Coğrafya Biz Forum
22 Mayıs 2012, 14:51:24 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Image and video hosting by TinyPic

Duyurular: Sitede yasaklandığınıza dair bir hata mesajı alıyorsanız, bilgisayarınızın önbelleğini temizleyerek, modemi kapatıp açmak suretiyle sorunu çözebilirsiniz.

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Son Konular Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: bizde birgün öğretmenlik yapacak mıyız diyenler  (Okunma Sayısı 333 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
castle344

Uzman Üye

Performans: 1
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 01 Ekim 2011, 00:16:42 »

ne zaman gazete ve televizyonda atanamayan öğretmenlerin haberi okusam  duysam atama beklediğim o zor yıllar aklıma gelir. Atanma haberi var mı diye her sabah kalkınca televizyonu açar saatlerde işe yaramaz haberleri izlerdim ..İhtiyar babamın zor mehnet kazandığı birkaç lira  bana harçlık edersin al değini hatırlarım bir kaç kuruş harçlıkta kahve köşesinde içtiğim çaylara giderdi. Kahvedeki bütün gazeteleri baştan sona okur bir atama haberi var mı diye saatlerce bakardım. bazen haber de olurdu, bazen başvuruda yapardık , İntetneten sonuçlara bakınca atanamadınız yazısı çıkma sın diye saattlerce dua  ederdim sonuç hep hüsran  olurdu.Atanamamak sanki benim suçumdu sanki dünyadaki bütün suçları ben işlemiştim. Herkes sorardı hani daha bir yere gitmedin mi sanki çokta umurlarındaydım laf olsun insanlara  yeterdi benim çaresizliğim onların sevinci oluyordu sanki,Gazete okurken görenler bu kadar okudun yine bizim gibi kahve köşelerindesin  biraz daha okuyup kahve profesörümü olancan  diye sormaları yokmu ..................diyecem çok zor arkadaşlar bu işler bizler şimdi çalışıyoruz iyi kötü bir işimiz var Bu atanamayan meslektaşlarımıza biz ne yapabiliriz onlara nasıl yardımcı olabiliriz.Çare ne eeeeeeeeeeeee
Coğrafya Biz Forum
« : 01 Ekim 2011, 00:16:42 »

serdargurcum

Uzman Üye

Performans: 6
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #1 : 01 Ekim 2011, 09:42:58 »

Emekliye 20 TL zam vererek gönüllerini fethetmeye! çalışanların yeni kadrolar veya  kurumlar açarak istihdam sağlamaları ihtimaline takdir edersiniz ki pek sıcak bakmıyorum. Bence ilerki dönemlerde çalışan memurların emeklilik yaşı düşürülecek ve kıyak emeklilik çıkarılacak. Bu sayede gençlerin önü açılır.
bilal1937

Yeni üye
*

Performans: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #2 : 01 Ekim 2011, 11:17:48 »

Grin Grin Grin ;Dsabreden derviş Smiley
Badem303

VIP Üye

Performans: 16
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 01 Ekim 2011, 11:25:47 »

erken emeklilik çıksa süper olur ilk sırayı kimseye kaptırmam. modam geçiyor..
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Coğrafya Biz 2003-2012 © | Sadece Coğrafya | Sitemap | Forum Haritası

Sitemizde bulunan tüm içerikler tamamen tanıtım amaçlı olup, Hak sahipleri tarafından site yönetimine bildirilen dosyalar, paylaşımdan kaldırılacaktır.
Uzmanweb Net coğrafya
Bu Sayfa 0.516 Saniyede 26 Sorgu ile Oluşturuldu