Coğrafya Biz Forum
23 Mayıs 2012, 22:27:22 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Image and video hosting by TinyPic

Duyurular: "Bu konuya teşekkür et" butonunu tıklayarak döküman gönderen veya siteya katkı sağlayan üyelere teşekkür ederebilirsiniz.Bir teşekkür mesaj sayınıza +1 olarak yansıyacaktır

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Son Konular Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Prof.Dr. Hayati Doğanay Bey'in yıllar evvel çıkmış bir haberi  (Okunma Sayısı 7086 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
adnankocabuga

Uzman Üye

Performans: 26
Çevrimdışı Çevrimdışı

Sungurbey Anadolu Lisesi-ADANA

« Yanıtla #30 : 05 Nisan 2011, 10:10:37 »

20 Haziran -1 Temmuz 2010 tarihleri arasında gerçekleşen coğrafya öğretim programları tanıtım kursunda bize üç gününü ayırdı,üç gün de olsa öğrencisi olma şansını yakaladık.kendisine öğretim üyesi ödeneği olarak verilen ücretle Tortum-Oltu-Narman arazi çalışmasında tüm  arkadaşlara çay,meşurbat ısmarladı.ayrıca fotoğraftaki dersliği de görme şansımız oldu.

Coğrafya;yeryüzünün kullanım kılavuzudur.
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #30 : 05 Nisan 2011, 10:10:37 »

polosport

Yeni Üye
*

Performans: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #31 : 05 Nisan 2011, 14:54:14 »

Kendisini kitaplarından tanıyorum zaten nekadar iyi bir coğrafyacı olduğu biliniyor.Bununla birlikte insani yönününde bukadar iyi olması takdir edilir ve bizler için örnek alınır bir davranış....Kendisine uzun ömürler diliyorum.
muharrem64

Yeni üye
*

Performans: 3
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #32 : 05 Nisan 2011, 19:45:50 »

Bende Öğrencisiydim ama başka yorum yok
discover

Yeni üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #33 : 05 Nisan 2011, 20:07:29 »

Hoca yetiştiren hocaların hocası ünvanını alan bir hocamızdır.Sadece kendi fakültesinde değil 40.000 kişilik üniversitenin Baba Hocasıydı.Bende öğrencisimdim.zaman zaman yanına gidiyorum.Gurur duyuyorum hocam olmasından.bazen başk üni.arkadaşlarla konuştuğumuzda hocanın öğrencisi olduğu gururla söylüyorum.
Sağlıklı bir hayat diliyorum.
engo1907

Deneyimli Üye

Performans: 56
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #34 : 11 Nisan 2011, 11:03:01 »

Hayati Doğanay hocayı ben birçok öğrencisinden duymuşumdur.ve gerçekten hepsinin söylediklerinin aynısı burda da gördüm.Gerçekten kendi okuduğum fakülte hocalarıyla kıyasladığım zaman arada çooooook büyük  bi fark olduğu bir gerçek.bu kadar mütevazi bu kadar eğitim gönüllüsü ve cömert olan bir insanın öğrencisi olmak herhalde bir coğrafya öğretmeni için yaşayabileceği ayrı bir güzellik olsa gerek.Biz kendi fakülte hocalarımızın hiçbiri için bu sözlerle bahsedemedik.Hayati Doğanay hocada yer alan özelliklerin tam tersi özellikte ve huylara sahip hocalarla karşılaştık genelde.ve Daha üniversitedeyken Coğrafyadan soğuduk.

Bir gün herkes fenerbahçeli olacak...
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #34 : 11 Nisan 2011, 11:03:01 »

nurullah

Deneyimli Üye

Performans: 23
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #35 : 11 Nisan 2011, 13:48:21 »

Coğrafya sevgisini aşılayan mükemmel bir coğrafyacıdır Hayati Doğanay...
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #35 : 11 Nisan 2011, 13:48:21 »

kmlhly

Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #36 : 02 Şubat 2012, 12:38:07 »

2011 mezunuyum,5yıl boyunca hocamdan ders aldık ve derslerıne hep kendi geldi,hastalandığında bile ne yapıp ediyor bir şekilde derse yetişirdi.özel arabasını kullanmaz nicelerine örnek olacak sekilde kampüsten fakülteye yürürdü,tam bir doğa sever coğrafya severdi.Allah ondan razı olsun.sınıfça kaç kez yemeğini çokanatını yemişizdir.gezilerde de aynı şekilde...derslerinde her zaman hazırdır hiçbir şeye üşenmez tüm imkanlarını kullanır.hocamızın yaptırdığı sınıfda ders aldık,fakültenin en güzel dersliği gerçekten.bu bilimin ihtiyacı olan her görsel materyal temin edilmiş.hocam bu sınıfı hala kendi imkanlarıyla ayakta tutuyor.ne yapsak hakkını ödeyemeyiz.kendini adamış bu insandan Allah razı olsun
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Coğrafya Biz 2003-2012 © | Sadece Coğrafya | Sitemap | Forum Haritası

Sitemizde bulunan tüm içerikler tamamen tanıtım amaçlı olup, Hak sahipleri tarafından site yönetimine bildirilen dosyalar, paylaşımdan kaldırılacaktır.
Uzmanweb Net coğrafya
Bu Sayfa 0.118 Saniyede 27 Sorgu ile Oluşturuldu