|
|
 |
« : 01 Ağustos 2008, 23:33:40 » |
|
Ali Selçuk Biricik hocamızın tabiriyle O hocaların hocasıydı. Kendini şanslı hisseden coğrafyacılardan bir tanesiyim. Saygıyla anıyoruz.
|
|
|
|
|
|
Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş Yap Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş Yap Bildiğini bilenin arkasından gidiniz, Bildiğini bilmeyeni uyandırınız, Bilmediğini bilene öğretiniz, Bilmediğini bilmeyenden kaçınız. Konfüçyüs Lütfen özel mesaj veya e-posta yoluyla döküman istemeyiniz. Bunun için forumu kullanınız.
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« : 01 Ağustos 2008, 23:33:40 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 01 Ağustos 2008, 23:48:25 » |
|
Bende Prof.Dr. İsmail Yalçınlar' ın " Strüktüral Jeomorfoloji"- Cilt 1 kitabı var; çok aramıştım da bulamamıştım kitabı. En sonunda hocam dan alıp fotokopisini çektirmek zorunda kaldım. kendisini saygıyla anıyorum. Bu arada " Umumi Klimatoloji ve İklim Çalışmaları" kitabında uygulamalı klimatolojiyi harika bir şekilde ortaya Prof. Dr. Yusuf Dönmez" hocamızı da anmak isterim. Biz onlara geç kaldık; ama kaynaklarından hala yaralanıyoruz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 01 Ağustos 2008, 23:50:59 » |
|
Akademik Albüm alanını ismini çok duyduğumuz fakat kendilerini göremediğimiz hocalarımız için ekledim.
Arkadaşlarımız okul ortamı ve hocalarımızla fotoğraflarını paylaşırlarsa seviniriz.
|
|
|
|
|
|
Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş Yap Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş Yap Bildiğini bilenin arkasından gidiniz, Bildiğini bilmeyeni uyandırınız, Bilmediğini bilene öğretiniz, Bilmediğini bilmeyenden kaçınız. Konfüçyüs Lütfen özel mesaj veya e-posta yoluyla döküman istemeyiniz. Bunun için forumu kullanınız.
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 01 Ağustos 2008, 23:53:37 » |
|
Akademik Albüm alanını ismini çok duyduğumuz fakat kendilerini göremediğimiz hocalarımız için ekledim.
Arkadaşlarımız okul ortamı ve hocalarımızla fotoğraflarını paylaşırlarsa seviniriz.
hocam bu sayfada mı paylaşılcak resimler yoksa bununla ilgili bir başlık açılır mı?
|
|
|
|
|
|
Emeğe Saygı
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 01 Ağustos 2008, 23:54:54 » |
|
Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş YapBu linkte yer alan bölüme yeni bir konu açabilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« Yanıtla #4 : 01 Ağustos 2008, 23:54:54 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 02 Ağustos 2008, 00:19:27 » |
|
Sami ben nerlerdeydim acaba İsmail Yalçınlar Hocamızı saygıyla anıyorum. strüktüral Jeomorfoloji kitabı halen teksir olarak mevcuttur. bende.
|
|
|
|
|
|
Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş YapYaş otuz dokuz yolun yarısı +4 Dante gibi ortasını geçtik ömrün.
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« Yanıtla #5 : 02 Ağustos 2008, 00:19:27 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 02 Ağustos 2008, 00:22:08 » |
|
Strüktüral Jeomorfoloji kitabının orjinali var bende. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 02 Ağustos 2008, 09:30:18 » |
|
Sami hocam, İsmail Yalçınlar gibi çok değerli bir hocamızı, hocaların hocasını bizlere hatırlattığınız için çok teşekkür ediyorum.
İsmail Yalçınlar hocamızla 1998 yılında birkaç konu üzerinde birlikte çalışmıştık. Kendisi o yaşına rağmen, içindeki coğrafya sevgisi hiç eksilmemişti. Bazı konuları birlikte tartıştık. Çık kısa bir zaman diliminde de olsa ondan çok şey öğrendim. Kendisine minnettarım.
