KAYIBEN
Sürekli Üye
Performans: 23
« Yanıtla #15 : 04 Mart 2007, 12:45:35 »
Bilgisayarımda sık kullanılanların 1. sırasında Coğrafya Biz kayıtlı.Başka söze gerek yok.
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #15 : 04 Mart 2007, 12:45:35 »
Bülent AVCIOĞLU
« Yanıtla #16 : 04 Mart 2007, 12:51:17 »
Demekki doğru yoldayız... Bizlerin çalışmalarını eleştirdiğimiz yeri geldiğinde daha iyisini rahatlıkla ortaya koyabildiğimiz ,bu konuda daha iyilerin olduğu bi Türkiye'de ,farklı yöntemlerle bir yerlere gelmiş ,emeğin ve gönül birliğinin anlamını çözememiş kişilerin ,bizi yaptıklarımızla değil de karalama ,çamur atma gibi ucuz yöntemlerle eleştirmesi tabiki doğaldır. Bizler Anadolu nun değişik yerlerinde coğrafya tadında pişmiş ,hayatını TÜRKİYE ve Türk insanına adamış ,güzel ülkesine daha nasıl faydalı olurum düşüncesini özümsemiş ,yıllarca kaale alınmamış olan coğrafyayı yeniden canlandırarak ,coğrafya öğrenmenin değerini ortaya koymuş bir AİLEyiz. Gurur duyuyorum,taşlandıkçada daha çok gururlanacağım...
Dedem koynunda yattıkça benimsin ey güzel toprak Neler yapmış bu millet, en yakın tarihe bir sor bak.
cocoadalı
Yeni üye
Performans: 1
« Yanıtla #17 : 04 Mart 2007, 12:56:37 »
bir coğrafya öğretmeni olarak böyle bir siteye sahip olduğumuz için mutlu ve gururlu olduğumu belirmek istiyorum.Herzaman yanınızdayız Sami hocam.
Cahit ERAYDIN
« Yanıtla #18 : 04 Mart 2007, 13:12:08 »
Eski karakter oyuncularından rahmetli EROL TAŞ vardı bilenler bilir ,hep kötü karakterler oynardı ama çok usta bir oyuncuydu ,rollerini çok iyiy yapardı,işinin aşığıydı ve çok saygı duyardı işine.Bir gün bir programda kendisinin şöyle bir anısını anlattı." Anadolunun küçük bir şehrine gitmiştik filmimizin tanıtımını yapıyorduk tam ben konuşmak için toplanan halkın karşısına çıkınca halk arasından insanlar beni taşlamaya başladı,bu taşlamanın benim filmlerdeki kötü adam rölümün sonucu olduğunu biliyordum,demek işimi o kadar iyi yapıyordumki insanlar bunu gerçekmiş gibi algılıyorlardı ve ben orada halka hitaben SİZ BANA TAŞ DEĞİL EKMEK ATIYORSUNUZ EKMEK ,ATIN ATIN dedim. Rahmetli Erol Taşın bu sözleri benim çok hoşuma gitmişti ve son derecede gerçekti....SAMİ hocam bizi eleştirenler Erol Taşın dediği gibi onlar bize taş değil EKMEK ATIYOR EKMEK !!!!!!!!! Bırakalım atsınlar............
Linkleri görebilmek için,
Kayıt Ol veya
Giriş Yap Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır,
Toprak; eğer uğrunda ölen varsa vatandır
Zeki GÜRBÜZ
« Yanıtla #19 : 04 Mart 2007, 13:20:24 »
Arkadaşlar çok güzel özetlemişler,tipik meyve veren ağaç taşlanır vakası.Yaptığımız işin doğruluğuna inandığımız sürece çatlak sesler umurumuzda değildir.Devam Sami hocam biz her zaman seninleyiz...
Linkleri görebilmek için,
Kayıt Ol veya
Giriş Yap YURDUM
Ağladığım senin içindir
Güldüğüm senin için
Öpüp başıma koyduğum
Ekmek gibisin...
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #19 : 04 Mart 2007, 13:20:24 »
ezgi
« Yanıtla #20 : 04 Mart 2007, 13:27:56 »
coğrafya öğretmenleri olarak çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum.çünkü coğrafya biz sitemiz var.emeğe saygı diyorum.iyiki varsınız.başarılarınızın devamı dileğimle.
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #20 : 04 Mart 2007, 13:27:56 »
pinussilvestris
Sürekli Üye
Performans: 7
« Yanıtla #21 : 04 Mart 2007, 14:01:41 »
Sami hocam,bu şekilde yorum yapan arkadaşların karşılıksız olarak hiç bir çıkar beklemeksizin coğrafya için ne yaptıklarına bakmak lazım. İyiki cografya.biz var ve emeği geçen tüm meslektaşlarıma sonsuz teşekkürler.
