|
|
 |
« Yanıtla #15 : 02 Mart 2009, 20:17:55 » |
|
İşin maddi kısmını düşünürseniz dediğiniz doğru Bünyamin hocam ,kimini parası ,kiminin duası  Ama sizler yüksek lisans yaptığınız için uzman öğretmenlik ünvanını sınavsız almadınızmı ,bizler sınava girdik öyle aldık 
|
|
|
|
|
|
Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş YapBayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, Toprak; eğer uğrunda ölen varsa vatandır
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« Yanıtla #15 : 02 Mart 2009, 20:17:55 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #16 : 02 Mart 2009, 20:21:51 » |
|
Cahit hocam, şans mı var bende. Uzmanlık için istenen süreyi askerliğim sayılmadığı için 2,5 ayla kaybettim. Bildiğim kadarıyla bu durum mahkemelik oldu ve karar asker öğretmenlik süresinin görevden sayılması yönünde oldu ama geriye dönük uygulanmadı. zaten sonrasında da sınavdan ses çıkmadı.
|
|
|
|
|
|
Suskunluğum asaletimdendir... Her lafa verecek bi cevabım var. Lakin bi lafa bakarım, laf mı diye... Bi de söyleyene bakarım, adam mı diye... Mevlana
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #17 : 02 Mart 2009, 20:26:19 » |
|
Cahit hocam, şans mı var bende. Uzmanlık için istenen süreyi askerliğim sayılmadığı için 2,5 ayla kaybettim. Bildiğim kadarıyla bu durum mahkemelik oldu ve karar asker öğretmenlik süresinin görevden sayılması yönünde oldu ama geriye dönük uygulanmadı. zaten sonrasında da sınavdan ses çıkmadı.
Hocam tepkilerden dolayı böyle bir sınav yaptıklarına pişman oldular ,bizler uzman öğretmen olduk ama sınav hiçte uzmanlığa yönelik bir sınav değildi ,bunu kabul etmek lazım,her halde bu iş böylece kapanacak,ben baş öğretmenlik sınavını bekliyordum ama hiç ses seda yok ,olmayacakta . Senin şanszlığınada üzüldüm doğrusu,askerliğin sayılmaması çok yanlış bir karar,neyi doğru yapıyorlarki zaten 
|
|
|
|
|
|
Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş YapBayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, Toprak; eğer uğrunda ölen varsa vatandır
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #18 : 02 Mart 2009, 21:54:42 » |
|
Ahmet hocam yeşilay haftasında iyi olmuş inşalllah hiç içmezsiniz
|
|
|
|
|
|
HEPİMİZ HAYATIN KISALIĞINDAN SÖZ EDERİZDE BOŞ GEÇEN ZAMANIMIZI NASIL KULLANACAĞIMIZI BİLMEYİZ
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #19 : 02 Mart 2009, 21:59:44 » |
|
Ahmet hocam bu yaşta (104) artık sigarayı bıraksanız ne yazar. 
|
|
|
|
|
|
Dünyayı güzellik kurtaracak...
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« Yanıtla #19 : 02 Mart 2009, 21:59:44 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #20 : 02 Mart 2009, 22:13:47 » |
|
Ahmet hocam umarım sigaraya bir daha dönüş yapmazsınız.Çevremde çok insan tanıyorum.Sigaradan dolayı çok sıkıntılı durumdalar.Biraz sabır.Arkası gelecektir mutlaka.
|
|
|
|
|
|
1996'da, şampiyonluk kaçtığında Bu kadar yaklaşmışken "olamaz" dedi, Ve kendini incir ağacına astı... Daha 12 yaşındaydı Mehmet DALMAN! Şimdi 24 oldun Mehmedim Ve biz yine yaklaştık...
Çocuklarımızın ayaklarına batan dikenler, ya ektiklerimizdir ya da sökmediklerimiz...
TRAP ZONE
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« Yanıtla #20 : 02 Mart 2009, 22:13:47 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #21 : 02 Mart 2009, 22:18:38 » |
|
18`inde zıkkıma başladım (liseyi bitirdiğim yaz para kazanmaya başlamıştım) , 38`inde bıraktım (yıl 2003). Hiç aramadım, o da beni...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #22 : 02 Mart 2009, 22:32:28 » |
|
Fenerbahçe şampiyon olursa ben de bırakacam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #23 : 02 Mart 2009, 23:02:17 » |
|
Çeneniz çabuk yoruldu bakı y o r u m.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #24 : 02 Mart 2009, 23:11:40 » |
|
Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş Yap içmeye devam ....durmak yok... :)ben hala bırkamadım bırkamayacamda kararım kesin:sigara içmeye ölümüne devam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #25 : 02 Mart 2009, 23:31:54 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #26 : 02 Mart 2009, 23:37:42 » |
|
Sigara konusunda: ben üniversiteye başladığımda sigaraya da başlamıştım. yaklaşık 20 yıl sigara içtim. hem de ne içme..son dönemde günde 3 paket piyasadaki en sert kısa sigarayı, develi olanı içtim.. içmenin de ötesiydi aslında. 10 yıl önce sigarayla savaşanlar vakfının ışın tedavisi ile bıraktım. ışın tedavisinin faydası oldumu olmadı mı bilmiyorum ama bende etkili oldu.. Yeniden başlamak konusunda birazcık iradeye ihtiyaç var. Aman hocam bu arada fazla birşeyler yememeye bakın, yoksa alınan kiloları vermek te zor oluyor hatta verilmiyor.. Yeniden başlamamanız temennisi ile..
|
|
|
|
|
|
Beşiktaş Anadolu Lisesi Coğrafya Öğretmeni Lodos, herşeyi titretiyor...
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #27 : 02 Mart 2009, 23:40:08 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« Yanıtla #27 : 02 Mart 2009, 23:40:08 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #28 : 02 Mart 2009, 23:42:37 » |
|
Kaç kez denedim içeyim diye bir türlü içmesini becerip, tiryakisi olamadım şu zıkkımın. 
|
|
|
|
|
|
Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş Yap Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş Yap Bildiğini bilenin arkasından gidiniz, Bildiğini bilmeyeni uyandırınız, Bilmediğini bilene öğretiniz, Bilmediğini bilmeyenden kaçınız. Konfüçyüs Lütfen özel mesaj veya e-posta yoluyla döküman istemeyiniz. Bunun için forumu kullanınız.
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« Yanıtla #28 : 02 Mart 2009, 23:42:37 » |
|
|
|
|