gözlük
« : 08 Ocak 2011, 22:33:40 »
Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Coğrafya Bölümünde öğretim görevlisi olan Prof.Dr. Murat TÜRKEŞ'in "Klimatoloji ve Meteoroloji " kitabı yayına çıkmıştır.Kendini bu alanda geliştirmek isteyenlere ve her coğrafyacının arşivinde bulunması gereken bir kitaptır.Şiddetle tavsiye ederim.
Linkleri görebilmek için,
Kayıt Ol veya
Giriş Yap http://www.kriteryayinevi.com/klimatoloji.htm
Nereye çevirsem gözlerimi, nereye baksam burada gördüğüm kara yıkıntılarıdır hayatımın yalnızca yıllar yılı yıktığım ve heder ettiğim hayatımın." Yeni ülkeler bulamayacaksın, bulamayacaksın yeni denizler. Hep peşinde, izleyecek durmadan seni kent. Dolaşacaksın aynı sokaklarda. Ve aynı mahallede yaşlanacaksın ve burada, bu aynı evde ağaracak aklaşacak saçların. Hep aynı kente varacaksın. Bir başka kent bekleme sakın,ne bir gemi var, ne de bir yol sana. Nasıl heder ettiysen hayatını bu köşecik
Coğrafya Biz Forum
« : 08 Ocak 2011, 22:33:40 »
bedirge
« Yanıtla #1 : 11 Ocak 2011, 23:39:14 »
2005 yılında mezun olduğum Çanakkale Coğrafyanın değerli hocalarından biri olan Murat Hocamın çalışması Coğrafya literatüründeki yerini alacaktır. en kısa zamanda temin etmek isterim...
kiraz
Yeni üye
Performans: 0
« Yanıtla #2 : 12 Ocak 2011, 09:13:52 »
ben de 2007 yılında mezun oldum onsekiz mart üniversitesinden,çok değerli murat hocam çalışma prensibiyle,düzeniyle müthiş bir hocaydı,en kısa zamanda kitabını alacağım
cepni85
Sürekli Üye
Performans: 5
« Yanıtla #3 : 12 Ocak 2011, 19:44:31 »
Bütün coğafyacıların baş ucu kitabı olması kanaatindeyim..
Tasdelenİ.
Uzman Üye
Performans: 6
Özel İdare Anadolu Lisesi Şahinbey/GAZİANTEP
« Yanıtla #4 : 12 Ocak 2011, 19:55:14 »
Arkadaşlar bu kitap çanakkale dışında da satılıyor mu? İnternet ortamında bu kitabın satışı var mı acaba?
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #4 : 12 Ocak 2011, 19:55:14 »
gözlük
« Yanıtla #5 : 12 Ocak 2011, 20:00:18 »
Çanakkale dışında satılıp satılmadığını bilmiyorum ,kitapçılarda yoksa belki istek ve rica ile getirebilirler ama internet ortamından kitabı temin edebilirsin.
Nereye çevirsem gözlerimi, nereye baksam burada gördüğüm kara yıkıntılarıdır hayatımın yalnızca yıllar yılı yıktığım ve heder ettiğim hayatımın." Yeni ülkeler bulamayacaksın, bulamayacaksın yeni denizler. Hep peşinde, izleyecek durmadan seni kent. Dolaşacaksın aynı sokaklarda. Ve aynı mahallede yaşlanacaksın ve burada, bu aynı evde ağaracak aklaşacak saçların. Hep aynı kente varacaksın. Bir başka kent bekleme sakın,ne bir gemi var, ne de bir yol sana. Nasıl heder ettiysen hayatını bu köşecik
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #5 : 12 Ocak 2011, 20:00:18 »
Tasdelenİ.