seyhoglu
« Yanıtla #22 : 04 Mart 2007, 14:08:31 »
Arkadaşlar bu sitede çok güzel bir paylaşım gerçekleştiriliyor.Kimsenin hiç bir menfaat kaygısı yok.Yapmak zor eleştirmek kolaydır.Her zaman kolay olan seçilmiştir.Ama burada HER ŞEY COĞRAFYA İÇİN diyen binlerce değerli öğretmen var.Siteyi tebrik ediyorum. seyhoglu
doğaege
« Yanıtla #23 : 04 Mart 2007, 14:16:26 »
NAZARETMESİNLER N'OLUR, ÇALIŞSALAR ONLARIN DA OLUR
gürsel
« Yanıtla #24 : 04 Mart 2007, 15:12:40 »
Forumumuz içinde başka sayfalarda defalarca yazdığım gibi birileri bizleri kıskanıyor.Zira kendi işlerini doğru dürüst yapmıyorlar.Sami öğretmeniminde yazdığı gibi eğer birileri hedef gösteriyorsa ki gösteriyor,bu daha öncede başka insanlar için yapılmıştı.Ama bilmeleri gereken bir şey var eğer eleştiriliyorlarsa bir takım şeyleri yanlış yapmışlardır.Ama eleştirilenler buradan ders çıkartmak yerine yine işin kolayına kaçıp doğruyu söyleyenleri karalıyorlarsa ki öyle yapıyorlar.Tek bir şey söylemek gerek bir süre sonra bu Coğrafya öğretmenleri içerisinde kendinize bir yer bulmak isteyecek ama bulamayacaksınız. Ben yaklaşık 3 senedir bu forrumda yazıyorum paylaşımları takip ediyorum.MEB 'in başaramadığını aslında bu forum paylaşıyor.Bugün Edirne'den Kars 'a kadar bir çok ilde bir çok lisede hemen hemen birliktelik sağlandı ve kısa sürede başarı oranlarımız artmaya başladı. Tüm öğretmen arkadaşlarıma selamlar.
EĞİTİMDİR Kİ BİR ULUSU YA ÖZGÜR,BAĞIMSIZ ONURLU YÜKSEK BİR TOPLULUK BİÇİMİNDE YAŞATIR YA DA BİR ULUSU TUTSAKLIK VE YOKSULLUĞA GÖTÜRÜR. ÇÜNKÜ ; "KAYNAŞMIŞ BİR MİLLETHALİNE GELMENİN ,ÇAĞDAŞLAŞMANIN,KALKINMANIN ,HÜR VE DEMOKRATİK BİR TOPLUM OLABİLMENİN EN ETKİLİ ARACI EĞİTİMDİR " 16 TEMMUZ 1921 ANKARA M.KEMAL ATATÜRK BURSA OSMANGAZİ LİSESİ COĞRAFYA ÖĞRETMENİ
HAKB
« Yanıtla #25 : 04 Mart 2007, 15:15:54 »
Yararlarını çok gördüğüm bu sitenin gereksiz yere eştirilmesini kabullenmiyorum. İnsanlar önce nerde yanlış yaptık da bu kadar eleştirildik diye kendilerine bakmalılar
anafartalar
« Yanıtla #26 : 04 Mart 2007, 15:30:33 »
Bu tür engellerin çıkacağın bilinicindeyiz. Buradan aldığımız kaynakalrı derslerde yoğun olarak kullanıyoruz. Diğer zümre arkadaşaları gerçekten şaşırıyorlar hiç bir bedel ödemeden bu kaynakları aldığımızı.
İnsanlar son ağaç kesilene, son balık tutulana son çiçek koparılana kadar paranın yenmeyeceğini öğrenemeyecektir.
ergül
« Yanıtla #27 : 04 Mart 2007, 15:43:47 »
Bencede MEB in başaramadığını başardı. Büyük yerlerde sorun olmasada,küçük yerlerde yıllardır öğretmenler tek başlarına oturup zümre toplantısı yaptılar.Bu site bize Türkiye zümresi imkanını verdi. Zaman zaman bazı arkadaşlar ilgisiz konuları siteye taşıyor olabilirler. Fakat genelde arkadaşlarımız gerekli duyarlılıkları göstererek bu tür konu ve tartışmaların uzamasını engellemektedirler.Ülkemizin ve bölgemizin içinde bulunduğu durum gözönünde tutulursa belki bunlarda normaldir. Coğrafya Biz bana göre bilimden yana taraf olup giderek büyüme yolundadır.
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #27 : 04 Mart 2007, 15:43:47 »
DeDe
« Yanıtla #28 : 04 Mart 2007, 16:53:05 »
Fazla söze hacet yok durum ortada,sitemizle gurur duyuyor ve mensubu olmakla övünüyoruz.Türkiyede bu kadar aktif bir meslek sitesi sanırım başka yok.Daha ileri bir görüş olacak belki dünyada bile bu ölçüde etkin ve paylaşımcı bir site olacağını düşünemiyorum. Saygı,sevgi,paylaşım,bilimsellik ve doğruya ulaşma çabasında olan herkese en güzel günler ve iyi çalışmalar dileğiyle.
Yunuskent Lisesi Öğretmeni KARAMAN
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #28 : 04 Mart 2007, 16:53:05 »
akyazi52
« Yanıtla #29 : 04 Mart 2007, 16:57:34 »
sami bey içtenlikle size katılıyorum.