İsmail Yalçınlar hocamı rahmetle anıyor, saygılarımı sunuyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 02 Ağustos 2008, 11:56:43 » |
|
A.Selçuk Biricik Hocamızın ilk aldırdığı kitap strüktüral jeomorfoloji olmuştu.Hep bahsederdi maalesef biz göremedik yalçınlar hocamızı. Bu arada saçlarda o zaman gürmüş Sami Hocam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 02 Ağustos 2008, 12:02:58 » |
|
Bu arada saçlarda o zaman gürmüş Sami Hocam  sen benim saçlarımı görecektin Murat o zamanlarda 
|
|
|
|
|
|
Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş YapYaş otuz dokuz yolun yarısı +4 Dante gibi ortasını geçtik ömrün.
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 02 Ağustos 2008, 14:43:07 » |
|
Vallahi Sami ben saçlardan çok duruşa çok güldüm. O duruşla mutlaka asistan olman lazımmış:)   Allah rahmet eylesin önemli bir isim değerli bir hocaydı. Bende son anda tanışanlardan biriyim. Ama artık durumu iyi değildi ben tanıştığımda... Keşke uzun uzun konuşma feyz alma şansı bulabilseydim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : 02 Ağustos 2008, 14:52:45 » |
|
sen benim saçlarımı görecektin Murat o zamanlarda  Muharrem senin saçlarda o kadar bir değişiklik olduğunu sanmıyorum. O fotoğraflara baktım da değişen bişey olmamış.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : 19 Eylül 2008, 01:33:22 » |
|
Merhaba Sami, Muharrem. Öncelikle böyle bir başlık açtığınız için tşklr. Ama uzun zamandan beri yeni bir ekleme olmamış sanırım. Ben de konuyu yeni gördüm. Katkı babından eski albümleri karıştırmam lazım sanırım. Bulabilirsem eklerim inşallah. Bu arada saç konusuna gelince, Muharremde pek bi değişiklik olmadığını yıllar sonra gördüğüm fotoğrafından dolayı Sami'ye katılıyorum. Herhalde görev icabı sadece bi kısalam meydana gelmiş, o kadar. Sizleri özledim arkadaşlar. Kendinize iyi bakın.
|
|
|
|
|
|
Yrd. Doç. Dr. M. Sait ŞAHİNALP
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« Yanıtla #12 : 19 Eylül 2008, 01:33:22 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : 18 Ekim 2008, 23:42:30 » |
|
90 mezunuyum.rahmetlik ismail Hocanın öğrencisi olma ve derslerine katılma mutluluğuna eriştim.O zamanlar bir üniversite öğrencisi için çok ilginç ve tercih edilen bir hoca olarak görmüyordum.Ancak mesleğimin 17.yılında anlıyorumki farkında olmadan güzel şeyler kazanmışız ve bizim gibi olan öğrencilerine tecrübelerinden aktarmış.(Samimiyetine inanmama rağmen kişisel sıcaklığını pek açmazdı diye hatırlayacağım)Ayrıca çok trajik bir şekilde kaybettiğimiz Cevat Rüştü Gürsoy ve Talip hocalarımızı da rahmetle anıyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« Yanıtla #13 : 18 Ekim 2008, 23:42:30 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : 11 Aralık 2009, 00:14:10 » |
|
1976- 1982 yılları arasında hocamızı tanıma ve öğrencisi olma şansını yakalamış olan biri olarak bende bu sayfayı yeni gördüm . Hazırlamış olan siz arkadaşlara teşekkür ediyorum.Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Sitenizinde uzun zamandır takipcisiyim,çok yararlı işler yaptığınızı,coğrafya öğretmenleri ve öğrenciler için faydalı olduğunuzu tekrar hatırlatarak,tekrar çalışmalarınızda başarılar diliyorum. bu arada Süha Esen Göney hocamızada ben buradan görebilirse eğer selamlarımı ve saygılarımı sunuyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|