Coğrafya Biz Forum
22 Mayıs 2012, 00:31:49 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Image and video hosting by TinyPic

Duyurular: Sitede yasaklandığınıza dair bir hata mesajı alıyorsanız, bilgisayarınızın önbelleğini temizleyerek, modemi kapatıp açmak suretiyle sorunu çözebilirsiniz.

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Son Konular Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Ateş Yayınları YGS Soru Bankası. Doğu ATEŞ  (Okunma Sayısı 4387 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
DoguateS

Doğu ATEŞ
VIP Üye

Performans: 1764

« : 11 Aralık 2011, 19:55:25 »

Değerli arkadaşlar, öncelikle herkese selam eder, gönül dolusu saygılarımı sunarım. Önümüzde yüksek öğrenime giriş sınavı var. Son yıllarda coğrafya öğretiminde yaşanan hızlı değişim dikkate alındığında YGS sınavının  ne kadar önemli ve değişken olduğu dikkat çekmektedir.  Bu sınav siz öğretmenlerimiz ve değerli öğrencilerimiz için oldukça önemlidir. YGS ile ilgili olarak yıllar süren çalışmalarımızın en güzel örneği olan YGS soru bankasını siz değerli öğretmenlerimizin dikkatine sunmaktan onur duyarım. Umarım beğenir değerlendirirsiniz, bu çalışma öğrencilerimizin ihtiyacını karşılar, iyi bir gelecek kurmalarında yardımcı olur.
Saygılarımla başarılar dilerim.
1. Kitabı ücretsiz edinmek için Linkleri görebilmek için,
Kayıt Ol veya Giriş Yap
www.cografya.biz
sitesinden özel mesajla veya 0 312 3320358 numaralı telefondan Ateş Yayınlarına ulaşabilirsiniz.
2. Geçirdiğim  kaza sonrasında destek mesajlarınız ve dualarınızla bana güç kattığınız için ne kadar teşekkür etsem azdır. Bugün ayaktaysam bunda siz değerli meslektaşlarımın samimi destekleri yadsınamaz.
3. YGS Coğrafya Soru Bankası çalışmamız soru çeşitliliği ve yeni yaklaşımları içermesi nedeniyle her öğrencimizin görmesi gereken bir kitaptır.

Linkleri görebilmek için,
Kayıt Ol veya Giriş Yap
Coğrafya Biz Forum
« : 11 Aralık 2011, 19:55:25 »

rakca

Yeni üye
*

Performans: 2
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 11 Aralık 2011, 20:32:32 »

Sayın Doğu bey, gönderdiğiniz LYS Coğrafya ve LGS Coğrafya soru bankları elimize ulaştı. Kaynaklarınız içerik  ve çeşit bakımından çok güzel. Çalışmalarınızdan dolayı tebrik ederim be başarılarınızın devamını dilerim.
akdamar20

VIP Üye

Performans: 167

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #2 : 11 Aralık 2011, 20:39:15 »

Doğu Hocam sizleri tekrardan aramızda görmek çok güzel.Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
nazmi21

VIP Üye

Performans: 54
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 11 Aralık 2011, 21:00:03 »

Coğrafya ailesi olarak tekrardan aramızda görmek sevindirici hocam....HOŞGELDİNİZ..

Ataol Behramoğlu'nun Dediği gibi,Zulmün Önünde dimdik tut onurunu
Emeğin önünde eğil kızım,
Bende sizin emeğinizin önünde eğiliyorum dostum saygılar...
----------------------------
Ay ve güneş herkesin lambasıdır, hava herkesin havasıdır, su herkesin suyudur da,
Ekmek neden herkesin ekmeği değildir?
Acı niye herkesin acısı değildir?
Şeyh Bedreddîn/“Hayvan olmak istiyorsan olabilirsin elbette. Bunun için insanlığın acılarına sırt çevirmen ve yalnız kendi postuna özen göstermen yeterlidi
ilteriş

Sürekli Üye

Performans: 2
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #4 : 11 Aralık 2011, 21:49:16 »

Hocam kitaplarınız elimize geçti.değerli çalışmalrınızı bizimle paylaştığınız için teşekkürler.başarılarınızın devamı dileğiyle iyi günler
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #4 : 11 Aralık 2011, 21:49:16 »

ugur19

Site Yöneticisi

Performans: 986
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #5 : 13 Aralık 2011, 21:45:35 »

2 yıldır kullandığım değerli bir kaynak.Hem YGS hem de LYS yi başarı ile atlatmak için sınava bire bir uygun kaynaktır.

BİLİMLERİN KRALİÇESİ COĞRAFYA...
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #5 : 13 Aralık 2011, 21:45:35 »

cooper

Uzman Üye

Performans: 3
Çevrimdışı Çevrimdışı

''VATAN,LAFLA DEĞİL,EYLEMLE SEVİLİR''NASUH MAHRUKİ

« Yanıtla #6 : 13 Aralık 2011, 23:49:40 »

Doğu Hocam,elinize,yüreğinize sağlık.İyileşmiş olmanız,mutluluk verici.En kısa zamanda kitabınızı incelemek isterim.Çok iyi hazırlandığına ve faydalı olacağına inanıyorum.Saygılarımla...

