|
|
 |
« : 28 Ağustos 2007, 10:46:21 » |
|
Sitedeki yavaşlamaya sebep olan faktörlerin başında kişisel imzalarınızda veya avatarlarınızda kullandığınız fotoğraflar, gif veya hareketli yazılardır.
Bazı üyelerimizin kullandığı avatarın boyutunun 1 MB'a yakın olduğunu görünce şaşırdırm. Bu tür büyük boyutlu dosyalar sitenin geç açılmasına sebep olacaktır. Anasayfanın geç açılmasının en önemli sebeplerinden biri de bu.
Lütfen avatar veya imzanızda büyük boyutlu fotoğraf veya hareketli resim bulunduran üyelerimiz bunu tekrar gözden geçirsinler ve gerekli düznlemeyi yapsınlar.
Sitenin sağlıklı çalışması için ben bunu yapmak zorunda kalacağım. Arkadşların bu konudaki duyarlılığını bekliyorum.
İlginize ve duyarlılığınıza teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş Yap Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş Yap Bildiğini bilenin arkasından gidiniz, Bildiğini bilmeyeni uyandırınız, Bilmediğini bilene öğretiniz, Bilmediğini bilmeyenden kaçınız. Konfüçyüs Lütfen özel mesaj veya e-posta yoluyla döküman istemeyiniz. Bunun için forumu kullanınız.
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« : 28 Ağustos 2007, 10:46:21 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 28 Ağustos 2007, 11:45:33 » |
|
Sitede son zamanlarda özellikle bir yavaşlama var.Bu konuda tüm arkadaşlar özveride bulunmalı boyutları küçük olmasına rağmen avatarları siliyorum.sadece resim kalıyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 28 Ağustos 2007, 12:35:45 » |
|
ben de hep sitenin geç açılmasından şikayetçiydim demek sebep buymuş arkadaşlar lütfen....
|
|
|
|
|
|
Saliha Günaydın İzmit Atılım Anadolu Lisesi İzmit/ Kocaeli
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 28 Ağustos 2007, 14:47:36 » |
|
ben de hep sitenin geç açılmasından şikayetçiydim demek sebep buymuş arkadaşlar lütfen....
Hocam tamamen ona bağlamayalım. Sebeplerden bir tanesi.
|
|
|
|
|
|
Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş Yap Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş Yap Bildiğini bilenin arkasından gidiniz, Bildiğini bilmeyeni uyandırınız, Bilmediğini bilene öğretiniz, Bilmediğini bilmeyenden kaçınız. Konfüçyüs Lütfen özel mesaj veya e-posta yoluyla döküman istemeyiniz. Bunun için forumu kullanınız.
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 01 Eylül 2007, 12:18:00 » |
|
Sami hocam, nasıl çözeceğiz bu anasayfa sorununu. anasayfa bağlantısında ciddi sıkıntı var.
|
|
|
|
|
|
Suskunluğum asaletimdendir... Her lafa verecek bi cevabım var. Lakin bi lafa bakarım, laf mı diye... Bi de söyleyene bakarım, adam mı diye... Mevlana
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« Yanıtla #4 : 01 Eylül 2007, 12:18:00 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 01 Eylül 2007, 12:20:26 » |
|
Sami hocam, nasıl çözeceğiz bu anasayfa sorununu. anasayfa bağlantısında ciddi sıkıntı var.
kesinlikle siteye giris cok zor oluyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« Yanıtla #5 : 01 Eylül 2007, 12:20:26 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 02 Eylül 2007, 00:21:38 » |
|
Siteye giriş ve girdikten sonra tekrar ana sayfaya dönmede zorluklar yaşanıyor.Umarım en kısa zamanda bu konu ile ilgili gerekli düzenlemeler yapılır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 02 Eylül 2007, 00:26:26 » |
|
Yaklaşık 1 saattir forumun içinde dolanıp duruyorum ama bir türlü sitenin ana sayfasına dönemiyorum.Çok rahatsız edici bir durum umarım sorun çözülür...
|
|
|
|
|
|
Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş Yap YURDUM Ağladığım senin içindir Güldüğüm senin için Öpüp başıma koyduğum Ekmek gibisin...
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 02 Eylül 2007, 02:18:35 » |
|
Hocam sorunun farkındayım. Ben de uzun zamandır çözmeye açlışıyorum. Az önce sunucuyla ilgilenen arkadaşa mesaj attım.
Temennim sorunun en kısa zamanda halledilmesi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 02 Eylül 2007, 10:16:43 » |
|
zg09 hocamın dediği gibi ana sayfaya dönüşte ve açılışta sorun yaşanıyor.son mesajlar alanından forumlara geçişte sorun yok.Resimlerle ilgili olsa sorun her yerde yaşanır diye düşünüyorum.
|
|
|
|
|
|
Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş YapDört nala gelip uzak Asya\'dan Akdeniz\'e bir kısrak başı gibi uzanan Bu memleket bizim........
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 02 Eylül 2007, 12:12:08 » |
|
ben ana sayfaya hiç ulaşamıyorum. Adres satırına Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş Yapwww.cografyabiz/forum/index.php . yazarsanız forumlara direk girebilirsiniz. Login olmanız istenecektir şifrenizi otomatik tanıtırsanız. login olmanıza gerek kalmayacaktır. büyük ihtimalle index (anasayfa) değiştirilmiştir. ve değişiklik yapıldıktan sonra servere ualaştırılamamıştır.Anasayfa serverde görüntülenemiyordur.Samiye ileteceğim ama arkadaşım çok yoğundu.Zaman ayıramıyor zannedersem.Kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş YapYaş otuz dokuz yolun yarısı +4 Dante gibi ortasını geçtik ömrün.
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : 08 Eylül 2007, 22:47:15 » |
|
ben şimdilik eğer sebeb buysa avantar kullanmayı düşünmüyorum benimde futbolbank sitem var orda bazı arkadaşların hareketli avantorlar kulanması bebeiyle bir yavaşlama oluyordu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : 05 Aralık 2007, 22:14:00 » |
|
site gerçekten çok yavaş. uzun zamandır girmiyordum, girdiğim sıralarda bu kadar yavaş olduğunu hatırlamıyorum. üye sayısı artınca belki ondan olabilir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« Yanıtla #12 : 05 Aralık 2007, 22:14:00 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : 05 Aralık 2007, 23:00:34 » |
|
sonuçta resimlerin de üyelerimize bir getirisi olmağına göre herkes hassasiyet gösterecektir umarım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« Yanıtla #13 : 05 Aralık 2007, 23:00:34 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : 12 Ekim 2008, 16:29:23 » |
|
evet hocam gerçekten ana sayfaya bağlanırken bazen sorun yaşıyorum sayfa görüntülenmiyor bazen ne yapmalıyız??
|
|
|
|
|
|
HeR Söze VeReceK CEvABım VaR...Ama bi Söze BaKaRım Söz mü die BirDe SöyleyeNe BakaRım Adam mı die...!!
☆.¸¸.•´¯`•.¸¸.♡.¸¸.•*´¯`♥AZRA♥´¯`*•.¸¸.♡.¸¸.•´¯`•.¸¸.☆
ஐ ░░▒▓███▓▒░░ ♠♠♠♠♠ 12 SOSYAL♠♠♠♠♠ ░░▒▓███▓▒░░ ஐ
тє¢яüвє, вιя ιηѕαηιη вαѕιη∂αη gєçєηℓєя ∂єgιℓ, вαѕιη∂αη gєçєηℓєяιη вιяαктιgι ιzℓєя∂ιя..
|
|
|
|