devran
Üye
Performans: 24
« : 08 Ağustos 2008, 01:04:53 »
Merhaba,
Ankara Üniversitesi, tum yazi, makale, tez, vs yi verilen bu adres uzerinden kullanima sunuyor sevgili meslektaslarim. Benim gibi tez vs hazirlayanlar icin veya herhangi bir konuda arama yapmak isterseniz super.
Linkleri görebilmek için,
Kayıt Ol veya
Giriş Yap
Coğrafya Biz Forum
« : 08 Ağustos 2008, 01:04:53 »
ugur19
« Yanıtla #1 : 08 Ağustos 2008, 01:09:45 »
Şu ana kadar bayağı bir tez, rapor, proje çalışmasını indirdiğim güzel arşiv.Ancak sanırım daha geliştirilecek.Ben daha zengin bir arşiv bekliyorum Ankara Üniversitesi'nden. Teşekkür ederim sayın hocam.
BİLİMLERİN KRALİÇESİ COĞRAFYA...
Köksal AYDIN
« Yanıtla #2 : 08 Ağustos 2008, 01:16:49 »
Çok güzel bir kaynak. Şimdi merak ettim diğer üniversitelerin de böyle çalışmaları var mı acaba? Yarın ilk işim bunu araştırmak...
1996'da, şampiyonluk kaçtığında Bu kadar yaklaşmışken "olamaz" dedi, Ve kendini incir ağacına astı... Daha 12 yaşındaydı Mehmet DALMAN! Şimdi 24 oldun Mehmedim Ve biz yine yaklaştık... Çocuklarımızın ayaklarına batan dikenler, ya ektiklerimizdir ya da sökmediklerimiz... TRAP ZONE
beylerbeyi68
« Yanıtla #3 : 08 Ağustos 2008, 01:47:00 »
Ankara Üniversite'sini bu çalışmasından dolayı kutluyorum.Diğer üniversite'lerin de Bizans oyunlarını bırakıp,ülkemizin bu güzide eğitim kurumunu örnek almalarını diliyorum.Konya Selçuk Üniversitesi,tezlerin 24 sayfasını veriyor,geri kalanını isteyin diyor.para mı istiyor?Ne yapmaya çalışıyor? Anlamadım.
hanas
« Yanıtla #4 : 10 Ağustos 2008, 16:01:56 »
çok teşekkürler sayın hocam. Tez çalışmalarım için kaynak bulmamda çok işime yararyacak. YÖK eskiden, tezleri fotokopi yoluyla çoğaltıp veriyordu şimdi bu uygulamayı kaldırmış. Şimdi elektronik ortamda , sahiplerinden izin alınabilen tezleri yayınlıyorlar. Ama pek çok tez için izin alınamamış durumda. Bu yüzden tezlerin büyük bölümünden yararlanamıyoruz. Ne yapacağız bilemiyorum. Bu konuda bilgisi olan arakadaş var mı acaba. teşekkürler
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #4 : 10 Ağustos 2008, 16:01:56 »
Merih Kayra Zencir
« Yanıtla #5 : 11 Ağustos 2008, 12:55:53 »
Teşekkür ederim sayın hocam paylaşımınız için.
Kayracan
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #5 : 11 Ağustos 2008, 12:55:53 »
tauf
Yeni üye
Performans: 0
« Yanıtla #6 : 06 Aralık 2008, 21:37:22 »
hocam valla cok güzel bi paylaşım teşekürler.
BU YERYÜZÜ ATALARIMIZDAN BİZE MİRAS DEĞİL ÇOCUKLARIMIZDAN BİZE EMANETTİR…
okuyanus
« Yanıtla #7 : 06 Aralık 2008, 22:22:45 »
süper bir paylaşım işte bu.ymarım içeriği doludur
yasaklar güvenlik sağlayabilir ama özgürlüğü asla...
aycela
Yeni Üye
Performans: 0
« Yanıtla #8 : 04 Ocak 2009, 17:37:14 »
bu siteyi hiç beğenmedim diyebilirim
Pinus
« Yanıtla #9 : 24 Mart 2009, 16:16:25 »
Merhaba,
Ankara Üniversitesi, tum yazi, makale, tez, vs yi verilen bu adres uzerinden kullanima sunuyor sevgili meslektaslarim. Benim gibi tez vs hazirlayanlar icin veya herhangi bir konuda arama yapmak isterseniz super.
Linkleri görebilmek için,
Kayıt Ol veya
Giriş Yap http://acikarsiv.ankara.edu.tr/index.php
bilgilendirme için çok teşekkürler hocam.
sibel032
« Yanıtla #10 : 09 Ekim 2011, 21:15:58 »
asos indeks, ulusal tez merkezi ve belgeler.com dan da mutlaka faydalanın. başka site var mı araştırabileceğimiz
ölümler felaketler ve nicesi. ne yaşarsak yaşayalım hayat giderek güzel bir hal alıyor. Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler.