|
|
 |
« : 05 Aralık 2009, 17:47:39 » |
|
Konya-Ilgın B.H.Ç. Teknik Lise ve EML Müdür Baş Yardımcısı Ahmet ERBAKAN 04.12.2009 Cuma günü H1N1(domuz gribi) sebebiyle vefat etmiş, cenazesi aynı gün defnedilmiştir. Derin üzüntü içerisindeyiz. Ahmet Hocamıza Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı dilerim.
Ahmet hoca 44 yaşında olup, herkesin sevip saydığı çalışkan bir arkadaşımızdı. Geride 2 çocuk ve bir eş bırakarak Hakk'a yürümüştür. Bir hafta gibi bir sürede rahatsızlanmış, zatürreye çeviren rahatsızlık cuma günü aramızdan ayrılmasına sebep olmuştur. Allah rahmet etsin...
siz değerli dostlarımızında konuya duyarlılığını bildiğim için paylaşmak istedim.
|
|
|
|
|
|
Cümleniz hakkınızı helâl ediniz. Benim tarafımdan cümlenize hakkım helâl olsun, elveda. Cümlenizi Cenâb-ı Hakk'a tevdî ve emanet ediyorum. (Yüzbaşı Mehmet Tevfik'in mektubunun son satırları(Çanakkale savaşı Mayıs-1915))
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« : 05 Aralık 2009, 17:47:39 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 05 Aralık 2009, 17:54:52 » |
|
Meslektaşımıza Allah^tan rahmet, ailesine sabır diliyoruz.
|
|
|
|
|
|
Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş Yap Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş Yap Bildiğini bilenin arkasından gidiniz, Bildiğini bilmeyeni uyandırınız, Bilmediğini bilene öğretiniz, Bilmediğini bilmeyenden kaçınız. Konfüçyüs Lütfen özel mesaj veya e-posta yoluyla döküman istemeyiniz. Bunun için forumu kullanınız.
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 05 Aralık 2009, 17:59:37 » |
|
Meslektaşımıza Allahtan rahmet, ailesine sabır diliyoruz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 05 Aralık 2009, 18:00:48 » |
|
Allah rahmet eylesin makamı cennet olsun
|
|
|
|
|
|
Hakan BAHADIR
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 05 Aralık 2009, 18:04:01 » |
|
Allah rahmet eylesin.Ailesine sabırlar diliyorum
|
|
|
|
|
|
Medeniyet söküp atmaksa baştaki bağı, Sizden daha medeni Afrika yamyamları. Eğer medeniyet açmaksa bedeni, Desenize hayvanlar sizden daha medeni. M.AKİF ERSOY
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« Yanıtla #4 : 05 Aralık 2009, 18:04:01 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 05 Aralık 2009, 18:18:16 » |
|
Allah rahmet eylesin.Ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum.
|
|
|
|
|
|
Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş Yap YURDUM Ağladığım senin içindir Güldüğüm senin için Öpüp başıma koyduğum Ekmek gibisin...
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« Yanıtla #5 : 05 Aralık 2009, 18:18:16 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 05 Aralık 2009, 18:19:08 » |
|
Hocam çok üzücü bir durum.. Meslektaşımıza rahmet, ailesine ve sevdiklerine sabırlar diliyorum..
|
|
|
|
|
|
Beşiktaş Anadolu Lisesi Coğrafya Öğretmeni Lodos, herşeyi titretiyor...
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 05 Aralık 2009, 18:20:07 » |
|
allah rahmet eylesin ailesine sabır versin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 05 Aralık 2009, 18:22:36 » |
|
Allah rahmet etsin, ailesine sabır diliyorum.
|
|
|
|
|
|
Suskunluğum asaletimdendir... Her lafa verecek bi cevabım var. Lakin bi lafa bakarım, laf mı diye... Bi de söyleyene bakarım, adam mı diye... Mevlana
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 05 Aralık 2009, 18:33:56 » |
|
ALLAH rahmet eylesin, ailesine sabırlar versin.Hepimiz bir gün bu fani dünyadan ayrılacağız.Önemli olan geride hoş bir seda bırakmak, ahirette ALLAH'ın karşısına utanılmayacak amellerle varmak...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 05 Aralık 2009, 19:28:12 » |
|
Hocamıza Allahtan rahmet dilerim. Kalanlara da Allah sabır versin. Makamı cennet olsun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : 05 Aralık 2009, 19:38:38 » |
|
Zor bir durum inanın.Ailesine sabır versin demekten başka birşey yok sanırım.
|
|
|
|
|
|
Ataol Behramoğlu'nun Dediği gibi,Zulmün Önünde dimdik tut onurunu Emeğin önünde eğil kızım, Bende sizin emeğinizin önünde eğiliyorum dostum saygılar... ---------------------------- Ay ve güneş herkesin lambasıdır, hava herkesin havasıdır, su herkesin suyudur da, Ekmek neden herkesin ekmeği değildir? Acı niye herkesin acısı değildir? Şeyh Bedreddîn/“Hayvan olmak istiyorsan olabilirsin elbette. Bunun için insanlığın acılarına sırt çevirmen ve yalnız kendi postuna özen göstermen yeterlidi
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : 05 Aralık 2009, 19:41:26 » |
|
Değerli öğretmenime Allahtan rahmet , geride kalan ailesine baş sağlığı diliyorum.
|
|
|
|
|
|
EĞİTİMDİR Kİ BİR ULUSU YA ÖZGÜR,BAĞIMSIZ ONURLU YÜKSEK BİR TOPLULUK BİÇİMİNDE YAŞATIR YA DA BİR ULUSU TUTSAKLIK VE YOKSULLUĞA GÖTÜRÜR. ÇÜNKÜ ; "KAYNAŞMIŞ BİR MİLLETHALİNE GELMENİN ,ÇAĞDAŞLAŞMANIN,KALKINMANIN ,HÜR VE DEMOKRATİK BİR TOPLUM OLABİLMENİN EN ETKİLİ ARACI EĞİTİMDİR " 16 TEMMUZ 1921 ANKARA M.KEMAL ATATÜRK
BURSA OSMANGAZİ LİSESİ COĞRAFYA ÖĞRETMENİ
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« Yanıtla #12 : 05 Aralık 2009, 19:41:26 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : 05 Aralık 2009, 19:54:03 » |
|
Allah rahmet eylesin, makamı cennet olsun.Ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« Yanıtla #13 : 05 Aralık 2009, 19:54:03 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : 05 Aralık 2009, 20:02:13 » |
|
Allah rahmet eylesin,yakınlarına sabır versin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|