Sayın nazmi21, tarafımdan hazırlanmış olan "Dünya Dilsiz Okyanuslar ve Denizler Haritası'nı adımı silerek tekrar paylaşıma sunmanızı kınıyorum.
Öncelikle merhabaalr hocam.İlk yazımda bu haritaları paylaşan arkadaşlara teşekkür etmiştim doğal olarak size de teşekkür etmiş oldum.yazım buydu
Dünya'daki akarsu ve denizler-okyanuslar etkinliği.Dilli ve dilsiz olarak sunuyorum.Soru kısmındaki denizler etkinliğinde bazı denizlerin ismini direkt verdim geri kalanları bilseler yeter...Haritaları paylaşan arkadaşlara teşekkürler.
ve orada da belirttiğim gibi 9 tane denizin adını bilmeselerde olur hesabıyla sizin altta yayınlamış olduğunuz noktalı yerlere yeni tablo yaptım.genel anlamda da hem etkinliklerde hemde yazılılarda estetiğe fazla önem veriyorum ve bu yüzden alt kısmı değişti.hatta ilkin sizin akarsular haritasını da kullanmayı düşündüm ama öğrenci seviyeme göre fazla ayrıntılı görünce başka daha sade harita kullandım ki o haritada da 12 akarsu vardı 13/14/15/16 nolu akarsuları da ben paint proğramı ile ekledim ve 16 akarsuya çıkarsım sizdeki 30 taneliye göre daha fazla işime yaradı(yanlış anlaşılmasın sadece sınıf seviyesi ve kısa öz olması).
Bu açıklamama rağmen ve ilk mesajda yazmış olduğum teşekküre rağmen kınıyorsanız ....