nskcg
« : 15 Eylül 2010, 23:24:39 »
Arkadaşlar böyle bir başlık açmamın sebebini umarım anlayışla karşılarsınız. Çünkü yıllardan beri büyük çoğunluğumuz Mehmet Ali Ercan hocamızın dökümanlarını kullanıyoruz adeta onunla büyüdük gibi diyebilirim. O nedenle Mehmet Ali Ercan Hocama sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum tüm paylaşımları için ki; yıllık planlar,zümreler ve ders sunuları hepsi birbirinden güzel ve özenli, itinalı ve yoğun bir emeğin eseridir. Tekrar tekrar teşekkürler Mehmet Ali Ercan hocam emeğinize sağlık.
Haydarpaşa Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Coğrafya Öğretmeni/İstanbul
Coğrafya Biz Forum
« : 15 Eylül 2010, 23:24:39 »
geography12
« Yanıtla #1 : 16 Eylül 2010, 12:26:00 »
Evet kesinlikle katılıyorum. Çok çok teşekkür ederiz kendisine...
Sen ey yardım sevenim, ruhumu derde saldın Yalnızlığım ağlarken gülenim, nerde kaldın Bilmezsin ayrılığın ağı kokan dilini Hâtıra bırak bana oyalı mendilini Paslandı buzdağları ortasında çeliğim Gözlerinden hatıra kaldı kekemeliğim...
MİMARSİNAN
« Yanıtla #2 : 16 Eylül 2010, 12:37:28 »
Sağolun Hcam hepimizin hislerine tercüman oldunuz. Mehmet Ali Hocamıza sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz. Coğrafya 10 dersinde 2+2 olan durumların yıllık planlarının da bir kesinliğe kavuşması ve bir bilenin bu işe el koyması dileklerimle..
atlantis
Üye
Performans: 6
« Yanıtla #3 : 16 Eylül 2010, 13:27:59 »
Bende Mehmet Ali Hocamıza teşekkür etmeyi bir borç bilirim.Ne zaman bir plan yada sunu ihtiyacım olsa ilk başvurduğum kişidir.Her görüştüğüm meslekdaşıma da tavsiye ettiğim sayılı coğrafyacılardandır.Kaliteli ve büyük emek ürünü olan paylaşımlarının devamını dilerim.Tanışmasak da kendisine Mersinden saygılarımla..
MERSİN HZ-ÇA ANADOLU LİSESİ
serefakar
« Yanıtla #4 : 16 Eylül 2010, 13:30:37 »
ben de teşekkür etmeyi bir borç bilirim. teşekkürler hocam.
YOLCUYUZ ŞU CİHANDA SILA BABIMIZ MAKBER SONSUZA GİDEN YOLDA BIKMADAN BİZİ BEKLER.. Çobanlar Ç.P.L Çobanlar/Afyonkarahisar Şeref AKAR
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #4 : 16 Eylül 2010, 13:30:37 »
guledarbo
Üye
Performans: 2
« Yanıtla #5 : 16 Eylül 2010, 13:59:41 »
Arkadaşlara katılıyorum. Gerçekten de sitemizde çok özverili olarak çalışan arkadaşlarımız var . Araştırma ,sunu,ekinlik ,yorumları ile katkıları olan tüm meslektaşlarımıza ve bu bağlamda mehmet ali hocamıza teşekkürler.
;
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #5 : 16 Eylül 2010, 13:59:41 »
iaksoy
« Yanıtla #6 : 16 Eylül 2010, 14:23:37 »
yıllardan beri ben de çoğunlukla M Ali Ercan hocamın dökümanlarından faydalanıyorum. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
albedo
« Yanıtla #7 : 16 Eylül 2010, 15:12:12 »
Sezgin hocam böyle bir başlık için teşekkür ederim.. Mehmet Ali Ercan hocam, çok eskiden beri gerek yıllık planlarıyla gerek sunumlarıyla Türkiye'de coğrafya öğretmenlerine çok önemli katkılarda bulunmuş ve bulunmaktadır. Pek az kimse hatırlayacaktır, hocamın çok güzel günlük planları da Linkleri görebilmek için,
Kayıt Ol veya
Giriş Yap www.samikoroglu.com
zamanında sitede yer almaktaydı. M.Ali hocama bir kez daha teşekkür ediyorum.
Beşiktaş Anadolu Lisesi Coğrafya Öğretmeni Lodos, herşeyi titretiyor...
bakı1453
« Yanıtla #8 : 16 Eylül 2010, 15:14:19 »
Başta Mehmet Ali Hocam olmak üzere coğrafya.bize katkısı olan tüm arkadaşlara teşekkürler
Medeniyet söküp atmaksa baştaki bağı, Sizden daha medeni Afrika yamyamları. Eğer medeniyet açmaksa bedeni, Desenize hayvanlar sizden daha medeni. M.AKİF ERSOY
kubilay35
Yeni üye
Performans: 4
Coğrafyacıyım
« Yanıtla #9 : 16 Eylül 2010, 17:00:54 »
Hocama bende teşekkür ederim takipçilerindenim.
İzmir-Buca Hoca Ahmet Yesevi Lisesi Coğrafya Öğretmeni Karanlığın en koyu olduğu an , aydınlığa en yakın olduğun andır...
M.Sami KÖROĞLU
Admin
Site Yöneticisi
Performans: 2983
Adıyaman İl MEM, AR-GE
« Yanıtla #10 : 16 Eylül 2010, 17:05:22 »
Yaptığı kaliteli, özverili ve paylaşımcı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz Mehmet Ali hocamıza.
Linkleri görebilmek için,
Kayıt Ol veya
Giriş Yap Linkleri görebilmek için,
Kayıt Ol veya
Giriş Yap Bildiğini bilenin arkasından gidiniz, Bildiğini bilmeyeni uyandırınız, Bilmediğini bilene öğretiniz, Bilmediğini bilmeyenden kaçınız. Konfüçyüs
Lütfen özel mesaj veya e-posta yoluyla döküman istemeyiniz. Bunun için forumu kullanınız.
herdem
Üye
Performans: 3
« Yanıtla #11 : 16 Eylül 2010, 17:18:09 »
bu başlığı görünce hiç tereddüt etmeden hemen açtım. kendisine teşekkürü bir borç bilirim
iklim
Üye
Performans: 21
« Yanıtla #12 : 16 Eylül 2010, 17:40:29 »
elininize emeğinize sağlık Mehmet Ali Hocam
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #12 : 16 Eylül 2010, 17:40:29 »
zfrdnc
Yeni Üye
Performans: 0
« Yanıtla #13 : 16 Eylül 2010, 17:42:55 »
çok teşekkürler mehmet hocam paylaşımlarınız bizlere çok büyük zaman kazancı sağlıyor ve yardımcı oluyor ellerinize sağlık hakkınızı helal edin
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #13 : 16 Eylül 2010, 17:42:55 »
cengiz demirci
Yeni Üye
Performans: 0
« Yanıtla #14 : 16 Eylül 2010, 18:12:10 »
bilgi ve tecrübelerinden ilk defa bu yıl yararlanıyorum.ama formdan takip ettiğim kadarıyla çok özverili çalışan bir arkadaş.Teşekkürü bir borç bilirim.Herşey için sağolun