Coğrafya Biz Forum
22 Mayıs 2012, 00:15:26 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Image and video hosting by TinyPic

Duyurular: "Bu konuya teşekkür et" butonunu tıklayarak döküman gönderen veya siteya katkı sağlayan üyelere teşekkür ederebilirsiniz.Bir teşekkür mesaj sayınıza +1 olarak yansıyacaktır

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Son Konular Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Anadolu liselerine öğretmen alımı kılavuzu çıktı  (Okunma Sayısı 4095 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
nskcg

VIP Üye

Performans: 19
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #30 : 13 Eylül 2010, 22:30:31 »

(Başvuru Yapmanız Mümkün Değildir. Aşağıdaki bilgilere göre kayıtlarınızın güncellenmesini sağlayınız ! 
 Anadolu lisesinde öğretmen olarak en az 1 tane görev kaydı olmadığından başvuramaz.)

Arkadaşlar başvuru bölümünde yukarıdaki şekilde bir uyarı vardı hiçbirşey anlamadım bilgisi olan varsa bir cevap yazabilirmi.(Bu arada haziran atamalarında düz liseden meslek lisesine atandım ama şimdi müracaat edemiyecekmiyim)

Haydarpaşa Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Coğrafya Öğretmeni/İstanbul
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #30 : 13 Eylül 2010, 22:30:31 »

kt

VIP Üye

Performans: 645
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #31 : 13 Eylül 2010, 23:01:38 »

3.12. 3.11. maddesinde belirtilen yargı kararı esas alınarak 27/12/2009 tarihinde yapılan seçme sınavında 60 ve üzerinde puan alanlar ilgi (c) Yönetmeliğin “İlk defa atama” başlıklı 20’nci maddesine göre başvuruda bulunabileceklerdir.

Dünyayı güzellik kurtaracak...
kt

VIP Üye

Performans: 645
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #32 : 13 Eylül 2010, 23:04:19 »

Ekran, daha önce Anadolu lisesinde çalışmış, şu anda çalışmayan kişilerin başvurusuna(yeniden atanma) açık.

Dünyayı güzellik kurtaracak...
nskcg

VIP Üye

Performans: 19
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #33 : 14 Eylül 2010, 08:49:53 »

(Başvuru Yapmanız Mümkün Değildir. Aşağıdaki bilgilere göre kayıtlarınızın güncellenmesini sağlayınız ! 
 Anadolu lisesinde öğretmen olarak en az 1 tane görev kaydı olmadığından başvuramaz.)

Arkadaşlar başvuru bölümünde yukarıdaki şekilde bir uyarı vardı hiçbirşey anlamadım bilgisi olan varsa bir cevap yazabilirmi.(Bu arada haziran atamalarında düz liseden meslek lisesine atandım ama şimdi müracaat edemiyecekmiyim)

3.12. 3.11. maddesinde belirtilen yargı kararı esas alınarak 27/12/2009 tarihinde yapılan seçme sınavında 60 ve üzerinde puan alanlar ilgi (c) Yönetmeliğin “İlk defa atama” başlıklı 20’nci maddesine göre başvuruda bulunabileceklerdir.

Arkadaşlar kusura bakmayın ben yanlış bakmışım ilk defa atamalara müracaat 24 eylül de başlıyormuş özür dilerim, ilgilenen herkese teşekkür ederim.

Haydarpaşa Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Coğrafya Öğretmeni/İstanbul
behar

Uzman Üye

Performans: 14
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #34 : 14 Eylül 2010, 10:26:48 »

merhaba arkadaşlar anadolu liselerine başvuru alana açılmıyor.Bilgisi olan varmı.

ayyüzlüm
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #34 : 14 Eylül 2010, 10:26:48 »

nisa2696

VIP Üye

Performans: 90
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #35 : 14 Eylül 2010, 10:46:28 »

arkadaşlar lütfen bana bi cevap verin,çalıştığım lise anadolu lisesi oldu,ve ben norm fazlasına düşebilirim,ilk atamaya başvurmak istiyorum nitekim sivasta en yüksek puan benim ama,söylentiye göre ilsiste anadolu öğretmeni olarak gözüktüğüm için başvuramazmışım,bu nası iş böyle anlamadım,cevaplarınızı bekliyorum,saygılarımla...

Ve yalnızlık, sigara külü kadar yalnızlık!
Ve toprağın rüyaya yılan gibi girişi.
Sana da Monna Rosa, taş bebeği bıraktık.
Ellerinde kılçıklı balıkların bir dişi.
Senin hatıran gibi büyük, yeni, karanlık;
Senin hatıran kadar Allah ve şeytan işi...
Ve yalnızlık, sigara külü kadar yalnızlık!
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #35 : 14 Eylül 2010, 10:46:28 »

behar

Uzman Üye

Performans: 14
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #36 : 14 Eylül 2010, 11:38:23 »

Arkadaşlar bilgilendirme için teşekkürler.İyi çalışmalar.

ayyüzlüm
Yesevi

VIP Üye

Performans: 30
Çevrimdışı Çevrimdışı

Eski kullanıcı adı "melihakar"

« Yanıtla #37 : 14 Eylül 2010, 13:36:43 »

27 aralık 2009 tarihinde yapılan anadolu liselerine öğretmen seçme sınavında  60 puan altında alanların yapılan atamalarının( sol sendikaların danıştaya yaptığı başvuru sonucunda) genelgeyle iptal edildiği hakkında bilgisi olan var mı?Okullarınıza yazı  geldi mi?    Bu arada Giresun mem danıştay kararı sonucu atamaları iptal etmiş bile...web sitesine bakabilirsiniz...(güler misin? ağlar mısın?)

Tarihi yağmaladı üç-beş düzine talihsiz...
Değerler alt-üst oldu, mukaddesat sahipsiz!...
zaferim

Üye
**

Performans: 3
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #38 : 14 Eylül 2010, 19:41:41 »

Başvurumu yaptım bulunduğum ilçenin en iyi and.lisesini tercih ettim hadi hayırlısı...
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Coğrafya Biz 2003-2012 © | Sadece Coğrafya | Sitemap | Forum Haritası

Sitemizde bulunan tüm içerikler tamamen tanıtım amaçlı olup, Hak sahipleri tarafından site yönetimine bildirilen dosyalar, paylaşımdan kaldırılacaktır.
Uzmanweb Net coğrafya
Bu Sayfa 0.159 Saniyede 28 Sorgu ile Oluşturuldu