halomorfik
« : 24 Mayıs 2010, 21:22:37 »
geçen sene il içi geldim daha 1 yılım dolmadı ama her yer açılıyor tercihlerde...bu işte yanlışlık mı var.anlamdım...tercih yapabilecekmiyiz bir de ankara 2 demişlerdi izmir 2 demişlerdi...tüm okulları görüyorum şimdi...hepsine isteyebiliyormuyuz ...bir bilen yok mu
Coğrafya Biz Forum
« : 24 Mayıs 2010, 21:22:37 »
halomorfik
« Yanıtla #1 : 24 Mayıs 2010, 21:24:13 »
tüm okullar açık türkiyede nasıl oluyor...hani il dışı 1-2 kontejyandı...açıklama yapsa bilenler..eskidende böylemiydi...her yeri isteyecekmiyiz şimdi
ugur19
« Yanıtla #2 : 24 Mayıs 2010, 21:25:10 »
geçen sene il içi geldim daha 1 yılım dolmadı ama her yer açılıyor tercihlerde...bu işte yanlışlık mı var.anlamdım...tercih yapabilecekmiyiz bir de ankara 2 demişlerdi izmir 2 demişlerdi...tüm okulları görüyorum şimdi...hepsine isteyebiliyormuyuz ...bir bilen yok mu
Hocam okulların hepsini görebiliyor ve tercih edebiliyorsunuz.Ama il dışından örneğin Ankara sadece en yüksek puanlı iki kişiyi alacak.Diğerleri atanamayacaklar.
BİLİMLERİN KRALİÇESİ COĞRAFYA...
halomorfik
« Yanıtla #3 : 24 Mayıs 2010, 21:41:40 »
peki hocam iliçi nasıl olacak istediğim yer olabilirmi onsa sınırlama var mı mesela
andırın46
« Yanıtla #4 : 24 Mayıs 2010, 22:00:05 »
peki arkadaşlar il içi nasıl oluyor açıklarmısınız s l m
Andırın Anadolu Lisesi Coğrafya Öğretmeni Andırın / K.Maraş
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #4 : 24 Mayıs 2010, 22:00:05 »
cooografya
« Yanıtla #5 : 24 Mayıs 2010, 22:17:22 »
[/quote] Hocam okulların hepsini görebiliyor ve tercih edebiliyorsunuz.Ama il dışından örneğin Ankara sadece en yüksek puanlı iki kişiyi alacak.Diğerleri atanamayacaklar. [/quote] hocam bu saçmalık değilmi madem il dışından 2 kişi alacak ankara'ya neden fazla okul gösteriyor. 2 okulun dışındaki okullar ne olacak peki?
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #5 : 24 Mayıs 2010, 22:17:22 »
:::.AHMET.:::
« Yanıtla #6 : 24 Mayıs 2010, 22:20:40 »
Hocam okulların hepsini görebiliyor ve tercih edebiliyorsunuz.Ama il dışından örneğin Ankara sadece en yüksek puanlı iki kişiyi alacak.Diğerleri atanamayacaklar. hocam bu saçmalık değilmi madem il dışından 2 kişi alacak ankara'ya neden fazla okul gösteriyor. 2 okulun dışındaki okullar ne olacak peki?
onlar da iliçi atama yoluyla öğretmen alacak. bu atama döneminde sadece ildışı atama yapılmayacak ilçi atama da aynı zamanda yapılacak.
cooografya
« Yanıtla #7 : 24 Mayıs 2010, 22:23:46 »
Yani diyorsunuz ki hocam; il dışı kontenjanın dışında fazla gösterilenler il içi atama için.
:::.AHMET.:::
« Yanıtla #8 : 24 Mayıs 2010, 22:29:45 »
Yani diyorsunuz ki hocam; il dışı kontenjanın dışında fazla gösterilenler il içi atama için.
ben böyle yorumladım. çünkü iki atama da birlikte yapılacak. yine de bir bilene sormakta fayda vardır
albedo
« Yanıtla #9 : 24 Mayıs 2010, 22:33:46 »
tüm okullar açık türkiyede nasıl oluyor...hani il dışı 1-2 kontejyandı...açıklama yapsa bilenler..eskidende böylemiydi...her yeri isteyecekmiyiz şimdi
Tüm okullar değil hocam.. sadece coğrafya öğretmeni ihtiyacı olan okullar görünüyor..
Beşiktaş Anadolu Lisesi Coğrafya Öğretmeni Lodos, herşeyi titretiyor...
serdargurcum
« Yanıtla #10 : 24 Mayıs 2010, 22:44:48 »
İl içi tayin isteyenler sıralamaya giriyorlar. O yıl içerisinde, sıraya girdiğiniz okuldan öğretmen giderse sıranıza göre siz atanıyorsunuz. bu sıralama 1 yıl geçerli. Örneğin tayin istediğiniz okuldan şubat ayında bir öğretmen gitmişse ve siz 1. sıradaysanız şubatta o okula atanıyorsunuz. Fakat il dışında sıralama yok. haziran da atandınız atandınız. aksi taktirde 1 yıl daha bekliyoruz.
cografyaci20
Deneyimli Üye
Performans: 5
« Yanıtla #11 : 24 Mayıs 2010, 23:21:49 »
İl içi tayin isteyenler sıralamaya giriyorlar. O yıl içerisinde, sıraya girdiğiniz okuldan öğretmen giderse sıranıza göre siz atanıyorsunuz. bu sıralama 1 yıl geçerli. Örneğin tayin istediğiniz okuldan şubat ayında bir öğretmen gitmişse ve siz 1. sıradaysanız şubatta o okula atanıyorsunuz. Fakat il dışında sıralama yok. haziran da atandınız atandınız. aksi taktirde 1 yıl daha bekliyoruz.
Sayın hocalarım, bu sene il içi sıralarda olsa bir kez çalıştırılacak.Şubat'ta sıraların tekrar çalıştırılması söz konusu değil. Buda atama yapılacak ve boş kalan yerleri MEB'in görevlendirme yada ilk atama ile doldurması anlamına gelmektedir.
megane
« Yanıtla #12 : 24 Mayıs 2010, 23:52:28 »
Ya ne kadar saçma bir sistem oldu. Resmen Ankaralı olduğuma pişman oldum.. Yüzlerce açık görünüyor ama il dışı kontenjan sadece 2 (yazıyla da rakamla da iki!) Ben nasıl geleceğim şimdi Ankara'ya? İlla özür mü bulalım yaniiiii... Gel de üzülme şimdi yaaaaa:(((((
Ne olursan ol kendin ol, özgün ol.. MEGANE II HB
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #12 : 24 Mayıs 2010, 23:52:28 »
cpl
« Yanıtla #13 : 24 Mayıs 2010, 23:58:18 »
arkadaşlar bana da il dışı görünmemesi gerekirken il dışı daği görünüyor. Çünkü ben bulunduğum ilde 2 yılımı doldurdum 3 yıl olmadı kendi okulum dahi bana görülüyor kafam karıştı.
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #13 : 24 Mayıs 2010, 23:58:18 »
megane
« Yanıtla #14 : 25 Mayıs 2010, 00:01:09 »
arkadaşlar bana da il dışı görünmemesi gerekirken il dışı daği görünüyor. Çünkü ben bulunduğum ilde 2 yılımı doldurdum 3 yıl olmadı kendi okulum dahi bana görülüyor kafam karıştı.
Hocam görünüyor ama kaydedemiyorsunuz galiba..
Yönetmelik açık çünkü, kaydetseniz dahi atamanız gerçekleşemez...
Ne olursan ol kendin ol, özgün ol.. MEGANE II HB