|
|
 |
« : 29 Ekim 2007, 16:48:23 » |
|
Program Türkçe değil. Gerekli hata düzeltmelerini yaptıktan sonra farklı kaydet deyip farklı isimle kaydedin.Daha sonra ismini eski dosya ismi ile değiştirebilirsiniz..Lisans key içinde kopyala yapıştır yapın..Hayırlı olsun.. Link: Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş Yaphttp://ul.to/r9uigthttp://ul.to/r9uigt alternatif link: Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş Yaphttp://www.speedyshare.com/files/20835977/ppt_sifre_k_305_r_305_c_305.zip bu linki ekleyen qmagnesia arkadaşa da teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« : 29 Ekim 2007, 16:48:23 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 29 Ekim 2007, 17:51:23 » |
|
Hocam çok işimize yarayacak elleriniz ve yüreğinize sağlık
|
|
|
|
|
|
İnsanlar son ağaç kesilene, son balık tutulana son çiçek koparılana kadar paranın yenmeyeceğini öğrenemeyecektir.
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 29 Ekim 2007, 18:07:30 » |
|
hocam teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
Analardır adam eden adamı aydınlıklardır önümüzde gider. Sizi de bir ana doğurmadı mı? Analara kıymayın efendiler.
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 29 Ekim 2007, 18:22:05 » |
|
hocam şifreyi kopyalayıp yapıştırdığımda error ekranı çıkıyor.yardımcı olabilirmisiniz.şimdiden teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 29 Ekim 2007, 18:30:27 » |
|
hocam çok teşekkürler.kısaca kullanımından da bahseder misiniz zahmet olmazsa..
|
|
|
|
|
|
Insanlar yasadikca ihtiyarladiklarini sanirlar, halbuki yasamadikca ihtiyarlarlar....
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« Yanıtla #4 : 29 Ekim 2007, 18:30:27 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni üye
Performans: 3
|
 |
« Yanıtla #5 : 29 Ekim 2007, 18:34:00 » |
|
Hocam çok güzel bir program. fakat hazırladığı sunuma şifre koyan arkadaş demekki kendi hazırladığı sunumun değiştirilmesini istemiyor. öyleyse buna rağmen şifresi kırıp kendi materyalimizmiş gibi kullanmak acaba ne kadar ahlakidir? bunu da düşünmemiz gerekiyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni üye
Performans: 11
|
 |
« Yanıtla #6 : 29 Ekim 2007, 18:42:51 » |
|
Hocam çok güzel bir program. fakat hazırladığı sunuma şifre koyan arkadaş demekki kendi hazırladığı sunumun değiştirilmesini istemiyor. öyleyse buna rağmen şifresi kırıp kendi materyalimizmiş gibi kullanmak acaba ne kadar ahlakidir? bunu da düşünmemiz gerekiyor.
Ben de kaldera hocam gibi düşünüyorum.Emeğe saygı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 29 Ekim 2007, 19:00:10 » |
|
Arkadaşlar sunumdaki isimleri isteyen değiştirmez.sunumu hazırlayanın isminde illaki değişiklik yap demiyorum ki.. sunumda bazı hatalar varsa onları düzeltmek için kullanabilirsin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 29 Ekim 2007, 19:01:19 » |
|
dosyayı gösterip okeyledikten sonra altta şifre veriyor o şifreyi yazarak girebilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« Yanıtla #8 : 29 Ekim 2007, 19:01:19 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 29 Ekim 2007, 19:10:37 » |
|
Ben de kaldera hocam gibi düşünüyorum.Emeğe saygı. Hocam emeğe saygı mutlaka gösterilmelidir salt olarak okunur sunu geldiğinde bazı bilgilerin veya resimlerin okul veya çevre şartlarına göre değiştirmek zorundayız. Diğer sunuları paylaşan arkadaşlarda değişiklik yapıyoruz en azında şahsım adına söylüyorum her sununu arkasında mutlaka hazırlayan arkadaşımıza teşekkür yazısını ekliyoruz. Salt okunur olarak gelen sunuları alıp sadece bilgisyarda kalıyor.
|
|
|
|
|
|
İnsanlar son ağaç kesilene, son balık tutulana son çiçek koparılana kadar paranın yenmeyeceğini öğrenemeyecektir.
|
|
|
Yeni üye
Performans: 3
|
 |
« Yanıtla #10 : 29 Ekim 2007, 19:13:28 » |
|
Arkadaşlar sunumdaki isimleri isteyen değiştirmez.sunumu hazırlayanın isminde illaki değişiklik yap demiyorum ki.. sunumda bazı hatalar varsa onları düzeltmek için kullanabilirsin...
hocam hata varsa kullanmazsınız yada ilgili hataların olduğu yerde öğrenciyi uyarırsınız. İlla o sunumları kullanacaksınız diye bir şey de yok. Olmadı üşenmeyip kendiniz sunum hazırlarsınız.Belki siz iyi niyetle bunu düşünüyorsunuz. ama böyle büyük bir sitede bu programı paylaşıma açmanın doğru olmadığını düşünüyorum. Ayrıca bir cografya sitesinde paylaşacağımız şeyin de bu olmaması gerekir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : 29 Ekim 2007, 20:05:02 » |
|
hocam hata varsa kullanmazsınız yada ilgili hataların olduğu yerde öğrenciyi uyarırsınız. İlla o sunumları kullanacaksınız diye bir şey de yok. Olmadı üşenmeyip kendiniz sunum hazırlarsınız.Belki siz iyi niyetle bunu düşünüyorsunuz. ama böyle büyük bir sitede bu programı paylaşıma açmanın doğru olmadığını düşünüyorum. Ayrıca bir cografya sitesinde paylaşacağımız şeyin de bu olmaması gerekir. madem sununun değiştirilmesini istemiyorsanız , sunumunuzu ya da diğer materyallerinizi paylaşıma açmazsınız olur biter.Ben konuda tamamen OROJENEZ hocama katılıyorum ve kendisini tebrik ediyorum.( + puan )
|
|
|
|
|
|
Bolvadin Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« Yanıtla #11 : 29 Ekim 2007, 20:05:02 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : 29 Ekim 2007, 20:35:34 » |
|
arkadaşlar konu başka yerlere gitmeye başladı..biraz dikkat edelim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« Yanıtla #12 : 29 Ekim 2007, 20:35:34 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : 29 Ekim 2007, 20:36:08 » |
|
kullandınız windows dan office programlarına kadar cogu programın nasıl kullanıldıgı ortadayken. bunların tartısılması çok saçma ( ki buradaki amaç eğitim ise kullanılmasında değiştirilmesinde zarar olmaması gerektiği düşüncesindeyim.) Çalışmalarınızda başarılar.
|
|
|
|
|
|
Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş YapYaş otuz yedi yolun yarısı +2 Dante gibi ortasını geçtik ömrün.
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« Yanıtla #13 : 29 Ekim 2007, 20:36:08 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : 29 Ekim 2007, 22:41:57 » |
|
teşekkürler öğretmenim ama bu programı kuramadım biraz acemi kaldım. neyse bir boş anımda uğraşırsam bulurum. herhalde.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|