Uzman Üye
Özel İdare Anadolu Lisesi Şahinbey/GAZİANTEP
« Yanıtla #6 : 12 Ocak 2011, 21:00:36 »
internet ortamında da aradım hocam ama bulamadım.kriter yayınevinin netten satışı yok.
kasif14
« Yanıtla #7 : 12 Ocak 2011, 21:10:12 »
çok değerli bir insan ve akademisyendir kendisi. klimatoloji ve afetler coğrafyası dersleri aldım kendisinden. Eminim kitabı da çok kaliteli ve içeriği dolu bir çalışmadır.
kasif14
« Yanıtla #8 : 12 Ocak 2011, 21:14:31 »
arkadaşlar kitap için aşağıdaki linke tıklamanız yeterli
Kayıt Ol veya
Giriş Yap http://www.kitapgalerisi.com/KLiMATOLOJi-VE-METEOROLOJi_103067.html#0
inkonsekant
« Yanıtla #9 : 28 Ocak 2011, 21:10:11 »
o.erol, s.erinç, y.dönmez hocaların artık birer klasik olan eserleri yanında uzun zamandır klimatoloji sahasında yeni bir eser yoktu.kitabı en kısa zamanda temin etmek istiyorum.ancak fiyatı çok pahalı indirimli bile 72 tl. insaf diyorum.
kumralada
Yeni Üye
Performans: 0
« Yanıtla #10 : 29 Ocak 2011, 03:17:49 »
Çalışma prensibine hayran kaldığım, alanında liderlik bayrağını taşıyan çok değerli bir hocadır Murat Türkeş. yoğun emek verdiği, titizlikle çalıştığı, içeriği çok dolu ve kaliteli olan bu kitabı herkese tavsiye ederim. Coğrafya literatürüne kazandırılan bu eşsiz kitap tüm coğrafyacılara hayırlı olsun...
yamakseyit
Üye
« Yanıtla #11 : 29 Ocak 2011, 12:32:48 »
Kitap 650 sayfa ve renkli basım. Tam bir ansiklopedi gibi. Bence her coğrafyacıya lazım.
Kitabı temin etmek için:
*Önce linki ziyeret ediniz.
Kayıt Ol veya
Giriş Yap http://www.kriteryayinevi.com/iletisim.htm
*Buradan telefonla Cafer Bey'e bağlanın, beraber ödeme tipi ve kargo ücretini ayarlayın.
Kitabı Kriter Yayınevi'nden 50 TL ye temin ettim.
Kargoyu kendim ödedim. Benim bulumduğum yerde Sürat Kargo bulunmadığı için başka firma ile gönderdiler. Siz yine de kargo durumunu netleştirin; belki kendileri öder.
cogo
« Yanıtla #12 : 01 Aralık 2011, 22:41:47 »
Kitap ilgi çekici fakat fiyatı çok yüksek.Linkleri görebilmek için,
Kayıt Ol veya
Giriş Yap http://www.idefix.com/kitap/jeomorfoloji-cilt-1-sirri-erinc/tanim.asp?sid=MET1Q12K755TKBG8NHYL
Prof. Dr. Sırrı Erinç 'in Jeomorfoloji 1 ve 2 si yaklaşık 1000 sayfadan fazla ve nerdeyse ilk kitaba vereceğiniz para ile 2 takım Jeomorfoloji kitabı alırsınız.
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #12 : 01 Aralık 2011, 22:41:47 »
kkk82
Yeni üye
Performans: 1
« Yanıtla #13 : 06 Aralık 2011, 04:06:38 »
kitabı ben aldım... güzel... yayınevini arasanız daha uygun fiyata alırsınız... yarı fiyatından da fazla indirimle alırsınız... 0212 527 31 89 kriter yay. tel. bu... eft yada havale ile ücreti gönderin kitap kargoyla geliyor... kargo konusunu da sorun anlaştıkları kargo benden fazla ücret aldı... sonra kriter yay. düzeltti...
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #13 : 06 Aralık 2011, 04:06:38 »
Badem303
« Yanıtla #14 : 06 Aralık 2011, 08:01:38 »
ben itü miktad kadıoğlu okumadan almam:)))) boşuna para vermeyim... :PP