|
|
 |
« : 07 Nisan 2008, 00:15:27 » |
|
arkadaşlar nüfus sayımı sırasında sorulan sorulara ihtiyacım var. daha önce yayınlanmıştı diye hatırlıyorum ama ulaşamadım. yardımcı olabilirseniz sevinirim.
|
|
|
|
|
|
BENÇOKAYRILIKLARGÖRDÜM OYÜZDENBİTİŞİKYAZIYORUM "HERŞEYİ"
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« : 07 Nisan 2008, 00:15:27 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 07 Nisan 2008, 00:26:53 » |
|
hocam ilçe nüfusa bir öğrenci gönderirseniz size bir örnek verirler. 10. sınıf kitabındada bir benzer örnek var sanırım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 07 Nisan 2008, 00:35:35 » |
|
ilçe nüfusa gittim ama ellerinde olmadığını söylediler, internetten bulun dediler ama sitelerinde de bulamadım. bildiğiniz bir link varsa gönderirseniz sevinirim hocam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 07 Nisan 2008, 00:40:30 » |
|
Hocam bende bir örneği vardı sayım klavuzunun bulabilirsem size gönderebilirim..
Ama nüfus tuik'lere uğrarsanız da bulabilirsiniz sanırım..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 08 Nisan 2008, 00:44:02 » |
|
Etkinliği gönderiyorum. Link aşağıda,kendinize göre revize edersiniz. İyi çalışmalar! Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş Yapwww.cografyaogretmeni.org/dosya.php?id=289
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« Yanıtla #4 : 08 Nisan 2008, 00:44:02 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 08 Nisan 2008, 11:43:09 » |
|
hocam. çok teşekkür ediyorum. gerçekten çok yardımcı oldunuz. iyi çalışmalar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« Yanıtla #5 : 08 Nisan 2008, 11:43:09 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 07 Aralık 2008, 15:59:33 » |
|
yine de soruları bulmak mümkün: Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş Yaphttp://www12.statcan.ca/english/census06/reference/info/pdf/Turkish_2B.pdf
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 26 Ekim 2009, 10:18:45 » |
|
arkaşlar nüfus sayımı soruları nelerdir biliyorsanız yazar mısınız?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 26 Ekim 2009, 18:07:59 » |
|
Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş Yaphttp://www.nazmikizil.com/?Syf=5&Id=12339 Buradan indirebilirsiniz. İyi çalışmalar dilerim. Umarım iyi bir çalışma olur.
|
|
|
|
|
|
Ataol Behramoğlu'nun Dediği gibi,Zulmün Önünde dimdik tut onurunu Emeğin önünde eğil kızım, Bende sizin emeğinizin önünde eğiliyorum dostum saygılar... ---------------------------- Ay ve güneş herkesin lambasıdır, hava herkesin havasıdır, su herkesin suyudur da, Ekmek neden herkesin ekmeği değildir? Acı niye herkesin acısı değildir? Şeyh Bedreddîn/“Hayvan olmak istiyorsan olabilirsin elbette. Bunun için insanlığın acılarına sırt çevirmen ve yalnız kendi postuna özen göstermen yeterlidi
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 01 Aralık 2009, 15:46:26 » |
|
Arkadaşlar acil söleyin lütfen ödevim var
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 01 Aralık 2009, 17:59:50 » |
|
Kusura bakmayınız.Bir ara düzenleme yapayım derken silmişim.Tekrardan yolluyorum. Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş Yaphttp://www.nazmikizil.com/?Syf=5&Id=14006
|
|
|
|
|
|
Ataol Behramoğlu'nun Dediği gibi,Zulmün Önünde dimdik tut onurunu Emeğin önünde eğil kızım, Bende sizin emeğinizin önünde eğiliyorum dostum saygılar... ---------------------------- Ay ve güneş herkesin lambasıdır, hava herkesin havasıdır, su herkesin suyudur da, Ekmek neden herkesin ekmeği değildir? Acı niye herkesin acısı değildir? Şeyh Bedreddîn/“Hayvan olmak istiyorsan olabilirsin elbette. Bunun için insanlığın acılarına sırt çevirmen ve yalnız kendi postuna özen göstermen yeterlidi
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : 05 Ocak 2010, 19:30:55 » |
|
Arkadaşlar acil söleyin lütfen ödevim var
sayın üye yukarıdaki mesajımda soruları paylaşmıştım. Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş Yaphttp://www12.statcan.ca/english/census06/reference/info/pdf/Turkish_2B.pdf
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : 05 Ocak 2010, 20:57:13 » |
|
arkadaşlar bölgelere göre nüfus yoğunluğu sıralaması, son nüfus sayımlarına göre nasıl sıralanmıştır.1997 verilerine ulaştım fakat değişme olmuşmudur bilemiyorum kpss'ye hazırlanan biri cevap bekliyoor benden.
|
|
|
|
|
|
"Şimdi mutluysak eğer ve gülümsüyorsak her güne ve aldırmıyorsak geçen saatlere kötülükler, uçurumlar, soğuk geceler ve yalnız günler geride kaldıysa ve kattıysak yüreğimizi yüreğimize, aynı anda nefes alıp veriyorsak, gözlerimiz yalansa günahsa başkasına, bu bizim eserimiz.. Haklı çıktı bak iç sesimiz.. Sen 'ben'im ben 'sen'sin. İkimiz bir'iz. ve ben çok sevdim ikimizi.."
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« Yanıtla #12 : 05 Ocak 2010, 20:57:13 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : 23 Mart 2011, 15:18:50 » |
|
benim 2000 yılında yapılan nüfus sayımı sorularına ihtiyacım var çok acele lütfen
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« Yanıtla #13 : 23 Mart 2011, 15:18:50 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : 11 Nisan 2011, 17:18:56 » |
|
arkadaşlar nüfus sayımı sırasında sorulan sorulara ihtiyacım var. daha önce yayınlanmıştı diye hatırlıyorum ama ulaşamadım. yardımcı olabilirseniz sevinirim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|