Coğrafya Biz Forum
22 Mayıs 2012, 16:44:31 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Image and video hosting by TinyPic

Duyurular: Forum cevaplarının sol tarafında yer alan Performans, üyenin faaliyetlerinin diğer üyeler tarafından değerlendirilmesidir. Üyenin olumlu faaliyetlerini  + ile değerlendirebilirsiniz. (Mesaj sayınız 10'un üzerine çıkınca)

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Son Konular Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Danıştay, Anadolu liselerine sınavsız öğretmen seçimini durdurdu  (Okunma Sayısı 3608 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
karacamcog

Yeni üye
*

Performans: 10
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #15 : 23 Ağustos 2011, 13:02:19 »

2005 yılında yapılan ilk dönüştürmede eskiden beri o okulda çalışan bizleri kapının önüne koydular...Onurumuz kırıldı.Davalar açıldı.Sonunda yargı yürütmeyi durdurdu..Ama her şey yürümeye devam etti.2006 da uzun zamandır yapılmayan sınavı yapmak zorunda kaldılar.(Baraj 70 idi)Sonra 60 sonra 40 indirdiler.(44 alan öğrenciyi sınıfta bırakan sistem 40 alan öğretmene atanma imkânı tanıdı)Sonra bakıldı işler gidiyor  sonra "herkes anadolu-her yer anadolu"  analayışı ile işin cılkını çıkardılar.Hani "Biz bu ....u neden yedik"diye bir şey varya...Bize kan kusturdular...Şimdi aynı yere geri döndüler..Her halde amaç hasıl oldu ki...Ben 2006 sınavını geçip okulumda kaldım...dava da açmıştım Ama meb savunmasında mealen "Anadolu lisesi öğrencileri sınav kazanıp geldikleri için daha donanımlı öğretmenlerden eğitim görme hakları vardır".Yani anadolu öğretmeni olmayanları hiç yerine koyuyordu...
"HA ŞİMDİ NE OLDİ!?"
Sınavsız,şartsız ekabir takımı köşelere yerleştirildi....Ya hiç kimseye yapma...Ya herkese uygula....Yargı doğru yapmış....
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #15 : 23 Ağustos 2011, 13:02:19 »

hülyacem

Yeni üye
*

Performans: 5
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #16 : 23 Ağustos 2011, 14:41:37 »

Meb sınav yaptı da ne oldu.sınavda yanlış sorular dahi vardı ses seda çıkmadı kendi bikldiklerini okudular......sınavda yüksek puan alarak bir anadolu lisesine tayin istemiştim.beni ek 2 yle geçen bir öğretmeni verdiler.o zaman sınavla neden ölçtünüz hepimizi..neymiş o 20 yıllık öğretmenmiş ben daha az.....sınavla öğrenciye sınavla öğretmen çok haklı bir durum ..........çünkü okullar anadoluya dönüşünce öğretmenleride anadolu öğretmeni oldular hava basıp durdular....
mgsod

Uzman Üye

Performans: 17
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #17 : 23 Ağustos 2011, 18:57:02 »

Çok değil 4 yıl önce Anadolu öğretmen lisesine geçmek için önce yazılı sınav ardından Ankara'ya mülakata giderek okul değiştirmiştim. Haziranda okuluma ilk atama olarak öğretmen atandı.Türkiye de ve MEB de değişim baş döndürüyor!(yazılı sınava girmenin şartlarından biride 3 veya 5 yıllık öğretmen olmaktı)
nisa2696

VIP Üye

Performans: 90
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #18 : 23 Ağustos 2011, 19:32:07 »

ben en son yapılan anadolu lisesi sınavında 90 aldım sivasta ilk sıradaydım,ama noldu hiç bişey atama bile yapmadılar,puanım boşa gitti,şimdi okulumda norm fazlasıyım,benim hakkım ne olacak sayın hocalarım:?

Ve yalnızlık, sigara külü kadar yalnızlık!
Ve toprağın rüyaya yılan gibi girişi.
Sana da Monna Rosa, taş bebeği bıraktık.
Ellerinde kılçıklı balıkların bir dişi.
Senin hatıran gibi büyük, yeni, karanlık;
Senin hatıran kadar Allah ve şeytan işi...
Ve yalnızlık, sigara külü kadar yalnızlık!
ringside

Uzman Üye

Performans: 7
Çevrimdışı Çevrimdışı

İmamoğlu Lisesi İmamoğlu / ADANA

« Yanıtla #19 : 23 Ağustos 2011, 20:07:36 »

Bu kadar yersiz, zamansız çıkardıkları saçma kararlarla nice tecrübeli öğretmenler mağdur ediliyor. Niye şu bakanlığın başına eğitmden anlayan bir insan evladı gelmez ki.

Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür Ve bir orman gibi kardeşcesine!..
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #19 : 23 Ağustos 2011, 20:07:36 »

serefakar

Uzman Üye

Performans: 15
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #20 : 23 Ağustos 2011, 23:20:30 »

KATILIYORUM......

Öğretmenleri üç yılda bir yeterlilik sınavına alacaklarmış. Bence önce yönetmelik yapan bakanlık yetkililerini her yönetmelik çıkmadan önce sınava almalılar. Allah aşkına birde dava konusu olmayacak işler yapın. Geçmiş dönemlerde benzer konuda madur olan çok öğretmenimiz oldu. üzülmemek,kızmamak elde değil...

YOLCUYUZ ŞU CİHANDA SILA BABIMIZ MAKBER
SONSUZA GİDEN YOLDA BIKMADAN BİZİ BEKLER..

Çobanlar Ç.P.L
Çobanlar/Afyonkarahisar
Şeref AKAR
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #20 : 23 Ağustos 2011, 23:20:30 »

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Coğrafya Biz 2003-2012 © | Sadece Coğrafya | Sitemap | Forum Haritası

Sitemizde bulunan tüm içerikler tamamen tanıtım amaçlı olup, Hak sahipleri tarafından site yönetimine bildirilen dosyalar, paylaşımdan kaldırılacaktır.
Uzmanweb Net coğrafya
Bu Sayfa 0.085 Saniyede 27 Sorgu ile Oluşturuldu