Coğrafya Biz Forum
22 Mayıs 2012, 16:05:50 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Image and video hosting by TinyPic

Duyurular: Bozuk linkleri forum yetkilisine bildirmek için 'Moderatöre Bildir' linkini tıklayarak konuyla ilgili sorunu rapor edebilirsiniz.

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Son Konular Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Coğrafya derslerinde atlas kullanıyor-sınıfa getirmeyi zorunlu tutuyur musunuz?  (Okunma Sayısı 3134 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bahsin

Yeni üye
*

Performans: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #15 : 17 Aralık 2011, 22:55:00 »

coğrafya dersinde coğrafya atlası olmayan öğrenci yolunu şaşırmış yolcuya benzer....
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #15 : 17 Aralık 2011, 22:55:00 »

costa_55

Deneyimli Üye

Performans: 5
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #16 : 17 Aralık 2011, 23:19:24 »

Atlasları okulda muhafaza etmek bence de iyi fikir ...bu arada arada diğer arkadaşlar atlas kullanmıyor mu acaba?
dağ çileği

Yeni üye
*

Performans: 1

« Yanıtla #17 : 18 Aralık 2011, 14:44:18 »

sevgili arkadaşlarım,meslekdaşlarım ve branşdaşlarım! size okulumuzda yapılan bir uygulamayı anlatayım da acı acı tebessüm edersiniz.üç yıl önce zümre arkadaşlarım ve öğrencilerimin katkılarıyla tüm sınıflarımıza,üzerinde Türk Bayrağı ve Atatürk fotoğrafı bulunan dünya ve Türkiye fiziki haritalarını( 75cmx110cm.) sabit kalacak şekilde astık.geçen yıl okulumuzdaki müdür ve müdür başyardımcısı değişti.gelen arkadaşların ilk uygulaması,boya yaptırıyorum diye bu haritaları indirip çerçeveleri ile sınıf panosu yaptırmak oldu.işin acıtan tarafı coğrafya öğretmenlerine sorulmadan bu iş yapıldı.bana bir akıl ve tavsiye de bulunurmusunuz?
costa_55

Deneyimli Üye

Performans: 5
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #18 : 18 Aralık 2011, 18:46:25 »

Dağ çileği Hocam size akıl vermek bize düşmez ama ben olsam öğrencileri örgütler en bilinen illeri hatta Ankara-İstanbul-Yaşadığınız yerdeki ilçeler-çevre illeri...vb ilçelerinin yerlerini ,harita ile ilişkilenecek soruları öğrenciler bilmiyorda araştırıyor gibi Okul md-yrd.sordurturum onlarda bu duruma şaşırıp ya size dönecek yada sınıftaki haritalarınız geri dönecektir benim aklıma gelen bu:)))
   Ya da hiç parama acımaz haritalarla yapılan panoların TAM ölçüsünde harita satın alır(internette vardır)içine bi güzel çıkmayacak şekilde asarım Smiley)
 Bu arada ben önce 1.yi(bu arada netten araştırma saffası)baktım ses yok idareden 2 hafta sonra 2.sini yapardım...
MUSA YUKSEL

Yeni Üye
*

Performans: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #19 : 18 Aralık 2011, 21:46:42 »

ARKADAŞLAR BÜTÜN SINIFLARA ZORUNLU OLARAK ATLASI GETİRMELERİ İÇİN DİREKTİFTE BULUNALIM
12. SINIFLAR BELKİ SERBEST BIRAKILABİLİR ANCAK DİĞER SINIFLAR İÇİN BEN ZORUNLU TUTUM VE DERS GİRİŞİNDE "PASAPORTLARINIZ NEREDE" DİYE SORUYORUM
ATLASLAR COĞRAFYA DERSİNE GİREBİLMEK İÇİN YANINIZDA BULUNMASI GEREKEN PASAPORTLARINIZ DİYORUM. ŞİMDİ BÜTÜN SINIFLARIM GETİRİYOR VE DERS BOYUNCA ÖNLERİNDE AÇIK OLUYOR. HARİTA BİLGİSİ BAŞKA TÜRLÜ GELİŞEMEZ ARKADAŞLAR. BU KONUDA DUYARLI OLALIM
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #19 : 18 Aralık 2011, 21:46:42 »

BİLGE BADEM

Uzman Üye

Performans: 1
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #20 : 19 Aralık 2011, 08:18:30 »

ben önceden meslek lisesinde çalışıyordum Allah orada çalışanın yardımcısı olsun değil atlas ders kitabını getirmezlerdi.öğrenciler okumayı bilmiyorlardı

bilge badem
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #20 : 19 Aralık 2011, 08:18:30 »

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Coğrafya Biz 2003-2012 © | Sadece Coğrafya | Sitemap | Forum Haritası

Sitemizde bulunan tüm içerikler tamamen tanıtım amaçlı olup, Hak sahipleri tarafından site yönetimine bildirilen dosyalar, paylaşımdan kaldırılacaktır.
Uzmanweb Net coğrafya
Bu Sayfa 0.095 Saniyede 27 Sorgu ile Oluşturuldu