Coğrafya Biz Forum
23 Mayıs 2012, 13:11:23 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Image and video hosting by TinyPic

Duyurular: Forum cevaplarının sol tarafında yer alan Performans, üyenin faaliyetlerinin diğer üyeler tarafından değerlendirilmesidir. Üyenin olumlu faaliyetlerini  + ile değerlendirebilirsiniz. (Mesaj sayınız 10'un üzerine çıkınca)

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Son Konular Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kitap Yazarlarından Beklenenler  (Okunma Sayısı 1303 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bakı1453

VIP Üye

Performans: 32
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 16 Aralık 2011, 18:10:02 »

26/08/2011 tarihli coğrafya dersi proğramı’ndan alıntıdır.

Sayfa-7

Kitap Yazarlarından Beklenenler
Öğretim programının amacına ulaşmasında, ders kitapları önemli materyallerdendir. Bu bağlamda ders kitaplarının programın felsefesini (konu içeriği, yöntem, beceri) en iyi şekilde yansıtması çok önemlidir. Kitap yazarlarına bu bakımdan çok önemli görev düşmektedir. Ders kitabı yazarlarının öncelikle yapması gereken; programı ayrıntıları ile inceleyip değerlendirmek, eğitim-öğretim ve ölçme–değerlendirme felsefesini tüm bileşenleri ile kavramak ve bunları ders kitaplarına yansıtmaktır.
10, 11, 12. sınıf Coğrafya Öğretim Programı, alternatif iki farklı ders saatine göre düzenlenmiştir. Ders kitapları hazırlanırken her sınıf düzeyinde (10, 11, 12. sınıf) programın 4 saatlik kazanımları dikkate alınacaktır. Ancak, haftada 2 ders saati seçen öğrencilerin sorumlu olduğu kazanımlar diğer kazanımlardan kolayca ayırt edilebilecek şekilde farklı renkle yazılacak veya farklı fon kullanılarak ayırt edilmesi sağlanacaktır. Bu husus kitap başında kolaylıkla fark edilecek şekilde uyarı olarak verilebilir.

Anladığım kadarıyla bundan sonraki kitaplar  2 saatlik coğrafya ile 4 saatlik coğrafyayı ayırt edecek şekilde basılacakmış

Linkleri görebilmek için,
Kayıt Ol veya Giriş Yap
http://ttkb.meb.gov.tr/duyuruayrinti.aspx?sayfa=3&dno=124

Medeniyet söküp atmaksa baştaki bağı,
Sizden daha medeni Afrika yamyamları.
Eğer medeniyet açmaksa bedeni,
Desenize hayvanlar sizden daha medeni. M.AKİF ERSOY
Coğrafya Biz Forum
« : 16 Aralık 2011, 18:10:02 »

c.soyal

Uzman Üye

Performans: 90
Çevrimdışı Çevrimdışı

hayat mavidir.

« Yanıtla #1 : 21 Aralık 2011, 18:22:53 »

hazırladıkları grafik ve haritaları güncelleseler ne iyi olur.bir de takıntı oldu bende özellikle yıllık hareketin çiziminde güneşi yanlış yerleştirmeseler ya...

hayatı/ ben hep/ mavi sanmıştım/ bilmedim ki / laciverte beyaz katmışlar.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Coğrafya Biz 2003-2012 © | Sadece Coğrafya | Sitemap | Forum Haritası

Sitemizde bulunan tüm içerikler tamamen tanıtım amaçlı olup, Hak sahipleri tarafından site yönetimine bildirilen dosyalar, paylaşımdan kaldırılacaktır.
Uzmanweb Net coğrafya
Bu Sayfa 0.079 Saniyede 26 Sorgu ile Oluşturuldu