castle344
« : 23 Kasım 2011, 22:45:31 »
Bakıyorum bütün öğretmen arkadaşlar heyacanlı yarın öğretmenler günü olduğundan mıdır? acep! -ondandır ondan........ Bütün yöneticilere inat ,bütün. öğretmen mesleğini yerden yere vuranlara inat ,bir iki kuruşa yalakalık yapanlara inat , okulları ticarethaneye çevirene inat , öğretmenleri becereksiz, kişliksiz, onursuz hiç birşey beceremeyen ,bütün sorunların başı gören zihniyete inat yıkılmadık . yenilmedik .onursuz olmadık göreve başladığımız ilk günkü heyacanla buradayız onların inadına öğretmenler gününü büyük bir heyecanla coşkuyla kutlayacaz .Öğretmenler Günümüz Kutlu Olsun
Coğrafya Biz Forum
« : 23 Kasım 2011, 22:45:31 »
Tasdelenİ.
Uzman Üye
Performans: 6
Özel İdare Anadolu Lisesi Şahinbey/GAZİANTEP
« Yanıtla #1 : 23 Kasım 2011, 22:56:39 »
sağol hocam sizin de Öğretmenler Günümüz Kutlu Olsun.Bu günü VAN'da hayatını kaybeden eğitim şehitleri öğretmenlerimize atfedelim...Saygı ve hürmetle....
türkü
« Yanıtla #2 : 23 Kasım 2011, 23:04:19 »
Eğitim emekçisi meslaktaşlarımın "Öğretmenler Günü"nü kutlarım. Yaşamını yitiren değerli öğretmenlerimize de Allah tan rahmet diliyorum
ugur19
« Yanıtla #3 : 23 Kasım 2011, 23:51:28 »
Tüm meslektaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun...
BİLİMLERİN KRALİÇESİ COĞRAFYA...
blacksi
Üye
Performans: 8
« Yanıtla #4 : 24 Kasım 2011, 00:24:24 »
Bakıyorum bütün öğretmen arkadaşlar heyacanlı yarın öğretmenler günü olduğundan mıdır? acep! -ondandır ondan........ Bütün yöneticilere inat ,bütün. öğretmen mesleğini yerden yere vuranlara inat ,bir iki kuruşa yalakalık yapanlara inat , okulları ticarethaneye çevirene inat , öğretmenleri becereksiz, kişliksiz, onursuz hiç birşey beceremeyen ,bütün sorunların başı gören zihniyete inat yıkılmadık . yenilmedik .onursuz olmadık göreve başladığımız ilk günkü heyacanla buradayız onların inadına öğretmenler gününü büyük bir heyecanla coşkuyla kutlayacaz .Öğretmenler Günümüz Kutlu Olsun
sayın hocamın düşüncelerine aynen katılıyorum ve tüm öğretmen camiasının öğretmenler gününü kutluyorum...
GÜGEF COĞRAFYA
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #4 : 24 Kasım 2011, 00:24:24 »
cpl
« Yanıtla #5 : 24 Kasım 2011, 00:28:11 »
Hocam düşüncelerine canı gönülden katılıyorum.
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #5 : 24 Kasım 2011, 00:28:11 »
laktoz
Üye
Performans: 4
« Yanıtla #6 : 24 Kasım 2011, 02:28:49 »
Kendi maaşlarını ikiye katlayıp öğretmen maaşını hizmetli maaşıyla eşitleyenlere inat
Birilerine yalakalık olsun diye kanal kanal Tv lerde dolanıp öğretmenleri kötüleyenlere inat
DAHA AKLIMA GELİRSE YAZARIM.....
c.soyal
Uzman Üye
Performans: 90
hayat mavidir.
« Yanıtla #7 : 24 Kasım 2011, 09:40:27 »
atanamayan nice öğretmenimizin de öğretmenler gününü kutlarım.umarım devlet en kısa sürede bu ayıbına son verir.
hayatı/ ben hep/ mavi sanmıştım/ bilmedim ki / laciverte beyaz katmışlar.
sedo25
Yeni üye
Performans: 3
« Yanıtla #8 : 24 Kasım 2011, 11:48:19 »
Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun. Bu kutlu işin kıymetinin anlaşılması dileğiyle...
