|
|
 |
« Yanıtla #15 : 15 Eylül 2009, 21:21:48 » |
|
Çalıştay ile ilgili bugün okulumuza resmi yazı geldi. Çalıştaya katılacaklarla ilgili bilgilerin 1 Ekim 2009'a kadar MEB Hizmet İçi Eğitim Bölümüne gönderilmesi isteniyordu. Okulunuza sorun sizede gelir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« Yanıtla #15 : 15 Eylül 2009, 21:21:48 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #16 : 15 Eylül 2009, 21:40:40 » |
|
nihayet bir cevap aldık  merak halindeydik
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #17 : 23 Eylül 2009, 22:24:51 » |
|
Sayın Kemal Hocam;Böyle bir çalışmaya ilk defa katılacağım,diğerlerini kaçırmış olmamın ezikliği içerisindeyim.Umarım bundan sonra bu ve buna benzer çalışmalar biz COĞRAFYACILAR için düzenlenir.Kimlerin emeği geçtiyse binlerce teşekkürler...Yalnız bir istirhamım olacak 11.ve 12 sınıf yeni müfredatları konusunda da bir çalışma yapılırsa çok mutlu olacağım.SAYGIYLA...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #18 : 25 Eylül 2009, 01:27:51 » |
|
evet malesef ve malesef istanbul çoook uzaklarda kaldı. keşke yaz tatilinde yapılabilseydi de bu sayede katılım imkanı bulabilseydik.katılımcılara şimdiden başarılar diler hazırlayan ve emeği geçenlere teşekkür ederim
|
|
|
|
|
|
. Yine yazlar gelir,yüreğime oturmuş,saçlarıma vurmuş kışlara inat...
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #19 : 25 Eylül 2009, 14:44:25 » |
|
özlem1 hocamın uyarısıyla tekrar hatırlatayım, Çalıştaya başvuru için link açılmıştır. özlem hocam, çalıştay sırasında gerçekleşecek çalışmayı yukarıda anlatmaya çalıştım. sanırım bundan sonra yapılacak bu tür etkinliklerde sorun olan bölümlerle ilgili çalışmalar da gerçekleştirilir.
|
|
|
|
|
|
Beşiktaş Anadolu Lisesi Coğrafya Öğretmeni Lodos, herşeyi titretiyor...
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« Yanıtla #19 : 25 Eylül 2009, 14:44:25 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #20 : 29 Eylül 2009, 12:12:16 » |
|
Çalıştay için başvuru linki açılmıştır.Öğretmen arkadaşların bilgisine...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« Yanıtla #20 : 29 Eylül 2009, 12:12:16 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #21 : 01 Ekim 2009, 13:08:31 » |
|
Katılmayı çok arzu edenlerin başındayım. Fakat malesef katılamayacağım. Katılabilecek arkadaşlarımızın mutlaka katılmaları gerektiğine inanıyorum. Katkı sağlayanalara teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş Yap Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş Yap Bildiğini bilenin arkasından gidiniz, Bildiğini bilmeyeni uyandırınız, Bilmediğini bilene öğretiniz, Bilmediğini bilmeyenden kaçınız. Konfüçyüs Lütfen özel mesaj veya e-posta yoluyla döküman istemeyiniz. Bunun için forumu kullanınız.
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #22 : 04 Ekim 2009, 12:48:55 » |
|
çalıştayla ilgili okula gelen resmi yazının tarih ve sayısı verilirse çok mutlu olacam teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #23 : 04 Ekim 2009, 12:55:22 » |
|
çalıştayla ilgili okula gelen resmi yazının tarih ve sayısı verilirse çok mutlu olacam teşekkürler...
sayın hocam pazartesi günü özel mesajla gönderebilirim size,siteyi takip ederseniz..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #24 : 13 Ekim 2009, 09:22:01 » |
|
Merhabalar.. 10-11 ekim 2009 tarihlerinde TCK ve Özel Çınar Koleji işbirliği ile Türkiye Coğrafya Öğretmenleri Çalıştayı gerçekleştirildi. Öncelikle Çalıştayı düzenleyen ve kurum olarak katkı yapan TCK ve Çınar Koleji mensupları ile öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ediyorum. coğrafya öğretiminde özellikle 2005 Orta Öğretim müfredatında yer alan 5 kazanımın işlenmeye çalışıldığı çalıştayda bir yerde paylaşımlar gerçekleştirildi ama diğer taraftan Türkiyenin çeşitli bölgelerinden gelen, İstanbul dışından katkıda bulunan hocalarımızın varlığı, çalıştaya anlam katmıştır. Bergamadan,İzmirden, Ankaradan, Çanakkaleden,İzmit,Adapazarı gibi uzak yakın demeden çalıştaya katılan kendi yada gönlü genç, coğrafya ailesinin mensuplarının varlığını görmek gerçekten hoştu. Aksaklıklar yokmuydu?Tabi ki bu tür etkinliklerin pek çoğunda olduğu gibi vardı ve bundan sonra da olacaktır.Ama önemli olan bu genişlikte bir çalışmayı organize edebilmek ve 2 günde toplam 250-300 öğretmenin katılımını sağlayabilmekti. Bu anlamda başta TCK yönetim kurulunu, Barbaros Gönençgil,Ahmet Ertek ve Mesut Süzer hocaları, Organizasyonu gerçek anlamda gecesini gündüzüne katarak gerçekleştiren Mehmet Zor hocamı, katkı veren ve dersleriyle ufkumuzu genişleten Barış Mater, Mustafa Mutluer ve Muzaffer Bakırcı'yı kutluyor ve teşekkür ediyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #25 : 15 Ekim 2009, 19:46:21 » |
|
Sayın Albedo Hocam bizi de katılamayanlar olarak çalıştayla ilgili konuşulan konular,ortak ya da ortak olmayan görüşler hakkında bilgilendirirseniz çok memnun edersiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #26 : 18 Ekim 2009, 08:37:58 » |
|
Her şey büyük kentlere yönelik. Biz, doğuda görev yapanlara Allah yardım etsin; mesleki bir toplantıya bile katılamıyoruz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #27 : 14 Eylül 2010, 00:55:21 » |
|
ÇALIŞTAYA katıldığımıza dair belgeler okullara gönderilecekti,bir yıl geçti hala gelmedi. manolya ALTUN CUMHURİYET LİSESİ BERGAMA/İZMİR
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|