|
|
 |
« : 10 Kasım 2008, 18:01:02 » |
|
Öğretmen Arkadaşlar Hepinize uzun bir aradan sonra tekrar merhabalar. Sami Hocam sizede selamlar, sevgiler... Göndermiş olduğum "Büyük coğrafya soru bankası" umarım işinize yaramıştır. Klasik soru ve tarih test soruları ilaveleri ile soru bankası aşağıdadır: http://uploaded.to/?id=3cdlph
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« : 10 Kasım 2008, 18:01:02 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 10 Kasım 2008, 23:30:57 » |
|
İsminizden hemen hatırladım. Gönderdiğiniz sorular yıllardır sıkıntılarımıza ilaç olmuştu. teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 11 Kasım 2008, 06:39:36 » |
|
Evet hocam.Sorularınızdan her yazılı yararlanıyoruz.Önemli bir kaynak bizim için.Teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
1996'da, şampiyonluk kaçtığında Bu kadar yaklaşmışken "olamaz" dedi, Ve kendini incir ağacına astı... Daha 12 yaşındaydı Mehmet DALMAN! Şimdi 24 oldun Mehmedim Ve biz yine yaklaştık...
Çocuklarımızın ayaklarına batan dikenler, ya ektiklerimizdir ya da sökmediklerimiz...
TRAP ZONE
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 11 Kasım 2008, 11:09:48 » |
|
Hocam hoş geldiniz tekrar.hala çoğu öğretmenin kullandığı temel kaynaklardan bir tanesi olan nibuba soru bankası her öğretmenin arşivinde bulunması gereken kaynaklardan bir tanesi.bu paylaşım için teşekkkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 11 Kasım 2008, 12:15:29 » |
|
Bu güzel paylaşımınız için çok teşekkür ediyorum.
|
|
|
|
|
|
Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş YapBayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, Toprak; eğer uğrunda ölen varsa vatandır
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« Yanıtla #4 : 11 Kasım 2008, 12:15:29 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 11 Kasım 2008, 16:14:39 » |
|
Hocam teşekkürler ancak aşağıdaki linklerdeki dosyalar silinmiş... Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş YapLinkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş Yap YURDUM Ağladığım senin içindir Güldüğüm senin için Öpüp başıma koyduğum Ekmek gibisin...
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« Yanıtla #5 : 11 Kasım 2008, 16:14:39 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 11 Kasım 2008, 19:26:41 » |
|
Zeki hocam teşekkürler. Linkleri yeniledim.. Arkadaşlar hepinize selam. Faydalı olduğunu duymak çok sevindirici. Hepinize kolaylıklar ve başarılar diliyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 11 Kasım 2008, 21:03:02 » |
|
HOCAM SORULARA ULAŞAMIYORUM ,HATA VERYOR.İLGİLENİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM
|
|
|
|
|
|
Bursa Ertuğrulgazi Lisesi
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 12 Kasım 2008, 18:09:40 » |
|
Hocam Rapidshare bu maalesef... Linkleri yeniledim ve Bölgeler IV'ü ekledim. Bu arada rapid'e alternatif aklınızda başka upload sitesi varsa lütfen belirtin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 12 Kasım 2008, 18:31:45 » |
|
Hocam Rapidshare bu maalesef... Linkleri yeniledim ve Bölgeler IV'ü ekledim. Bu arada rapid'e alternatif aklınızda başka upload sitesi varsa lütfen belirtin. Hocam en uygun yükleme sitesi Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş Yapwww.4shared.com dur ,okuldan da dosya indirebiliyoruz.
|
|
|
|
|
|
Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş YapBayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, Toprak; eğer uğrunda ölen varsa vatandır
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 12 Kasım 2008, 18:41:33 » |
|
Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş Yap buradan indirdiğim dosyalar şifre istiyor.Şifre ne acaba? 
|
|
|
|
|
|
Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş Yap YURDUM Ağladığım senin içindir Güldüğüm senin için Öpüp başıma koyduğum Ekmek gibisin...
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : 12 Kasım 2008, 18:55:22 » |
|
Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş Yap buradan indirdiğim dosyalar şifre istiyor.Şifre ne acaba?  Şifre rar dosyasının içerisinde var Zeki hocam ( nibubai )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : 12 Kasım 2008, 19:25:59 » |
|
Hocam Rapidshare bu maalesef... Linkleri yeniledim ve Bölgeler IV'ü ekledim. Bu arada rapid'e alternatif aklınızda başka upload sitesi varsa lütfen belirtin. Hocam en uygun yükleme sitesi Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş Yapwww.4shared.com dur ,okuldan da dosya indirebiliyoruz. Hocam maalesef Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş Yapwww.4shared.com üyelik felan istiyor bağlı bulunduğum bilgisayarla bu mümkün olmuyor ama isterseniz benim yolladıklarımı oraya siz yüklersiniz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|