Coğrafya Biz Forum
23 Mayıs 2012, 12:03:27 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Image and video hosting by TinyPic

Duyurular: "Bu konuya teşekkür et" butonunu tıklayarak döküman gönderen veya siteya katkı sağlayan üyelere teşekkür ederebilirsiniz.Bir teşekkür mesaj sayınıza +1 olarak yansıyacaktır

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Son Konular Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: il dışı tercihleri açıldı -çok okul var-  (Okunma Sayısı 2326 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
halomorfik

Uzman Üye

Performans: 4
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 24 Mayıs 2010, 21:22:37 »

geçen sene il içi geldim daha 1 yılım dolmadı ama her yer açılıyor tercihlerde...bu işte yanlışlık mı var.anlamdım...tercih yapabilecekmiyiz

bir de ankara 2 demişlerdi izmir 2 demişlerdi...tüm okulları görüyorum şimdi...hepsine isteyebiliyormuyuz ...bir bilen yok mu

1 gün gelecek 1 gün kalacak
cografya4242@hotmail.com
Coğrafya Biz Forum
« : 24 Mayıs 2010, 21:22:37 »

halomorfik

Uzman Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 24 Mayıs 2010, 21:24:13 »

tüm okullar açık türkiyede nasıl oluyor...hani il dışı 1-2 kontejyandı...açıklama yapsa bilenler..eskidende böylemiydi...her yeri isteyecekmiyiz şimdi

cografya4242@hotmail.com
ugur19

Moderator

Performans: 986
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #2 : 24 Mayıs 2010, 21:25:10 »

geçen sene il içi geldim daha 1 yılım dolmadı ama her yer açılıyor tercihlerde...bu işte yanlışlık mı var.anlamdım...tercih yapabilecekmiyiz

bir de ankara 2 demişlerdi izmir 2 demişlerdi...tüm okulları görüyorum şimdi...hepsine isteyebiliyormuyuz ...bir bilen yok mu

Hocam okulların hepsini görebiliyor ve tercih edebiliyorsunuz.Ama il dışından örneğin Ankara sadece en yüksek puanlı iki kişiyi alacak.Diğerleri atanamayacaklar.

BİLİMLERİN KRALİÇESİ COĞRAFYA...
halomorfik

Uzman Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 24 Mayıs 2010, 21:41:40 »

peki hocam iliçi nasıl olacak istediğim yer olabilirmi onsa sınırlama var mı mesela

cografya4242@hotmail.com
andırın46

VIP Üye

Performans: 162
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #4 : 24 Mayıs 2010, 22:00:05 »

peki arkadaşlar il içi nasıl oluyor açıklarmısınız s l m

Andırın Anadolu Lisesi Coğrafya Öğretmeni             Andırın / K.Maraş
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #4 : 24 Mayıs 2010, 22:00:05 »

cooografya

VIP Üye

Performans: 85
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : 24 Mayıs 2010, 22:17:22 »

[/quote]

Hocam okulların hepsini görebiliyor ve tercih edebiliyorsunuz.Ama il dışından örneğin Ankara sadece en yüksek puanlı iki kişiyi alacak.Diğerleri atanamayacaklar.
[/quote]

hocam bu saçmalık değilmi madem il dışından 2 kişi alacak ankara'ya neden fazla okul gösteriyor. 2 okulun dışındaki okullar ne olacak peki?
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #5 : 24 Mayıs 2010, 22:17:22 »

:::.AHMET.:::

Moderator

Performans: 2323
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : 24 Mayıs 2010, 22:20:40 »

hocam bu saçmalık değilmi madem il dışından 2 kişi alacak ankara'ya neden fazla okul gösteriyor. 2 okulun dışındaki okullar ne olacak peki?

onlar da iliçi atama yoluyla öğretmen alacak. bu atama döneminde sadece ildışı atama yapılmayacak ilçi atama da aynı zamanda yapılacak.
cooografya

VIP Üye

Performans: 85
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : 24 Mayıs 2010, 22:23:46 »

Yani diyorsunuz ki hocam; il dışı kontenjanın dışında fazla gösterilenler il içi atama için.
:::.AHMET.:::

Moderator

Performans: 2323
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : 24 Mayıs 2010, 22:29:45 »

Yani diyorsunuz ki hocam; il dışı kontenjanın dışında fazla gösterilenler il içi atama için.
ben böyle yorumladım. çünkü iki atama da birlikte yapılacak. yine de bir bilene sormakta fayda vardır
albedo

Genel Moderator

Performans: 1557
Çevrimdışı Çevrimdışı

Kemal Akalın

« Yanıtla #9 : 24 Mayıs 2010, 22:33:46 »

tüm okullar açık türkiyede nasıl oluyor...hani il dışı 1-2 kontejyandı...açıklama yapsa bilenler..eskidende böylemiydi...her yeri isteyecekmiyiz şimdi
Tüm okullar değil hocam.. sadece coğrafya öğretmeni ihtiyacı olan okullar görünüyor..