:::.AHMET.:::
« Yanıtla #9 : 24 Kasım 2011, 13:48:54 »
tüm öğretmen arkadaşların öğretmenler gününü kutlarım.
cooper
Uzman Üye
Performans: 3
''VATAN,LAFLA DEĞİL,EYLEMLE SEVİLİR''NASUH MAHRUKİ
« Yanıtla #10 : 24 Kasım 2011, 15:54:25 »
Tüm öğretmen arkadaşların öğretmenler gününü kutlar,saygılarımı sunarım. ONURLU YAŞAMAYA DEVAAMMM...
*”Cahil bir toplum, özgür bırakılıp kendine seçim hakkı verilse dahi,hiçbir zaman özgür bir seçim yapamaz. Sadece seçim yaptığını zanneder.Cahil toplumla seçim yapmak, okuma yazma bilmeyen adama hangi kitabı okuyacağını sormak kadar ahmaklıktır! Böyle bir seçimle iktidara gelenler,düzenledikleri tiyatro ile halkın egemenliğini çalan zalim ve madrabaz hainlerdir!”* *Friedrich Wilhelm Nietzsche*
nazmi21
« Yanıtla #11 : 24 Kasım 2011, 18:54:07 »
COĞRAFİK BİR ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI Linkleri görebilmek için,
Kayıt Ol veya
Giriş Yap
Ataol Behramoğlu'nun Dediği gibi,Zulmün Önünde dimdik tut onurunu Emeğin önünde eğil kızım, Bende sizin emeğinizin önünde eğiliyorum dostum saygılar... ---------------------------- Ay ve güneş herkesin lambasıdır, hava herkesin havasıdır, su herkesin suyudur da, Ekmek neden herkesin ekmeği değildir? Acı niye herkesin acısı değildir? Şeyh Bedreddîn/“Hayvan olmak istiyorsan olabilirsin elbette. Bunun için insanlığın acılarına sırt çevirmen ve yalnız kendi postuna özen göstermen yeterlidi
deryaa
« Yanıtla #12 : 24 Kasım 2011, 20:07:29 »
COĞRAFİK BİR ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI Linkleri görebilmek için,
Kayıt Ol veya
Giriş Yap ne mutlu,çok hoş
Hepimizin öğretmenler günü kutlu olsun.
Hocam demiş yukarıda ONURLU YAŞAMAYA DEVAM
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #12 : 24 Kasım 2011, 20:07:29 »
metafora
« Yanıtla #13 : 24 Kasım 2011, 21:40:56 »
* atanmış, * atanamamış, * sözleşmeli, ... * bir kısmının sözleşilip de sözünde durmayarak mağdur edilmiş, * bizleri eğitme ve öğretme gayreti içerisinde saçlarına aklar düşmüş, boğazları patlamış olan, * okul yıllarında kafa tutarak "efelik" tasladığımız ancak kıymetini çok sonra anlayabildiğimiz, * terör olaylarında ve doğal afetlerde yitirdiğimiz, tüm öretmenlerimizin ve eğitim camiamızın ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ can-ı gönülden tebrik ederim.
Cümleniz hakkınızı helâl ediniz. Benim tarafımdan cümlenize hakkım helâl olsun, elveda. Cümlenizi Cenâb-ı Hakk'a tevdî ve emanet ediyorum. (Yüzbaşı Mehmet Tevfik'in mektubunun son satırları(Çanakkale savaşı Mayıs-1915))
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #13 : 24 Kasım 2011, 21:40:56 »
Badem303
« Yanıtla #14 : 24 Kasım 2011, 21:54:26 »
Öğretmenler gününüzü kutlarım canım emektaşlarımm.. haklarımızı almak dilegiyle... hakettiginiz onurun tekrar verilmesi dilegiylee....