Coğrafya Biz Forum
23 Mayıs 2012, 06:20:14 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Image and video hosting by TinyPic

Duyurular: "Bu konuya teşekkür et" butonunu tıklayarak döküman gönderen veya siteya katkı sağlayan üyelere teşekkür ederebilirsiniz.Bir teşekkür mesaj sayınıza +1 olarak yansıyacaktır

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Son Konular Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: 1 2 3 [4]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Öğretmenlere Zorunlu Rotasyon  (Okunma Sayısı 4891 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MLM

Uzman Üye

Performans: 41
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #45 : 11 Ekim 2011, 14:46:34 »

eğer böyle bir çalışma varsa ve eğer bu çalışma uygulanırsa...

ne dedik eğer dedik değil mi, eğer uygulanırsa:

bu tam anlamıyla yeni ve zorunlu bir TEHCİR olayıdır...

bu haber, igili site tarafından bağlantılar kullanılmak suretiyle sızdırılmış bir haber değildir.

bu haber resmen, meb tarafından siteye bilinçli ve kasıtlı olarak sızdırılmış bir haberdir.

eğer devlet yaklaşık 5 milyon kişinin ilk anda ve takip eden yıllarda ise 100binlerce insanın yer değiştirmesinin milyar dolarlık faturasını göze aldıysa, bu altında büyük ve başka niyetler aranması gereken bir sosyal projedir. "ben ülkenin filan bölgesinde öğretmen çalıştıramıyorum" gibi bir salakça cümlenin arkasına kimse saklanmasın...ayılığın lüzumu yok..devletsen çalıştıracaksın. sana bu halk, yetki-para-kolluk kuvveti-asker verdi, göbek kaşıyacağına güvenliği tesis etseydin. hem ülkenin bir takım bölgelerinde öğretmen çalışıp çalışmaması ile ilgili daha ağır dönemler vardı...unutmadık biz.

insanlar ağaç gibidir. bulundukları yere-kültüre-çevreye-insana kök salarlar...tam sekiz yılda her şeyi çözmüşken, dili-kültürü-sosyal düzeni-insanları ve tam kök salmışken kaldır yolla insanları alakasız yerlere...ondan sonra şahsiyetsiz alakasız ucubeler türesin.

öğretmenlere değil, tüm kamu çalışanları değişik yerlerde çalışsınlar iyidir...hicret güzeldir...sünnettir...

ama böyle bir proje farklı bir şey. şimdi kalkıp diyeceksiniz ki: vay efendim ben de ankarada çalışmak istiyorum yok efendim hiç doğu görmemiş çalıştığı okulu çifliğe ve aderese çevirmiş insanlar var...bu tip öğretmenleri bizler gözden çıkaralı çok oluyor...umrumuzda değiller onar...bilmiyor muyuz, bankamatik öğretmenlerini...ama onlar bu ülke için kambur bile olamazlar...ben gözden çıkardım onları...zaten sistemin istediği de bu: yani sizler asıl mevzuyu göremeden salak saçma mevzular için didişin birbirinizle...ve emin olun, eğitimde başarı falan filan bunlar sistemin umrunda değil...siyaset, kitleleri süsürklemek ve kontrol edebilmek için eğitimden daha etkili yöntemleri bulalı yıllar oluyor...

kim akıl hocalığı yapıyor bilmiyorum ama dediğim gibi altında büyük oyunları ararım ben.

ilgili haber, adı anılan siteye kasıtlı olarak sızıdırıldıktan sonra, meb geri adım attı, meb in böyle bir çalışması yok...vs vs. türünden haberler duyduk...

ben sayın ismail koncuk a ilgisinden ve emeğinden dolayı teşekkür ediyorum...

ancak şimdi bulamayacağım bir yorumumda belirttiğim üzere: bu bir gaz alma operasyonudur...

yani: ölümü gösterip hastalığa razı etmektir insanları...

yanlış anlaşılmasın, ismail koncuk beyefendi ile bu yorumum arasında bir bağlantı yoktur.

meb in yaptığına gaz alma operasyonu denir...

kamuoyuna 8 yıl aynı hizmet bölgesinde çalışanı, başka bir yere zorunlu göndermeyi planlıyoruz diye sızdırıp, "5 yıl aynı okulda görevli olanı, il içinde başka bir okula zorunlu olarak yer değiştircez" şeklinde de uygulama yaparsanız kimsenin gıkı çıkmaz...

ne dedik: ölümü gösterip hastalığa razı etmek!
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #45 : 11 Ekim 2011, 14:46:34 »

baba08

Yeni üye
*

Performans: 2
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #46 : 11 Ekim 2011, 18:10:57 »

çok isabetli karar bence.Asker ve poliste bu uygulanıyor bir problem oluyor mu beyler?varmı böyle birşey ya aynı ilçede 34 yıl çalışmış müdürle beraberiz ya.adam esnafna tuhaf tuhaf ilişkilere girmiş ya!
hadocan

Yeni üye
*

Performans: 7
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #47 : 16 Ekim 2011, 21:22:42 »

ücra köşelere gitmeyenler polis asker ve bürokrat eşleri onları göndersinler nasılsa ülkede savaş isteyenlerde onlar savaşın içinde eğitim nasıl oluyormuş görsünler....oy verenler veryansın etmesinler herşey onların ürünü....
manolyaaltun

Yeni Üye
*

Performans: 1
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #48 : 17 Ekim 2011, 23:54:08 »

Basın Açıklaması Yapıyorum,herkese hitafen;Bizler coğrafya öğretmenleriyiz,7 bölge 81  İlimiz var,Osmaniye ve Kilis'te güzel:)Ben gördüm.Ayrıca meb çok insaflı 8 yılda bir rotasyon ,bana sorarsanız 2 yılda bir olmalı,hadi eşyaların amortismanı var 3 yıl olsun.neden herkes VERYANSIN ediyor anlamadım? Haaa memleketlerinizde konuşlanmışsınız,(yeni tayinleri istemezsiniz,çünkü çoktan devletin okulu parsellenmiştir)evlerinizi almişsınız,okulunuzu seçmişsiniz rahatlarınız mı bozulur arkadaşlar?RAHATINIZIN KIYMETİNİ BİLİN,CEHALETİNİZİ KORUYUN!zavallı memur kesimi bizler dolaşalım,öyle mi ?öğretmen miyim değil miyim soranlara açın haritayı bakın ilk atamam ÇANKIRI YAPRAKLI İLÇESİ DAĞ OVACIĞI KÖYÜ sınıf öğretmeni !!3 yaşında çocuğumla gitmiştim,rotasyona göre çalışmak istemeyenler gidebilir meb çalışmayanı zorla tutmaz KANAATİMCE!Zira şu an okuyan okumakta olan gençlik var,yeni mezunlara iş imkanı:)))Ayrıca müdürler,şube müdürleri vb.de gidiyor ve gidecek,niye bizler gitmeyelim?sorularınız için BURADAYIM!!!!Herkesin fikri kendine ben sonuna kadar destekliyorum ve destekleyeceğim,sorularınız için de BURADAYIM. 
Sayfa: 1 2 3 [4]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Coğrafya Biz 2003-2012 © | Sadece Coğrafya | Sitemap | Forum Haritası

Sitemizde bulunan tüm içerikler tamamen tanıtım amaçlı olup, Hak sahipleri tarafından site yönetimine bildirilen dosyalar, paylaşımdan kaldırılacaktır.
Uzmanweb Net coğrafya
Bu Sayfa 0.432 Saniyede 25 Sorgu ile Oluşturuldu