Beşiktaş Anadolu Lisesi Coğrafya Öğretmeni                             Lodos, herşeyi titretiyor...
serdargurcum

Uzman Üye

Performans: 6
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #10 : 24 Mayıs 2010, 22:44:48 »

İl içi tayin isteyenler sıralamaya giriyorlar. O yıl içerisinde, sıraya girdiğiniz okuldan öğretmen giderse sıranıza göre siz atanıyorsunuz. bu sıralama 1 yıl geçerli. Örneğin tayin istediğiniz okuldan şubat ayında bir öğretmen gitmişse ve siz 1. sıradaysanız şubatta o okula atanıyorsunuz. Fakat il dışında sıralama yok. haziran da atandınız atandınız. aksi taktirde 1 yıl daha bekliyoruz.
cografyaci20

Deneyimli Üye

Performans: 5
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #11 : 24 Mayıs 2010, 23:21:49 »

İl içi tayin isteyenler sıralamaya giriyorlar. O yıl içerisinde, sıraya girdiğiniz okuldan öğretmen giderse sıranıza göre siz atanıyorsunuz. bu sıralama 1 yıl geçerli. Örneğin tayin istediğiniz okuldan şubat ayında bir öğretmen gitmişse ve siz 1. sıradaysanız şubatta o okula atanıyorsunuz. Fakat il dışında sıralama yok. haziran da atandınız atandınız. aksi taktirde 1 yıl daha bekliyoruz.
Sayın hocalarım, bu sene il içi sıralarda olsa bir kez çalıştırılacak.Şubat'ta sıraların tekrar çalıştırılması söz konusu değil. Buda atama yapılacak ve boş kalan yerleri MEB'in görevlendirme yada ilk atama ile doldurması anlamına gelmektedir.
megane

Uzman Üye

Performans: 31
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #12 : 24 Mayıs 2010, 23:52:28 »

Ya ne kadar saçma bir sistem oldu.
Resmen Ankaralı olduğuma pişman oldum..
Yüzlerce açık görünüyor ama il dışı kontenjan sadece 2 (yazıyla da rakamla da iki!)
Ben nasıl geleceğim şimdi Ankara'ya?
İlla özür mü bulalım yaniiiii...
Gel de üzülme şimdi yaaaaa:(((((

Ne olursan ol kendin ol, özgün ol.. MEGANE II HB
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #12 : 24 Mayıs 2010, 23:52:28 »

cpl

VIP Üye

Performans: 10
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #13 : 24 Mayıs 2010, 23:58:18 »

arkadaşlar bana da il dışı görünmemesi gerekirken il dışı daği görünüyor. Çünkü ben bulunduğum ilde 2 yılımı doldurdum  3 yıl olmadı kendi okulum dahi bana görülüyor kafam karıştı.
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #13 : 24 Mayıs 2010, 23:58:18 »

megane

Uzman Üye

Performans: 31
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #14 : 25 Mayıs 2010, 00:01:09 »

arkadaşlar bana da il dışı görünmemesi gerekirken il dışı daği görünüyor. Çünkü ben bulunduğum ilde 2 yılımı doldurdum  3 yıl olmadı kendi okulum dahi bana görülüyor kafam karıştı.
Hocam görünüyor ama kaydedemiyorsunuz galiba..
Yönetmelik açık çünkü, kaydetseniz dahi atamanız gerçekleşemez...

Ne olursan ol kendin ol, özgün ol.. MEGANE II HB
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Coğrafya Biz 2003-2012 © | Sadece Coğrafya | Sitemap | Forum Haritası

Sitemizde bulunan tüm içerikler tamamen tanıtım amaçlı olup, Hak sahipleri tarafından site yönetimine bildirilen dosyalar, paylaşımdan kaldırılacaktır.
Uzmanweb Net coğrafya
Bu Sayfa 0.121 Saniyede 31 Sorgu ile Oluşturuldu