|
|
 |
« : 27 Ağustos 2008, 22:09:42 » |
|
Atatürk Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümünden Prof. Dr. İhsan BULUT hocamıza aramıza hoşgeldiniz diyoruz.
Akademik alandan bir süredir uzak kalan biz coğrafya öğretmenlerine akademik paylaşımlarınızla ışık tutacağınızı düşünüyorz.
Teşekkürler hocam.
|
|
|
|
|
|
Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş Yap Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş Yap Bildiğini bilenin arkasından gidiniz, Bildiğini bilmeyeni uyandırınız, Bilmediğini bilene öğretiniz, Bilmediğini bilmeyenden kaçınız. Konfüçyüs Lütfen özel mesaj veya e-posta yoluyla döküman istemeyiniz. Bunun için forumu kullanınız.
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« : 27 Ağustos 2008, 22:09:42 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 27 Ağustos 2008, 22:12:14 » |
|
Evet böyle önemli bir hocanın aramıza katılmasını anında farkettim.Hatta bir ara İsmini görünce şaşırdım.İhsan hocamızı aramızda görmekten mutluluk duyduk...Hoş geldiniz...
|
|
|
|
|
|
« Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.»M.Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 27 Ağustos 2008, 22:16:06 » |
|
Hocam Hoşgeldiniz. Siteyi takip eden diğer akademisyen hocalarımızı da kendi ismleri ile görmek istediğimizi bilmelerini isteriz. Öyle derinden aramızda olmasalar diyorum.
|
|
|
|
|
|
Öküzün dünyası gördüğü otlar kadardır...
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 27 Ağustos 2008, 22:23:39 » |
|
Ben de İhsan Bulut Hocamıza "HOŞGELDİNİZ!" demek istiyorum.. Hocamız herzamanki gibi coğrafyacılara değer veriyor ve yoğun işleri arasında onları takip etmeye çalışıyor.. Sizi burada; coğrafyacılar arasında görmek çok güzel... Teşekkürler hocam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 27 Ağustos 2008, 22:25:15 » |
|
Hocam hoşgeldiniz, sizi burada görmek çok güzel..
|
|
|
|
|
|
illa ki coğrafya..
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« Yanıtla #4 : 27 Ağustos 2008, 22:25:15 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 27 Ağustos 2008, 23:30:48 » |
|
hoşgeldiniz hocam, Akademik alandan bir süredir uzak kalan biz coğrafya öğretmenlerine akademik paylaşımlarınızla ışık tutacağınızı düşünüyorz.
|
|
|
|
|
|
Suskunluğum asaletimdendir... Her lafa verecek bi cevabım var. Lakin bi lafa bakarım, laf mı diye... Bi de söyleyene bakarım, adam mı diye... Mevlana
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« Yanıtla #5 : 27 Ağustos 2008, 23:30:48 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 27 Ağustos 2008, 23:50:56 » |
|
HOŞGELDİNİZ HOCAM. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİNDE COĞRAFYA DERSLERİMİZE GİRMİŞTİNİZ..SİZİ ARAMIZDA GÖRMEK BİZE AYRI BİR MUTLULUK VERİR. NADİR
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 28 Ağustos 2008, 00:55:42 » |
|
Bizim dersimize girmediniz ama yine de aramıza hoşgeldiniz hocam....
|
|
|
|
|
|
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR, TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 28 Ağustos 2008, 01:13:29 » |
|
Hoşgeldiniz aramıza hocam degerli bilgilerinizden faydalanmak isteriz....
|
|
|
|
|
|
N.Eroğlu
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 28 Ağustos 2008, 03:56:01 » |
|
sayın hocam sitemize hoş geldiniz gücümüze güç kattınız
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 28 Ağustos 2008, 09:12:39 » |
|
arkadaşlar.benim bildiğim İhsan Bulut ise hocam atatürk üniversitesi eğitim fakültesindeydi.99 yılında mezun oldum orada docentti kednileri.çok sevindim.hocam saygılar.
|
|
|
|
|
|
Kayracan
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : 28 Ağustos 2008, 09:28:23 » |
|
Sayın hocam hoşgeldiniz. Değerli bilgilerinizden faydalanmak bizlere gurur verir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : 28 Ağustos 2008, 11:26:32 » |
|
Hocam hoşgeldiniz; Eski bir öğrenciniz olarak sizi burada görmek beni mutlu etti. 2001 mezunu Bülent BAKIR.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« Yanıtla #12 : 28 Ağustos 2008, 11:26:32 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : 28 Ağustos 2008, 12:34:01 » |
|
ihsam hocam aramıza hoşgeldiniz.1997-2001 arası erzurum eğitim fakultesi cografya ekolünde sizle güzel günlerimiz geçti.bizi bırakıp fen edebiyata bölüm başkanı oldunuz ama yinede sizi yalnız bırakmadık sizde bizi. sanal ortamdada yıllar sonra size rastlamak çok güzel oldu.akademik hayatınızda nice güzel yıllar diliyorum....( ahmet korkmaz KKEF coğrafya 2. öğretim son mezunularından )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« Yanıtla #13 : 28 Ağustos 2008, 12:34:01 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : 28 Ağustos 2008, 21:04:42 » |
|
hocam benim çok kıymetli ihsan hocam ben çok sevindim.ben çok özledim.ben çok şaşırdım.tekrar hoşgeldiniz.ben jale erdinç
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|