|
|
 |
« Yanıtla #15 : 18 Nisan 2011, 00:58:05 » |
|
Cumhur Abay gibi bir marka bile MEB'e geçin diyorsa ciddiye almak lazım arkadaşlar. Sahtekarların teşhiri noktasında canı çok yanmış biri olarak ben gayet faşizan düşünüyorum. Herkes birbirine söylemeli. Zaten bölünmüyormuyuz sağcı, solcu dinci vs vs ... bari ekmeğimiz noktasında birleşelim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« Yanıtla #15 : 18 Nisan 2011, 00:58:05 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #16 : 18 Nisan 2011, 13:01:25 » |
|
burası tam yeridir hocam. Özellikle iller bazında her arkadaşımız mutlaka deneyimlerini yazsınki dersanelerde kendilerine çeki düzen versin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #17 : 18 Nisan 2011, 14:58:05 » |
|
bence bunları burda paylaşmak yanlış zaten herkes çalıştığı ildeki arkadaşlarıyla bu durumları konuşuyor burda artniyetli olanlarda kötülemek miçin yazabilirler malum çamur at izi kalsın
|
|
|
|
|
|
"Tereddüt edersen bacakların seni taşımaz. “Yürüyeceğim” de, bas ve yürü!"
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #18 : 19 Nisan 2011, 14:57:12 » |
|
Arkadaşım forum sitesi burası. bu işler burada paylaşılmalı. Kimse korkmasın dava açılamaz çünkü paylaşımdayız ve kimsenin sitede senetli sepetli sözleşmeli alakası yok.
Herkes benim şu kadarım kaldı deyip duruyor arkadaşlar bu adamların ipini pazara çıkaralım böyle olmaz lütfen İsim ve ya kurum söylerseniz daha yardımcı olabilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #19 : 19 Mayıs 2011, 17:32:38 » |
|
Pİ ANALİTİK ELVANKENT ŞUBESİ HEM KAÇAK ÇALIŞTIRIYOR HEM DE SON 3 AY PARA VERMİYOR
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« Yanıtla #19 : 19 Mayıs 2011, 17:32:38 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #20 : 19 Mayıs 2011, 17:36:46 » |
|
PİANALİTİK DERSHANELERİNİN ELVANKENT ŞUBESİ 2 YIL ÖNCE BATACAĞIZ DEDİLER PARALARIMIZI VERMEDİLER YENİ BİNAYA TAŞINDILAR HEM DE KADRODAN ÜCRETİMİZİ VERMEMEK İÇİN ÇIKARTTILAR ŞİMDİ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİYLE UCUZA ÇALIŞIYORLAR.AYRICA MÜDÜR YARDIMCISI BİLE DİPLOMAYI GEÇEN SENE ALDI REZİLLİK DİZ BOYU ANLAYACAĞINIZ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« Yanıtla #20 : 19 Mayıs 2011, 17:36:46 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #21 : 14 Haziran 2011, 20:49:22 » |
|
arkadaşlar gelecek yıl için ankarada büyük bir coğrafyacı açığı var ona göre değerinizi bilin. devlet ücretlerinden aşağı komik fiyatlara da çalışmayın derim. öğrencim stajerim öğretmen arkadaşım ahmet vardı evde yatarım daha iyi derdi. ben dde ona hak verirdim. kendisi devlete geçmek üzere. bir şekilde geçimimizi sağlayabiliyorsak emeğinizi sömürttürmeyin. 2000 - 2005 arası ben memur maaşının 4 katına çalışırdım. şimdi o fiyatlar yok ama memur maaşının da altı tecrübeli bir öğretmene bence komik rakamdır. beklentilerinizin olması dileğimle....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #22 : 15 Haziran 2011, 12:14:52 » |
|
8 yıllık öğretmen kaça anlaşır genelde bi rakam alabilitmiyim bilgisi olan varsa sölesin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #23 : 15 Haziran 2011, 17:39:20 » |
|
benim de antepte 2000 yılında yüklüce bi alacağım vardı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #24 : 15 Haziran 2011, 22:41:21 » |
|
evet bu tip dersaneleri paylaşalım ki en azından antipropgandasını okullarda yaparak bu şerefsizlere para kazadırmayarak darbe vurabiliriz.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #25 : 15 Haziran 2011, 22:51:37 » |
|
Zamanında 4 kat maaş alınca iyi.İşler kötüye gidince ver yansın. Madem MEB' desin ne işin var dersanede.Asıl emek hırsızları salla başı al .......bilirsiniz bunları.hepinizin okullarında bunlardan yığınla yok mu?Çocuk gibisiniz çocuk..!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #26 : 16 Haziran 2011, 08:58:58 » |
|
hakan08 tabiki dersanede çalışan 4 katını almalı 40 saat ders + etütler +sınav yaz +kontro et hafta sonu yok + akşam 2000 a kadar ders + sigortan askeri ücretten yatsın Piyaxsayla ilgili bir durum değil bu emek sömürüsü veremeyen kapatıp gittsinki hakkımızı alalım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #27 : 16 Haziran 2011, 11:32:00 » |
|
hakan08 İnsanlar ihtiyaçları doğrultusunda gecesini gündüzüne katarak cumartesi-pazar demeden ek gelir sağlamak çocuklarına daha iyi gelecek vermek için ekstra işlerde çalışabilir bunu NE İŞİN VAR DERSHANEDE şeklinde sorma hakkını size kim veriyor acaba lütfen yorumlarınıza dikkat edin.Çocuk gibisiniz çocuk..! cümlesini de size yakıştıramadım
|
|
|
|
|
|
Hakan BAHADIR
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum