marzuba
« Yanıtla #105 : 29 Mayıs 2011, 01:38:18 »
ben aralıkta atandım lkonuları baştan aldım ve bitirdim yazılıları bitirdim
süper bir hız bu hızla iki sene sonra emekli olursunuz.Başarının sırrını açıklasanızda 15 sene de bulamadığımız hız formulünü bizde uygulasak.
Eyyy devlet çık artık,şişemizin kadehimizin içinden!!!!
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #105 : 29 Mayıs 2011, 01:38:18 »
ayşe ünlü
Üye
Performans: 0
« Yanıtla #106 : 30 Mayıs 2011, 20:56:20 »
ben aralıkta atandım lkonuları baştan aldım ve bitirdim yazılıları bitirdim
hocam bu ne hız biz eylülde başladık ve halen dış kuvetlerdeyim bitti saylır.Nasıl başardınız bunu sakın talim terbiye duymasın ...Yoksa ya müfredatı değiştirir yada 1 ders saatine indirir inanın.
okulunuzun şartları nasıl bilmiyorum benim9.sınıflarda 15er olmak üzere 30 öğrencim var özel okul gibi yani ve çok saygılılar bunun da etkisini untmamak gerek ders güzel işleniyor
ayşe ünlü
Üye
« Yanıtla #107 : 30 Mayıs 2011, 20:59:10 »
arkadaşlar en ileri benim heralde dış kuvvetler bitmek üzere(kıyı tiplerindeyim)ama şunu söyleyebilirim dış kuvvetlerin toprak ve yeraltı suları kısımlarını çok yüzeysel geçtim çünkü özellikle toprak konusu 10.sınıfta baya ağırlıklı yeraltı sularıda var öyle düşündüm yani sadece kitaptaki son kısım yetişmeyebilir çokta önemli bir kısım değil zaten ama bu kitap için hakikaten 2 saat çooooooookkkk az:)))
okulundan seneye 9larda ders saatini 4'e çıkarmalarını isteyebilirsin hocam
ayşe ünlü
Üye
« Yanıtla #108 : 30 Mayıs 2011, 21:02:00 »
Ben karstik aşındırmayı daha yeni bitirdim.Bu haftada sınav var..Artık geri kalanı slaytlardan hızlı bir şekilde gösterip geçeceğim..Nüfus konusu zaten ikinci sınıfta işlendiği için o kısımı biraz hızlı geçip müfredatı elimden geldiğince bitirmeye çalışacağım....İklim konusu önemli olduğu için işlemem gereken süreden daha uzun bir süre işledim..Müfredata göre oldukça geri kaldım.Çok konu var..Bu konuların bir şekilde üst sınıflara kaydırılıp müfredatın hafifletilmesi gerekiyor.Bu sene yapılan değişiklik yeterli değil..
bence de ama ders saatini 9 ve 10larda 4e çıkarabiliyorlar öğretmen talep eder ve müdür onaylarsa
dreamer99
« Yanıtla #109 : 31 Mayıs 2011, 19:24:59 »
Ben karstik aşındırmayı daha yeni bitirdim.Bu haftada sınav var..Artık geri kalanı slaytlardan hızlı bir şekilde gösterip geçeceğim..Nüfus konusu zaten ikinci sınıfta işlendiği için o kısımı biraz hızlı geçip müfredatı elimden geldiğince bitirmeye çalışacağım....İklim konusu önemli olduğu için işlemem gereken süreden daha uzun bir süre işledim..Müfredata göre oldukça geri kaldım.Çok konu var..Bu konuların bir şekilde üst sınıflara kaydırılıp müfredatın hafifletilmesi gerekiyor.Bu sene yapılan değişiklik yeterli değil..
bence de ama ders saatini 9 ve 10larda 4e çıkarabiliyorlar öğretmen talep eder ve müdür onaylarsa
hocam nasıl çıkıyor 4 saate? ilk defa duyuyorum bunu. 1 nisan olsa şaka yapıyorsunuz diyecem:))
DEÜ
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #109 : 31 Mayıs 2011, 19:24:59 »
ferdiustun
Yeni üye
« Yanıtla #110 : 31 Mayıs 2011, 22:38:38 »
dış kuvvetler bitti.... zaten hedefte burasıydı.... gerisine gerek yok zaten 10. sınıf konuları...
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #110 : 31 Mayıs 2011, 22:38:38 »
satürn09
« Yanıtla #111 : 31 Mayıs 2011, 23:18:59 »
9. sınıflarda müdürün onayıyla ders nasıl 4 saate çıkar? hangi genelge veya yönetmeliğe göre?
acar54
« Yanıtla #112 : 01 Haziran 2011, 10:48:05 »
dış kuvvetler bitti.... zaten hedefte burasıydı.... gerisine gerek yok zaten 10. sınıf konuları...
türkiye ünitesi çıktıktan sonra hedef tüm konuların bitirilmesi olmalı.bölgelerden soru sorabiliyorlar örnek:ek
serkandemir
« Yanıtla #113 : 01 Haziran 2011, 15:18:49 »
Her sene elimde patlıyor bu 9.sınıf müfredatı
artık 10.sınıfın ilk 1 ayını 9.sınıfta veremediğim konulara ayıracağım.
Söyle yaşadığın şehir güzelse kıymetini bilsin,yaşadığın şehir güzelse sebebi sensin..
ayşe ünlü
Üye
« Yanıtla #114 : 01 Haziran 2011, 21:16:11 »
hocam nasıl çıkıyor 4 saate? ilk defa duyuyorum bunu. 1 nisan olsa şaka yapıyorsunuz diyecem:))
bununla ilgili milli eğitim bakanlığının yazısı v
ayşe ünlü
Üye
« Yanıtla #115 : 01 Haziran 2011, 21:18:30 »
9. sınıflarda müdürün onayıyla ders nasıl 4 saate çıkar? hangi genelge veya yönetmeliğe göre?
bununla ilgili milli eğitim bakanlığından gelen sene başında hatta yazı var sorun ve inceleyin bence mutlaka ulaşırsınız hocam
ayşe ünlü
Üye
« Yanıtla #116 : 01 Haziran 2011, 21:19:43 »
Her sene elimde patlıyor bu 9.sınıf müfredatı
artık 10.sınıfın ilk 1 ayını 9.sınıfta veremediğim konulara ayıracağım.
10.sınıfta da telafi edilebilir hocam
ayşe ünlü
Üye
« Yanıtla #117 : 01 Haziran 2011, 21:20:43 »
cuma okula gittiğimde sizin için noy edip bildiriceğim
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #117 : 01 Haziran 2011, 21:20:43 »
nil gül
Üye
Performans: 2
« Yanıtla #118 : 12 Haziran 2011, 00:34:26 »
bu yıl yenilenen müfredat programı plandığı gibi uygulanarak tamamlandı zaman ve içerik buna oldukça uygundu.
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #118 : 12 Haziran 2011, 00:34:26 »