Coğrafya Biz Forum
23 Mayıs 2012, 14:22:22 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Image and video hosting by TinyPic

Duyurular: Bozuk linkleri forum yetkilisine bildirmek için 'Moderatöre Bildir' linkini tıklayarak konuyla ilgili sorunu rapor edebilirsiniz.

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Son Konular Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: müfettiş geliyorrrr ...  (Okunma Sayısı 4092 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kt

VIP Üye

Performans: 645
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #15 : 19 Aralık 2010, 21:19:19 »

not defterleri tekrar kullanılması yönünde yönetmenlik yürürlüğe girmiştir

Kaynak belirtebilir misiniz ?

Dünyayı güzellik kurtaracak...
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #15 : 19 Aralık 2010, 21:19:19 »

mustii.33

Yeni Üye
*

Performans: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #16 : 07 Mayıs 2011, 21:17:42 »

Arkadaşlar bu hafta da bize gelecekler, benim aklıma takılan bir kaç soru var.
1-) Ders planlar elle yazılmak zorunda mı?
2-) Ders planlarında konu özeti olmalı mı? bazı arkadaşlarım hayır sadece yöntem olmalı diyor bense konu özeti olmalı diyorum, çünkü internette indirdiklerimde konu özeti var
cogo

VIP Üye

Performans: 45
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #17 : 03 Aralık 2011, 21:45:57 »

Geçen sene bakanlık müfettişleri okula geldiler ve teftiş geçirdik. Yine haber geldi ki bakanlık müfettişi geliyormuş. Coğrafyacı bir arkadaşımla konuştum onlar da geçen sene teftiş geçirmelerine rağmen,  onlarda da durum aynı . Bu sefer her branş için değil bazı branşlar için teftiş olacakmış. Öğrendiğime göre Milli Eğitim Müdürlüğünü teftişe geliyorlarmış gelmişken bir kaç branşa da bakalım demişler.
cemre.

Sürekli Üye

Performans: 29
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #18 : 03 Aralık 2011, 23:09:39 »

Bu hafta bizde teftiş göreceğiz.  Benimde aklıma takılan sorular var. Geçmişe yönelik ders planı yapmamız gerekiyor mu? Performans ödevleri grup çalışmaları için hangi formları doldurdunuz? Bunların dışında coğrafya dersimizle ilgili ayrıca yapmamız gerekenler  nelerdir?
karayel

VIP Üye

Performans: 506
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #19 : 04 Aralık 2011, 14:54:37 »

Sevgili arkadaşlar bu haftadan itibaren Bursa Yenişehir'e denetleme yapılacak. Müdür bey sadece bizim okuldan Beden eğitimi branşından bir öğretmenin denetleneceği şeklinde yazı geldi diyor. Anadolu ticaretten bir öğretmenin adının olduğu ve toplam 5 öğretmenin daha denetleneceğini söylledi. Yine de bizim hazır olmamızın da iyi olacağını ifade etti. Galiba denetleme sisteminde ufak bir değişiklik var gibi...
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #19 : 04 Aralık 2011, 14:54:37 »

S.Goksel

Uzman Üye

Performans: 22
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #20 : 04 Aralık 2011, 15:11:52 »

geçen hafta bizim okula il mem den anket gelmişti. il eğitim denetmenlerinin ( ilköğretim müfettişleri) ortaöğretimi denetlemeleri konusundaydı. doldurup verdik tabiki hepimizde olumsuz yanıtlar verdik.
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #20 : 04 Aralık 2011, 15:11:52 »

cogo

VIP Üye

Performans: 45
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #21 : 04 Aralık 2011, 15:36:31 »

Şu saat dersinize gelecem hazır olun diyecekler diye beklemeyin. Okula geldiği an ilk dersinize hemen müfettiş gelebilir, benim başıma bu olay geldi. Dersi anlatırken olabildiğince öğrencilerle paslaşın. Derste öğrenci 10 dk lık bir sunum yaparsa bu sizin için iyi olur. Her sınıfta bir kaç öğrenciye sözlü verin ve bunu duyurun , bu sözlüleri de dersteki gayretleri sebebiyle verdiğinizi sınıfta söyleyin. Varsa görsel malzemeleriniz ders dışında da olsa bunları gösterin. Öğrencilere isimleri ile hitap edin. Öğrencilere mutlaka geçmiş konularla ilgili sorular soracaktır.Günlük planlara bakabilir de bakmayabilir de. Yine de siz hazırlayın.
c.soyal

Uzman Üye

Performans: 90
Çevrimdışı Çevrimdışı

hayat mavidir.

« Yanıtla #22 : 04 Aralık 2011, 21:52:32 »

bana lisede çalıştığımdan beri hiç müfettiş gelmedi.9 larda( sözüm ona beyin fırtınası yapmamız gerekiyor ya) dünyanın neden geoit olduğunu sordum amaç öğrenciyi düşünmeye sevketmek ,çoğu ne dedi biliyor musunuz:ALLAH YARATMIŞ...kimbilir müfettiş ne der?

hayatı/ ben hep/ mavi sanmıştım/ bilmedim ki / laciverte beyaz katmışlar.
şamil basayev

Üye
**

Performans: 1
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #23 : 04 Aralık 2011, 23:40:04 »

müfettiş habersiz gelirse kaseti geri sardırın gerisi kolay zümre,plan yazılı cevap anahtarı,klasik metoda çok karşılar öğrenci merkezli ders işleme metodu istiyorlar,zümre kararları ile planda müfredatın işlenme tarihlerine dikkat ediyor benim sınıfa çat kapı girdi
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Coğrafya Biz 2003-2012 © | Sadece Coğrafya | Sitemap | Forum Haritası

Sitemizde bulunan tüm içerikler tamamen tanıtım amaçlı olup, Hak sahipleri tarafından site yönetimine bildirilen dosyalar, paylaşımdan kaldırılacaktır.
Uzmanweb Net coğrafya
Bu Sayfa 0.104 Saniyede 27 Sorgu ile Oluşturuldu