|
|
 |
« : 07 Eylül 2008, 02:19:09 » |
|
Aşağıda linkleri verilen quizcreator programı, test doğruyanlış boşluk doldurma haritada yer bulma gibi pek çok etkinliğin kolayca hazırlanabildiği harika bir programdır. Tüm meslektaşlarıma şiddetle tavsiye ederim. Dosyaya gerekli açıklamaların ve kısa bir kullanım klavuzunu da ekledim. Yeni eğitim öğretim yılınızı en içten dileklerimle kutlar, sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim. Doğu ATEŞ Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş Yapvirüs uyarısı vermeyen dosya   Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş Yapşifresi Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş Yapwww.softarchive.net kısa kullanım klavuzu Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« : 07 Eylül 2008, 02:19:09 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 07 Eylül 2008, 02:21:02 » |
|
paylaşım için teşekkürler hocam çok kullanışlı olacağına eminim...
|
|
|
|
|
|
Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş YapSitenin İçeriği, Kullanımı ve Forum Kuralları
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 07 Eylül 2008, 02:25:39 » |
|
yalnız hocam bu dosya trojan uyarısı veriyor ve ben bir türlü programı bilgisayarıma indiremedim. ilgilenirseniz sevinirim
|
|
|
|
|
|
Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş YapSitenin İçeriği, Kullanımı ve Forum Kuralları
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 07 Eylül 2008, 02:29:31 » |
|
Evet virüslü dosya. nod32 de virüs uyarısı yapıyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 07 Eylül 2008, 02:55:49 » |
|
Zahmet etme Hocam avast'ta virüs yok diyor!Ben kurmadan ve kurduktan sonra birkaç kez tarattım bir sorun bulmadı!
|
|
|
|
|
|
Emre ÜTENLER Eskişehir Atatürk Lisesi Coğrafya Öğretmeni Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« Yanıtla #4 : 07 Eylül 2008, 02:55:49 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 07 Eylül 2008, 02:58:12 » |
|
bende nod32 kullanıyorum ve defalarca virüs uyarısı verdi...
|
|
|
|
|
|
« Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.»M.Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« Yanıtla #5 : 07 Eylül 2008, 02:58:12 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 07 Eylül 2008, 03:07:34 » |
|
Ali hocam dosyayı avast ve nod 32 de taradım virüs olmadığını söylüyor. Bazı antivürüs programları kimi dosyaları tehlikeli olarak algılayabiliyor. Bundan kaynaklı bir sorun sanırım. Bende emin olamadım. Ama programı kuran arkadaşlar bizlere bilgi verebilirler. Gerçekten çok hoş bir program...
Orjinal kaynağını ve kullanma klavuzunu yukarıya ekliyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 07 Eylül 2008, 10:30:45 » |
|
Norton 360 ilk taramada virüs yok dedi. Ancak aktivasyon işlemi yaparken hemen algıladı ve sildi. Deneme sürümüne baktım. Harika bir program. Teşekkürler
|
|
|
|
|
|
Balıkesir Merkez Bahçelievler Anadolu Lisesi Coğrafya Öğretmeni
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 07 Eylül 2008, 10:31:20 » |
|
Doğu Hocam faydalı paylaşımınızdan ötürü çok teşekkürler
|
|
|
|
|
|
Insanlar yasadikca ihtiyarladiklarini sanirlar, halbuki yasamadikca ihtiyarlarlar....
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 07 Eylül 2008, 12:32:26 » |
|
Hocam ben indirdim kurdum ve bir virüs uyarısı almadım.Program çok güzel.Dediğiniz gibi oldukça pratik.Karıştırmaya başladım bile.Teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
1996'da, şampiyonluk kaçtığında Bu kadar yaklaşmışken "olamaz" dedi, Ve kendini incir ağacına astı... Daha 12 yaşındaydı Mehmet DALMAN! Şimdi 24 oldun Mehmedim Ve biz yine yaklaştık...
Çocuklarımızın ayaklarına batan dikenler, ya ektiklerimizdir ya da sökmediklerimiz...
TRAP ZONE
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 07 Eylül 2008, 13:38:49 » |
|
hocam paylaşım için çok teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
Kayracan
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : 07 Eylül 2008, 16:53:41 » |
|
işimize fazlasıyla yarayacak bir proğram. Tekşekkürler.
|
|
|
|
|
|
Ali Güral Lisesi-Kütahya
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : 07 Eylül 2008, 18:32:58 » |
|
Vallahi Doğu;programı henüz kuramadım..Eminim çok faydalı bir programdır.Diğer tarftan,softarchive.net gerçekten çok güzel bir web sitesi...Ne ararsan var!! Teşekkürler....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« Yanıtla #12 : 07 Eylül 2008, 18:32:58 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : 07 Eylül 2008, 19:06:20 » |
|
Doğu hocam bu güzel paylaşım için teşekkür ediyorum.
|
|
|
|
|
|
Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş YapBayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, Toprak; eğer uğrunda ölen varsa vatandır
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« Yanıtla #13 : 07 Eylül 2008, 19:06:20 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : 07 Eylül 2008, 21:32:42 » |
|
Burda da Türkçe Yaması var Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş Yapdosya şifresi: Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş Yapwww.egitimforumu.com ancak şu virüs durumundan kurtulamadım.
|
|
|
|
|
|
Balıkesir Merkez Bahçelievler Anadolu Lisesi Coğrafya Öğretmeni
|
|
|
|