‎*”Cahil bir toplum, özgür bırakılıp kendine seçim hakkı verilse dahi,hiçbir zaman özgür bir seçim yapamaz. Sadece seçim yaptığını zanneder.Cahil toplumla seçim yapmak, okuma yazma bilmeyen adama hangi kitabı okuyacağını sormak kadar ahmaklıktır! Böyle bir seçimle iktidara gelenler,düzenledikleri tiyatro ile halkın egemenliğini çalan zalim ve madrabaz hainlerdir!”*

*Friedrich Wilhelm Nietzsche*
Badem303

VIP Üye

Performans: 16
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : 14 Aralık 2011, 00:40:57 »

YGS Coğrafya Soru Bankası çalışmamız soru çeşitliliği ve yeni yaklaşımları içermesi nedeniyle her öğrencimizin görmesi gereken bir kitaptır.
bu sözünüze katılıyorum....
her zaman birbirimizin destegiyiz hocam...
nkoklu

Yeni üye
*

Performans: 9
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #8 : 14 Aralık 2011, 20:52:26 »

Değerli  Hocam,İyileşmiş olmanıza  mutluluk verici.Kitabınızı inceledim muhteşem YGS soru bankası; özce ve isabetli olmuş.Çok faydalı olacağına inanıyorum.Saygılarımla...N.KÖKLÜ
habbili

Yeni üye
*

Performans: 1
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #9 : 14 Aralık 2011, 23:02:42 »

Doğu hocam ,öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletirim
lores

VIP Üye

Performans: 161
Çevrimdışı Çevrimdışı

ereğli lisesi (anadolu)

« Yanıtla #10 : 15 Aralık 2011, 00:34:27 »

Sevgili Doğu hocam,yeni coğrafya  müfredatımızda eksiklikleri doldurma adına ortak paydamız olan coğrafya ya katkınız için ne desek az olur,yüreğinize sağlık....

“Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.” M. K. ATATÜRK
kadircakir61

Sürekli Üye

Performans: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #11 : 15 Aralık 2011, 19:40:24 »

DOĞU ATEŞ HOCA TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN İDYOR ÇIKARDIĞINIZ YGS SORU BANKASI KİTABINDAN BİR ÖRNEK İSTİYORUM
BU DEĞERLİ ÇALIŞMANIZDAN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDRİMN ALLAH RAZI OLSUN
KADİR ÇAKIR

OF ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ/TRABZON
ringside

Uzman Üye

Performans: 7
Çevrimdışı Çevrimdışı

İmamoğlu Lisesi İmamoğlu / ADANA

« Yanıtla #12 : 15 Aralık 2011, 19:48:28 »

Doğu hocam sizi tekrar aramızda görmek gerçekten çok güzel. değerli çalışmalarınız ben de 2 yıldır kulanıyorum. Hatta öğrencilerime de kaynağınızı çalışırlarken "eğer bu kitaptaki soruları çözerken sıkıntı yaşamıyorsanız tama siz ygs de ful çekersiniz." demeyi ihmal etmiyorum. katkılarınızdan dolayı bütün branştaşlarım adına teşekkürler..

Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür Ve bir orman gibi kardeşcesine!..
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #12 : 15 Aralık 2011, 19:48:28 »

rarslan

Üye
**

Performans: 1
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #13 : 16 Aralık 2011, 12:08:21 »

Doğu hocam değerli yayınlarınızdan yararlanmak isterim.Daha önce çalışma aşamalarınızı takip ediyordum.İdarecilik dönemimde kopmalar oldu.Tekrar öğretmenliğe döndüğüm için 9.10.11.12.sınıf tüm yayınlarınızdan (konu anlatım ve soru bankası)istiyorum.İzmir/Alsancak Cumhuriyet N.S.İ. Kız Tek.Mes.Lisesi Coğrafya Öğretmeni.
Dikkate alırsanız sevinirim.Saygılarımla..
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #13 : 16 Aralık 2011, 12:08:21 »

su

Uzman Üye

Performans: 26
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #14 : 16 Aralık 2011, 20:30:27 »

Doğu Hocam çok teşekkür ederim kitaplarınız elime ulaştı ,çok güzel ve kaliteli emeğinize sağlık .
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Coğrafya Biz 2003-2012 © | Sadece Coğrafya | Sitemap | Forum Haritası

Sitemizde bulunan tüm içerikler tamamen tanıtım amaçlı olup, Hak sahipleri tarafından site yönetimine bildirilen dosyalar, paylaşımdan kaldırılacaktır.
Uzmanweb Net coğrafya
Bu Sayfa 0.116 Saniyede 30 Sorgu ile Oluşturuldu