Coğrafya Biz Forum
23 Mayıs 2012, 06:10:09 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Image and video hosting by TinyPic

Duyurular: Lütfen özel mesaj veya e-posta ile yardım istemeyiniz. Sorularınız için forumu kullanınız.

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Son Konular Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Ekip Yayınları Coğrafya Kitapları Hakkında  (Okunma Sayısı 591 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
albedo

Genel Moderator

Performans: 1557
Çevrimdışı Çevrimdışı

Kemal Akalın

« : 30 Aralık 2011, 22:30:00 »

Sevgili coğrafya öğretmenleri.. şu anda silinmiş olan "ekip yayınları - fethi gürbüz" problemi ile ilgili ben de birşeyler söylemek istiyorum.
Fethi Gürbüz ile net ortamı ve yayınları sayesinde tanışıyorum.  Geçtiğimiz yıllarda Doğu Ateş hocamın adı geçen yayınevinden çıkardığı çok değerli yardımcı ders kitaplarını öğrencilerime tavsiye ettim ve yararlandım. Bu yıl, öğretmenlik ve akedemik bilgilerine en az kendim kadar güvendiğim ve itibar ettiğim doğa eğitimi grubunda yer alan Mehmet Zor, Kemal İlkay ve Tülay Kızıl hocalarımın yazmış olduğu 9 ve 10. sınıf yardımcı ders kitaplarını ve soru bankalarını öğrencilerime tavsiye ettim ve halen yararlanıyorum. ancak sitede arkadaşlarımın Fethi Gürbüzden kaynaklanan sıkıntılarını okudum ve açıkçası çok üzüldüm. üzüntüm bu kitapların yazımını gerçekleştiren öğretmen arkadaşların hakettikleri ekonomik ve  moral faydayı görmemeleridir.tam tersi yayınevinden kaynaklanan sıkıntıları yaşamaktadırlar. Sıkıntı konusunda " mahkeme" sözcüğünün ne anlama geldiğini açıklamama gerek yok sanırım.

Beşiktaş Anadolu Lisesi Coğrafya Öğretmeni                             Lodos, herşeyi titretiyor...
Coğrafya Biz Forum
« : 30 Aralık 2011, 22:30:00 »

cooper

Uzman Üye

Performans: 3
Çevrimdışı Çevrimdışı

''VATAN,LAFLA DEĞİL,EYLEMLE SEVİLİR''NASUH MAHRUKİ

« Yanıtla #1 : 02 Ocak 2012, 23:03:17 »

Sayın Hocam,daha önce Feti GÜRBÜZ 'ün yaptıklarıyla ilgili konuyu ben açmıştım.Çok ilginçtir ki,defalarca telefonlarımı açmayan,açtıktan sonra yüzüme kapatan,yayınevinin numarasını aradığımda telefonu açtıktan ve kendimi tanıttıktan sonra''Alo,alo...Sesiniz gelmiyor!...''diyerek telefonu yüzüme kapatan,eşimin telefonundan kendisini arayınca açan,fakat telefonda ben konuşunca yüzüme telefonu kapatan,yazdığım mesajlara cevap vermeyen,''Kargoyu arayıp hemen size döneceğim.'' dediği halde,bir türlü aramayan, beni ve öğrencilerimi mağdur eden,beni,öğrenci ve velilerime karşı zor durumda bırakan adam,bir gece yarısı Sami Bey'i arayarak,hakkında açtığım konuyu kapattırıyor.Bir gece yarısı,hakkımda Huh?,???,???... dava açtığını söylemek için arayabiliyor.Kitapları gerçekten beğendim.Yazar arkadaşların,danışmanları olan İstanbul Üniversitesi'nden hocamın da  emeklerine sağlık ve de çok çok yazık... SAYGILARIMLA...

‎*”Cahil bir toplum, özgür bırakılıp kendine seçim hakkı verilse dahi,hiçbir zaman özgür bir seçim yapamaz. Sadece seçim yaptığını zanneder.Cahil toplumla seçim yapmak, okuma yazma bilmeyen adama hangi kitabı okuyacağını sormak kadar ahmaklıktır! Böyle bir seçimle iktidara gelenler,düzenledikleri tiyatro ile halkın egemenliğini çalan zalim ve madrabaz hainlerdir!”*

*Friedrich Wilhelm Nietzsche*
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Coğrafya Biz 2003-2012 © | Sadece Coğrafya | Sitemap | Forum Haritası

Sitemizde bulunan tüm içerikler tamamen tanıtım amaçlı olup, Hak sahipleri tarafından site yönetimine bildirilen dosyalar, paylaşımdan kaldırılacaktır.
Uzmanweb Net coğrafya
Bu Sayfa 0.147 Saniyede 26 Sorgu ile Oluşturuldu