açılmasına rağmen hala nasıl devam ediyorlar anlamıyorum
sabahgüneşi
Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 17 Eylül 2007, 00:36:17 »
sayın sami hocam hala aynı anlayış devam ediyor.sadece teşekkür etmek için teşekkür butonunu kullanalım arkadaşlar lütfen..sitede şişkinliğe neden oluyor.buda sitede aksamalara ve yavaşlamaya neden oluyor.daha öncede bu konu defalarca açılmasına rağmen hala nasıl devam ediyorlar anlamıyorum
alperenler8
« Yanıtla #9 : 17 Eylül 2007, 02:03:46 »
Sayın hocam görüşlerinize katılıyorum.Ancak bazı arkadaşlarımız defalarca aynı uyarıyı yapmanıza rağmen mesajda teşekkür yazmaya devam ediyorlar.Anlayabilmiş değilim doğrusu....
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR, TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
albedo
« Yanıtla #10 : 17 Eylül 2007, 20:38:55 »
Bu konuda ilk uygulamayı yapıyor ve
Kayıt Ol veya
Giriş Yap mesajındaki teşekkür içeren mesajları siliyorum.. Sadece teşekkür ederim yazdığı için mesajı silinen arkadaşlar lütfen " bu konuya teşekkür et" butonu ile arkadaşa teşekkürlerini iletsinler..
Beşiktaş Anadolu Lisesi Coğrafya Öğretmeni Lodos, herşeyi titretiyor...
M.Sami KÖROĞLU
Admin
Site Yöneticisi
Adıyaman İl MEM, AR-GE
« Yanıtla #11 : 17 Eylül 2007, 20:49:02 »
Kemal Hocam Teşekkürler. Hocam çalışmaların amacına ulaşması ve daha iyisinin ortaya konulması açısından tüm üyelerimizin bu konuda hassas olmaları gerekiyor. Duyarlı arkadaşlara sagılarımı sunuyorum.
Kayıt Ol veya
Kayıt Ol veya
sabahgüneşi
Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : 21 Eylül 2007, 12:22:44 »
Kemal Hocam Teşekkürler. Hocam çalışmaların amacına ulaşması ve daha iyisinin ortaya konulması açısından tüm üyelerimizin bu konuda hassas olmaları gerekiyor. Duyarlı arkadaşlara sagılarımı sunuyorum.
lütfen rica ediyorum duyarlı olalımki sitemiz daha güzelleşsin hergünde bu konuyu forum sayfasına tasımak zorunda kalmayalım
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #12 : 21 Eylül 2007, 12:22:44 »
M.Sami KÖROĞLU
Admin
Site Yöneticisi
Adıyaman İl MEM, AR-GE
« Yanıtla #13 : 21 Eylül 2007, 12:25:57 »
Hocam ilgili üyeler özel mesajla uyarılar yapılıyor. Uymayanların siteye girişleri engelleniyor. Üzülerek söylüyorum uyarılardan sonra hala bu şekilde hareket eden bazı üyelerin siteye girişleri yasaklanmıştır.
Kayıt Ol veya
Kayıt Ol veya
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #13 : 21 Eylül 2007, 12:25:57 »
ferat54
« Yanıtla #14 : 22 Ekim 2007, 13:25:28 »
SAn1r1m bu konuyu güncel tutmak gerekiyor